• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Aldirir mii ? Ne yapicam Yardımm

önce sağlık canım adet düzensizliğin düzelsin de kiloyu sağlıklı beslenerek verirsin zaten boşver takma kafana önce ilaçlarını kullan sen. :16:

almam belki de bakalım öyle tabi kurtulurum inşallah canım sağol :16::16:

düzene girmedi mi :26: doktor ne diyor peki bu duruma :31: inşallah almam yaaaaaaaa :30:

hayır canım malesef düzene girmedi ve anlaşılan bundan sonrada girmeyi düşünmüyor.:1:
doktorlar düzene girmediğini görünce pes ettiler herhalde ve bana "bu bir sendrom ve sen bununla yaşamayı öğrenmelisin,bu sendrom seninle her daim olacak"dediler.
inşallah almazsın canım.benim tanıdığım bir çok kişide bu haplardan sonra kilo almadı aksine zayıflayanlar bile oldu..:34:

Bende kullandım aksine kilo verdiriyor çünkü ilk kullanmaya başladığında baş dönmesi mide bulantısı yapıyo o yüzden korkma bol su iç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayır canım malesef düzene girmedi ve anlaşılan bundan sonrada girmeyi düşünmüyor.:1:
doktorlar düzene girmediğini görünce pes ettiler herhalde ve bana "bu bir sendrom ve sen bununla yaşamayı öğrenmelisin,bu sendrom seninle her daim olacak"dediler.
inşallah almazsın canım.benim tanıdığım bir çok kişide bu haplardan sonra kilo almadı aksine zayıflayanlar bile oldu..:34:
allah allah hayıt otu mu ne varmiş onu hiçö denedim mi peki cnaım :26::26:
inşallah bende zayıflarım bu bahaneyle :1::1::17:
Bende kullandım aksine kilo verdiriyor çünkü ilk kullanmaya başladığında baş dönmesi mide bulantısı yapıyo o yüzden korkma bol su iç

aa öyle mi mide bulantısı da beter bişey yaa :25: hep aynı saatte içmek gerek dimi :31:

Evet aynı saatte içmen lazım belkide sana mide bulantısı yapmaz bünyeden bünyeye değişir ama kilo yapmadığını biliyorum

Evet aynı saatte içmen lazım belkide sana mide bulantısı yapmaz bünyeden bünyeye değişir ama kilo yapmadığını biliyorum

yatmaya yakın içerim bari :31: sağol canım :21:

Merhaba kizlar ,

Adet duzensizligi icin doktora gittim söktürücü vermisti ama duzene girmedi bir turlu bu hafta tekrar gittim artik ilaç vermem gerekiyo yoksa düzene girmez dedi :5:

3 ay kullanmak icin Yasmin dogum kontrol hapi verdi her gun içiceksin dedi ama kilo aldirir mi diye korkuyorum :18: kullanan var mi boyle bir etkisi var mi bu ilacin ya aldirirsa ne yaparim zaten kilo vermeye calisiyorum :18:

Yardimci olursaniz sevinirim :43:

Off lanet olasi haplar..bende senelee boyu diane35 kullandim canim benim.doktorum her ilaci yazisinda kilo almamaya ozen goster yuruyus ve sporunu ihmal etme dedi.tabi yapan kimm :(
Baktim ki kilo aliyorum doktora gittim dedim boyle boyle.her bunyede farkli reaksiyon gosterirmis,bazi bayanlarda istah acip kilo yparken bazilarinda da kilo kaybina yol acarmis.ve sonunda ilaci kestim :(
Zaten bu tur ilaclari gunu gunune tam saatine almalisin ki etkisini cabuk gostersin.gece yatarken icmenin bi artisi olurmu bilmiyorum bi arastirmani tavsiye ederim.fakat sana tavsiyem mutlaka sporunu en azindan duzenli yuruyusunu yap..hem sagligin hem de zayiflaman icin.gecmis olsun canim benim

