Merhaba kizlar ,
Adet duzensizligi icin doktora gittim söktürücü vermisti ama duzene girmedi bir turlu bu hafta tekrar gittim artik ilaç vermem gerekiyo yoksa düzene girmez dedi
3 ay kullanmak icin Yasmin dogum kontrol hapi verdi her gun içiceksin dedi ama kilo aldirir mi diye korkuyorum :18: kullanan var mi boyle bir etkisi var mi bu ilacin ya aldirirsa ne yaparim zaten kilo vermeye calisiyorum :18:
Yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba kizlar ,
Adet duzensizligi icin doktora gittim söktürücü vermisti ama duzene girmedi bir turlu bu hafta tekrar gittim artik ilaç vermem gerekiyo yoksa düzene girmez dedi
3 ay kullanmak icin Yasmin dogum kontrol hapi verdi her gun içiceksin dedi ama kilo aldirir mi diye korkuyorum :18: kullanan var mi boyle bir etkisi var mi bu ilacin ya aldirirsa ne yaparim zaten kilo vermeye calisiyorum :18:
inşallah canımTakma kafana tatlim,umarim yan etkisi olmaz
inşallah iştahımı açmaz benim yaaaCanim bende 1 sene kullandim yasmin 10 kilo aldim benim istahimi acti biraktim ama kisiye gore degisir oyle diyorlar teyzemin kizi kullandi o hic kilo almadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
düzene girmedi mi :26: doktor ne diyor peki bu durumagaliba doğum kontrol haplarından kilo alan birtek ben varım.
bu zamana kadar nerdeyse bütün doğum kontrol haplarını denedim.yasminide zamanında almıştım ama ben bu hapları kullandıktan sonra aşırı kilo aldım.allahın izniyle mayıs ayından itibaren bırakıyorum.bu hapları bende pco olduğum için alıyorum ama hiç düzene girmedi adetim.öylesine boşu boşuna alıyorum.tüylenmem olmasın,sivilcelenmem olmasın diye.
yemekle ilgili bir sıkıntım yok yan etki yaypıpta aldırı mı diye korkuyorumBu haplar ödem yapabiliyormuş ama en fazla 2 kilo alınıyormuş. Sonrası artık haptan değil çok yediğinizden:))
Koalina tarafından yazılmıştır:)
hadi yaaaaYasmin değil ama diane kullandım,kullandığım süre boyunca inanılmaz kilo aldım...sonrasında bıraktım ve kilo verdim.şimdi microyginon kullanıyorum bırak almayı, kilo verdiriyor bana.canım hiç yemek yemek istemiyor.en son dün öğlen yedim yemek o kadar söyleyeyim...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bende baktım bir aldırır demişler bir aldrımazaldırmaz diye okudum nette.
sağlıkla ilgili değil ama doktor da pko için kilo versen daha iyi falan demiştikiloyu saglık icin vermeye calısıyorsan zaten herseyden yiyerek dengeli beslenmeye devam et.
fakat görünüş icinse... güzellik mi onemli yumurtlamak mı buna göre karar ver.
ayrıca adet duzensizligi hormonal sorunları da tektikliyor, dolayısıyla yine kilo alabilirsin...
saglıgınla ilgili problem kalmasın extra diyet de yaparsın daha sonra
inşallah canım
inşallah iştahımı açmaz benim yaaa
düzene girmedi mi :26: doktor ne diyor peki bu durumainşallah almam yaaaaaaaa
yemekle ilgili bir sıkıntım yok yan etki yaypıpta aldırı mı diye korkuyorum
hadi yaaaa
bana yasmin verdi ama :26: inşallah benımde iştahımı felan keser
bende baktım bir aldırır demişler bir aldrımaz
sağlıkla ilgili değil ama doktor da pko için kilo versen daha iyi falan demişti
orası öyle tabiki ama bir tarafı yaparken bir tarafı bozmayalım
İnşallah kilo aldırmaz canım, bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor tabi.
Merhaba kizlar ,
Hiçbir ilaç kilo aldırmaz, iştah açar. Bunu dengeleyebildiğin sürece sorun olmaz.
Kaldı ki doğum kont. Haplarının da kilo aldırıp aldırmaması bünyesel bir durum.
inşallah benim bünye pek müsait almaya gerçi
Sen dikkat edersen hiç bir şey olmaz canım, umarım bir an önce salığına kavuşursun.
Çok geçmiş olsun, sevgiler.
regl düzensizliği kilo vermeyi daha zorlaştırır bence.sonuçta vücudun işeleyişi bozuluyor,hormonlar sapıtıyor..bu yüzden düzene sokacağı için iyi gelecektir size..
ben yasmin değil debaşka hap kullanmıştım,hem düzene soktu ,hem rahatlattı valla..iştah açmadı,sadece göğüslerüm büyümüştü biraz,bu da iyi bir yanetki bence
walla canım 2 ılaç kullandım. Yasmin ve ginera. 2 sinde de yan etki olmadı-kilo almadım. ama yasminde memişler kocamannnnnn olmuştu
anaam bir de bu çıktı başımızaaaabenim zaten küçük deil kii offffff :104::104::104::104:
Merhaba kizlar ,
benim kuzenim adet düzensizliği için bi ara ilaç içmişti ve kilo almıştı. ancak kullandığı şey doğum kontrol hapı mı bilmiyorum. ama kullandığın hormonal bir ilaç kilo muhakkak yapar. ama sırf kilo yapar diye ilacı bırakmayı da düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?