Kilo Aldıran Egzersizler

tinkywinky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
190
6
çok absürd bir topic olduğunun farkındayım. onca kilo vermek isteyen insanın arasında sinir bozucu da olabilirim. Ancak özel hayatım nedeniyle tam 10 kilo verdim. 168cm boya 37 kilodayım. beslenme uzmanı sadece liste verdi. Tüm bunları yersem yavaş yavaş kilo alacağımı biliyorum ancak ani kilo verdikten sonra (önceden de zayıftım ama normal bir zayıflıktı) vücudum bozuldu. şmdi kilo alınca malesef kötü bir görüntü olacak. Spora gidecek vaktim 0 sadece evdeki spor ekipmanlarıyla çalışabilirim. Step tarzı şeyler. koşu bandı vs. On kilo aldıktan sonra vucut oranım herhangi bir mankene eş değer olacak ama sarkık ve biçisiz olacak. ben daha sıkı bir vucut istiyorum. Hem kilo almama destek olacak hem de şekillendirecek. örneğin basenim yok. Eğer şekillendirebilirsem kilo alınca basenlerimde az olacğı için yuvarlak bir popoya sahip olabilirim, spor yapmazsam sarkık bir popo olacak. herşey benim elimde ama nasıl? yardımlarınızı bekliyorum, gelecek yaz bikini giymek istiyorum ya da pantolon giymek istiyorum artık bıktım elbiselerden :KK43:

ben alabilirsem ancak 3 ay da 10kilo alabilirmişim. aynı şekilde 1 ay daha uğraşıp 13 kilo falan almayı düşünüyorum sonra o fazlalık olan 3 kiloyu sporla verip vucudumu şekle sokarım bence bu iyi bir yol olabilir canım çünkü kilo yapıcı egzersiz araştırmama rağmen bulamadım. sporla olmayan yağları da yakarım herhalde :KK14:

jnm zaten aletlere spor yapamayız biz....yhni kardiyo bize göre değil daha çok aerobik yada pilates tarzı bişeler yapmalıyız...bn kilo alabilsem yapcam da kg olmayınca beklemede kalıyorum..

Kızlar siz kilo almak istediğiniz için sakın cardio yapmayın. Pilatesi öneririm hem kilo verdirmez hem de kas yapar sıkılaştırır baya bi. Hem sağlıklı beslenip hem de kilo almak istiyorsanız bol bol kuruyemiş tüketin ceviz, antep fıstığı, fındık, fıstık.. tarzı. Tatlı gibi kalorili şeyler tüketmek yerine kuruyemiş yiyin kalorisi yüksektir kan yapar enerji verir kilo da aldırır. İçinde sağlıklı yağlar da mevcut.

kaç gündür mesaj yazdırtmıyodu site çıldırdım artık sebebini bilen var mı?
kilo almak için arı poleni ile sütü karıştırın için arkadaşlar muhakkak. ayrıca bıldırcın yumurtası da ayrıca kilo aldırıyo

Aşırı zayıfsınız kilo alınca vücudunuz sarkmaz, daha öncesinden bir çok kez hızlı bir şekilde sürekli kilo alıp, verdiyseniz vücudunuz sarkar bu yüzden telaşlanmayın, önce kilonuzu alın sonra vücudunuzda şekillendirmek istediğiniz yerler için egzersizlere başvurursunuz.

X