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Off lanet olasi haplar..bende senelee boyu diane35 kullandim canim benim.doktorum her ilaci yazisinda kilo almamaya ozen goster yuruyus ve sporunu ihmal etme dedi.tabi yapan kimm :(
Baktim ki kilo aliyorum doktora gittim dedim boyle boyle.her bunyede farkli reaksiyon gosterirmis,bazi bayanlarda istah acip kilo yparken bazilarinda da kilo kaybina yol acarmis.ve sonunda ilaci kestim :(
Zaten bu tur ilaclari gunu gunune tam saatine almalisin ki etkisini cabuk gostersin.gece yatarken icmenin bi artisi olurmu bilmiyorum bi arastirmani tavsiye ederim.fakat sana tavsiyem mutlaka sporunu en azindan duzenli yuruyusunu yap..hem sagligin hem de zayiflaman icin.gecmis olsun canim benim

çok teşekkürler öncelikle :16:

burdan bir arkadaş yatarken içersen mide bulantın olmaz dedi de o yüzden :26: acaba öğle yemeklerinden sonra mı içsem hep

off off aynennnn spor yapan kim inşallah bende ters etki yapar da iştahım falan açılmaz çok aldırırsa bende bırakırım o gidişle :18::18: şimdi bir ilaç kullanıyo musun :ssz:

çok teşekkürler öncelikle :16:

burdan bir arkadaş yatarken içersen mide bulantın olmaz dedi de o yüzden :26: acaba öğle yemeklerinden sonra mı içsem hep

off off aynennnn spor yapan kim inşallah bende ters etki yapar da iştahım falan açılmaz çok aldırırsa bende bırakırım o gidişle :18::18: şimdi bir ilaç kullanıyo musun :ssz:

Evet onu bende duymustum.gece icmek mide bulantini onler dediler banada.fakat benim bulanti sikayetim yoktu o yuzden her aksam saat 7-8 gibi icerdim.saatini belirlemek sana kalmis tabiki.gun icinde hangi saat sana daha uygun geliyorsa.gun asirida olsa yuruyusunu ihmal etme bence.yada daha fazla hareket et.alicagin varsa da almaz,kendi kilonu sabitlersin.bende uzun bi suredir icmiyorum.yeni yeni spora ve yuruyuse basladim.akil anca basa geldi :banghead:

Evet onu bende duymustum.gece icmek mide bulantini onler dediler banada.fakat benim bulanti sikayetim yoktu o yuzden her aksam saat 7-8 gibi icerdim.saatini belirlemek sana kalmis tabiki.gun icinde hangi saat sana daha uygun geliyorsa.gun asirida olsa yuruyusunu ihmal etme bence.yada daha fazla hareket et.alicagin varsa da almaz,kendi kilonu sabitlersin.bende uzun bi suredir icmiyorum.yeni yeni spora ve yuruyuse basladim.akil anca basa geldi :banghead:

anladım canım bir bakalım tabi bende bulantı yapıcak mi , tarlusal çok kalp çarpıntısı yaptı bana nefes alamıyorum ara ara :31::31:

deniycez artık evet yürüyüş şart :5::5:

hımm geçmiş olsun sana da canım :21::21:

allah allah hayıt otu mu ne varmiş onu hiçö denedim mi peki cnaım :26::26:
inşallah bende zayıflarım bu bahaneyle :1::1::17:

inşallah mayıs ayından hayıt otunu kullanmaya başlıycam.nisan ayı için aldığım bu hapları bitireyim adetimi olayım hemen başlıycam.
allah izniyle belki hayıt otu yardımyla olurum.tek çarem o.yoksa hayal kırıklığı yaşarım.soğan kürü bile denedim ama yine olmadı.:14:

kızlarrrrr :28::28:

tarlusal ilacım biteli 2-3 gün olduuu ama hala regl olmayım yaa neden acaba :26::26::5:

Back