Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işe yaramıyor, uzak durdenediginiz kilo aldırıcı protein tozu var mı kızlar. İştahım yerinde ama kilo alamıyorum
işe yaramıyor, uzak dur
Kızlar ben de 42 kiloym bende çok yiyorum günde iki ekmek 4 tabak yemek ve 47 den 42 ye düştm bu benim için hayal kırıklığı oldu o kadar yememe rağmen doktora gittim bana demir eksikliğin var dedi şurup verdi ve pekmez ye kürü üzüm et ye dedi eşim bana cerciden harnup pekmezi ,bide çekirdekli üzüm macunu aldı şimdi onları kullanyrm bakalm nolckdenediginiz kilo aldırıcı protein tozu var mı kızlar. İştahım yerinde ama kilo alamıyorum
Bende de aynısı oldu demir eksikliği düzeldikten sonra kilo alınıyor canım merak etme ama demir ilacını kullan mutlaka birde çaya limon sık limonda c vit olduğu için demir emilimi kolaylaştırıyorKızlar ben de 42 kiloym bende çok yiyorum günde iki ekmek 4 tabak yemek ve 47 den 42 ye düştm bu benim için hayal kırıklığı oldu o kadar yememe rağmen doktora gittim bana demir eksikliğin var dedi şurup verdi ve pekmez ye kürü üzüm et ye dedi eşim bana cerciden harnup pekmezi ,bide çekirdekli üzüm macunu aldı şimdi onları kullanyrm bakalm nolck
Kansizm bide limon kanımı dusurmezmi çayda icmyrm zaten benBende de aynısı oldu demir eksikliği düzeldikten sonra kilo alınıyor canım merak etme ama demir ilacını kullan mutlaka birde çaya limon sık limonda c vit olduğu için demir emilimi kolaylaştırıyor
Eğer çay içmiyorsan sorun değil, ama limon demir emilimini artırır kansızlığı tetiklemez.Kansizm bide limon kanımı dusurmezmi çayda icmyrm zaten ben
Limon öyle yesem olmazmi 42 kiloyla hamile kalınabilir mi haftaya kadın doğuma gidecm hamile kalmak içinEğer çay içmiyorsan sorun değil, ama limon demir emilimini artırır kansızlığı tetiklemez.
Sordun mu doktora canım ideal kilo kaç olması lazımmışLimon öyle yesem olmazmi 42 kiloyla hamile kalınabilir mi haftaya kadın doğuma gidecm hamile kalmak için
Yok canik gidemedm ya bugundu çok kötü gribe düştüm karantiya alırlar diye gidemedmSordun mu doktora canım ideal kilo kaç olması lazımmış
Geçmiş olsun canımYok canik gidemedm ya bugundu çok kötü gribe düştüm karantiya alırlar diye gidemedm
Sağol canım denyrz salı Çarşamba yaptık bakalm hayırlısı tutarmkGeçmiş olsun canım