• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo aldımmm.NASIL MI??

çok sağlıksız beslenme durumu ama sana kilo aldıran şey bebe bsküvisi tanıdığm biri vardı kız öyle zayıftıki bu çocuk derlerdi 37 kg ve hepte aynıydı sonra bu bebe bisküvisini devamlı olarak yemiş öyle güzel olduki fiziği falan harika oldu sana tavsiyem cips vss çok yüklenme

bu yolu denemeden önce bebek bisküvisinide 1 ay kullandım.fakat sadece 1 kilo aldırdı.çok yavaş oldu kilo alımı.bu yüzden farklı yollar bulmak istedim ve bunu keşfettim :) şimdi çok daha mutluyum :) plates yaptığım için yediğim cipsler sonucu aldığım kilolar göbeğimde birikmedi :)

kansızlığım yüzünden kullanmaya başladığım kan şurubu ve b-12 vitamin hapı sayesinde tam 7 kilo aldım 1 ayda !!!!!!!!! 43 kiloydum şuan 50 kiloyum ...inanamıyorum :52:ama çok mutluyum :16: yapmadığım şey kalmamıştı ama kilo alamıyordum doktorum yemeklerden önce içmemi söyledi ilaçlarımı bu sayede kiloda alırsın hem dedi.....gerçekten aldım :34:

Bence böyle birden yüklenmek iyi bir şey değil miden için. Kilo almanın formulu sık we cok yemek ki miden hem genisler hem de zorlanmaz. her 2-3 saatte bir birşeyler yemek lazım. Tabi kalorisi bol şeler.Mesela ben bugün ne yediklerimi yazıyım:) Sabah peynirli omlet,reçel,domates salatalık,3 dilime yakın ekmek,çay ws. 2 saat sonra puding 2 saat sonra öğle yemeği tawuk patates kızartması ekmek salaa yogurt 2 saat sonra tiramisu :) 2-3 saat sonra aksam yemeği patlıcan yemeği ekmek yeşillik çay biraz öncede 2 kücük kurabiye 1 saat sonrada meyve yiyip günü tamamlicam :)

haklısın belki ama daha önce bu yoluda denedim diyetisyenle birlikte :) bu çok sıkıcı bir olay.sürekli yemek yemeliyim fikri var kafanda.aa 2 saat geçti benim birşeyler atıştırmam lazım falan durumunda dolaşıyorsun ortalıkta.çok sıkıldım.bu şekilde fazla devam edemezsin.ama yinede sana kendi yolunda başarılar :) umarım istediğin kiloya ulaşırsın :)

İlginçç .. Çok ara veriyorsun bir aralar bende oyleydim ama öğlenleri okulda olduğum için aç kalııyorum mideyi buyuttum heralde surekli nugget falan yiormm ..

Son düzenleme:
İlginçç .. Çok ara veriyorsun bir aralar bende oyleydim ama öğlenleri okulda olduğum için aç kalııyorum mideyi buyuttum heralde surekli nugget falan yiormm ..

Butun doktorlar bu konuda 3 buyuk öğün yiyeceğine 6 kucuk öğün ye diyorlar bence bu daha mantıklııı:53:

Butun doktorlar bu konuda 3 buyuk öğün yiyeceğine 6 kucuk öğün ye diyorlar bence bu daha mantıklııı:53:

peki neden şişman insanlara küçük küçük 6 öğün ye diyorlar? bunu hiç düşündün mü?
ünlülere formunu nasıl koruyorsun diye sorulduğunda neden çoğu az ama sık yiyorum diyo? örneğin megan fox 5 öğün az az yiyormuş.ben bu bize söylenilen 6 küçük öğün palavrasına inanmıyorum açıkçası.

çok değil ama belki biraz aç kalınca akşam yemeğini daha bi şevkle yediğim ortada.benim içinde önemli olan akşam yemeği ve gece yatana kadar yediğim şeyler

bu yaptığım belki size mantıklı gelmemiş olabilir.ama şunuda söylemek isterim oruç tutan insanlar neden kilo alır? :) sizin mantığınıza göre tüm oruç tutanlar zayıflamalı değil mi :) işte durum bu.biraz aç kaldıktan sonra akşam yemeğinin şevkle yenmesi ve gece yatana kadar midenizi bi çok yiyecekle doldurmanız :)

kadınlar kulübü üyelerine ne kadar tşk etsem azdır :kkk: burada nasıl kilo alınacağını öğrendim.. bende bundan bi ay önce bebe bisküvisine başladım aynı zamanda balık yağı kullandım..midem küçük olduğu için az yediğim halde doyuyordum hemen bu şekilde kilo alamayacağımı anladım 5 kaşık pilav yiyorsam herdefasında biraz daha artırdım ve midemi genişlettim bu şekilde şimdi yemekten kalktığım halde hala aç hissediyorum kendimi.. 44 kilodaydım şimdi ise 50 kiloya ulaştım elbiselerime sığamadığımı gördükçe çok mutlu oluyorum yaşasınnnnnnnnnnn sonunda tombik oldum :1:

