Kilo aldımmm.NASIL MI??

iki gecedir bebe bisküvisi maması yiyip yatıyorum .bakalım işe yarıcakmı?

Mutlaka işe yarar kızlar :) ama herşeyide bebek bisküvisinden beklemeyin.sizde yemeklerinizi daha çok yiyin.biraz hırs yapın.hemen vazgeçmeyin.sonuç çok güzel olacak bunu düşünün :)

Şu bebe bisküvisini nasıl yiyorsunuz ? hem zorla yiyorum hemde ishal ediyor beni

merhabaa kızlar :) foruma yeni katıldım ve ilk olarak bu başlık dikkatimi çekti. ben 1.70boyunda ve 45 kiloyum ve hep zayiftim :/ bebe biskuvisine bayılırım ve bu tarifi duyduğuma cok ama cok sevindim!ben de size birkac ipucu vermek isterim arada birkac kilo aldığım zamanlar oldu bunları yaparak;
sabah ve aksam bir kahve fincanın yarısına kadar üzüm pekmezi koyup fondip yapin :)) ya da
aksam yatmadan once Mısır nişastası ve buğday nişastasını sutle muhallebi yapıp bal veya sekerle tatlandirin. :) hem direnç verir hem birkac kilo :)

Merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım... 19 yaşındayım boyum 1.65 ve 40 kiloyum. Bir türlü kilo alamıyorum Birde sabah daha gözümü açar açmaz sigara içiyorum... Sigara da çok zayıflatıyor. Artık bunalıma girdim zayıflıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…