• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo aldımmm.NASIL MI??

Mutlaka işe yarar kızlar :) ama herşeyide bebek bisküvisinden beklemeyin.sizde yemeklerinizi daha çok yiyin.biraz hırs yapın.hemen vazgeçmeyin.sonuç çok güzel olacak bunu düşünün :) :16:

Şu bebe bisküvisini nasıl yiyorsunuz ? hem zorla yiyorum hemde ishal ediyor beni :25:

merhabaa kızlar :) foruma yeni katıldım ve ilk olarak bu başlık dikkatimi çekti. ben 1.70boyunda ve 45 kiloyum ve hep zayiftim :/ bebe biskuvisine bayılırım ve bu tarifi duyduğuma cok ama cok sevindim!ben de size birkac ipucu vermek isterim arada birkac kilo aldığım zamanlar oldu bunları yaparak;
sabah ve aksam bir kahve fincanın yarısına kadar üzüm pekmezi koyup fondip yapin :)) ya da
aksam yatmadan once Mısır nişastası ve buğday nişastasını sutle muhallebi yapıp bal veya sekerle tatlandirin. :) hem direnç verir hem birkac kilo :)

Merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım... 19 yaşındayım boyum 1.65 ve 40 kiloyum. Bir türlü kilo alamıyorum :( Birde sabah daha gözümü açar açmaz sigara içiyorum... Sigara da çok zayıflatıyor. Artık bunalıma girdim zayıflıktan :(

Back