kızlar merhaba ben 22 yaşındayım 1,5 yaşında bi oğlum var. boyum 1,60 kilo 41 bazen 40 oluyor. doğumdan öncede 38 e kadar düşüyodum hamileliğim süresinde 16 kilo aldım doğum yaptım 48 kilo kaldım ama göbek hiç kalmamıştı ve fizik olarak süper doroyordu. ama ne olduysa 6 aylık emzirme dönemimde oldu bütün kiloyu verdim ve şu an sonuç olarak 41 kiloyum :( oğluşumun maşallahı var 11 kilo walla taşırken belim kopuyo ya kimse inanmıyor benm çocuğum olduğuna :( yaz da geldi şimdi şort fln giycez elbiselerde özellikle çocuk gibi kalmak istemiyorum of:( birbirimizi gazlayıp kilo allalım bari ne diyosunuz herkez aldığı kiloları fln yazsın motive oluruz hem :/

peki neden şişman insanlara küçük küçük 6 öğün ye diyorlar? bunu hiç düşündün mü?
ünlülere formunu nasıl koruyorsun diye sorulduğunda neden çoğu az ama sık yiyorum diyo? örneğin megan fox 5 öğün az az yiyormuş.ben bu bize söylenilen 6 küçük öğün palavrasına inanmıyorum açıkçası.

Yanlıs düsünüyorsun kilo wermek isteyenler sık we az we de düsük kalorili yemek yemeli. Kilo almak isteyenler sık we cok tabiki kalorili yemeli.

kızlar merhaba ben 22 yaşındayım 1,5 yaşında bi oğlum var. boyum 1,60 kilo 41 bazen 40 oluyor. doğumdan öncede 38 e kadar düşüyodum hamileliğim süresinde 16 kilo aldım doğum yaptım 48 kilo kaldım ama göbek hiç kalmamıştı ve fizik olarak süper doroyordu. ama ne olduysa 6 aylık emzirme dönemimde oldu bütün kiloyu verdim ve şu an sonuç olarak 41 kiloyum :( oğluşumun maşallahı var 11 kilo walla taşırken belim kopuyo ya kimse inanmıyor benm çocuğum olduğuna :( yaz da geldi şimdi şort fln giycez elbiselerde özellikle çocuk gibi kalmak istemiyorum of:( birbirimizi gazlayıp kilo allalım bari ne diyosunuz herkez aldığı kiloları fln yazsın motive oluruz hem :/

öncelikle kilo alacağımıza inanmalıyız ben ki asla kilo alamam die düşünürken bugün 50 kiloya çıktım daha da almam lazım 55 olmam şart :)) her sabah uyanır uyanmaz aynaya bakıp bugün biraz daha kilo almışım die başladım güne moralimi hiç bozmadım sabrettim yemeklerimi azda olsa düzenli yedim gittikçede artırdım yemeklerimi 1 tabak makarnayı zor bitiren ben 2 tabak yiyer oldum maşallah iştahım epey bi açıldı..inşallah kilo almak isteyen herkes alır zayıflık başa bela.. yazda geldi incecik bacaklarla olmuyo valla kilo şart

Yanlıs düsünüyorsun kilo wermek isteyenler sık we az we de düsük kalorili yemek yemeli. Kilo almak isteyenler sık we cok tabiki kalorili yemeli.

yok ben derdimi size anlatamıyorum galiba.aynı şeyleri yazmaktan çok sıkıldım.bak arkadaşım sen 6 öğün yarım ekmek yiyebilirsin yada yarım ekmeği geç. çok yiyebilirsen tabiki kilo alırsın.bunu burda şu an kaç kişi yapabiliyor ki? eğer bunu yapabiliyorsan bu konuda işin yok.zaten kilo alırsın bu şekilde.ama bizim sorunumuz yemek yiyememek ve yemek yemenin eziyet olması.bize eziyet olan şeyi 6 kere mi yapmak mantıklı yoksa 2 kere dolu dolu yiyip bir daha yapmamak mı?

Sağlıklı kilo almak için .. 3 öğün deneyen bazı kişilere çok ağır geldiği söyleniyor . ayrıca zayıflar için 6 öğün yağsız tuzsuz bizimkiler bol kalorili yiyecekler .

Sağlıklı kilo almak için .. 3 öğün deneyen bazı kişilere çok ağır geldiği söyleniyor . ayrıca zayıflar için 6 öğün yağsız tuzsuz bizimkiler bol kalorili yiyecekler .

bol kalorili yiyeceklerden 6 öğün yiyebilen,yemeyi başaran birisi varsa kilo alabilir tabiki.bu doğal birşey.ben yapamadım ve kendime böyle bi yol buldum.

yok ben derdimi size anlatamıyorum galiba.aynı şeyleri yazmaktan çok sıkıldım.bak arkadaşım sen 6 öğün yarım ekmek yiyebilirsin yada yarım ekmeği geç. çok yiyebilirsen tabiki kilo alırsın.bunu burda şu an kaç kişi yapabiliyor ki? eğer bunu yapabiliyorsan bu konuda işin yok.zaten kilo alırsın bu şekilde.ama bizim sorunumuz yemek yiyememek ve yemek yemenin eziyet olması.bize eziyet olan şeyi 6 kere mi yapmak mantıklı yoksa 2 kere dolu dolu yiyip bir daha yapmamak mı?

Sıkıldıysan yazma. Hem fikirlerimizi soruosun hem de böyle diyosun. Böyle kilo alıyosan saglıklı bi sekilde dewam et sana bişey dediğim yok sadece fikrimi söylüyorum

Back