- 6 Ağustos 2008
- 190
- 6
- Konu Sahibi tinkywinky
çok absürd bir topic olduğunun farkındayım. onca kilo vermek isteyen insanın arasında sinir bozucu da olabilirim. Ancak özel hayatım nedeniyle tam 10 kilo verdim. 168cm boya 37 kilodayım. beslenme uzmanı sadece liste verdi. Tüm bunları yersem yavaş yavaş kilo alacağımı biliyorum ancak ani kilo verdikten sonra (önceden de zayıftım ama normal bir zayıflıktı) vücudum bozuldu. şmdi kilo alınca malesef kötü bir görüntü olacak. Spora gidecek vaktim 0 sadece evdeki spor ekipmanlarıyla çalışabilirim. Step tarzı şeyler. koşu bandı vs. On kilo aldıktan sonra vucut oranım herhangi bir mankene eş değer olacak ama sarkık ve biçisiz olacak. ben daha sıkı bir vucut istiyorum. Hem kilo almama destek olacak hem de şekillendirecek. örneğin basenim yok. Eğer şekillendirebilirsem kilo alınca basenlerimde az olacğı için yuvarlak bir popoya sahip olabilirim, spor yapmazsam sarkık bir popo olacak. herşey benim elimde ama nasıl? yardımlarınızı bekliyorum, gelecek yaz bikini giymek istiyorum ya da pantolon giymek istiyorum artık bıktım elbiselerden