Kilo aldımmm.NASIL MI??

bambam06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
147
1
68
Ankara
merhaba arkadaşlar ben 1 ay önce 38 kiloydum.boyum 1.60 18 yaşındayım.şu an 43 kiloyum.bu yaşıma kadar çok uğraşmıştım kilo almak için ama hiç sonuç alamamıştım.bazı şeyleri deneye deneye nasıl kilo alabilceğimi öğrendim.öncelikle öğün sayımı 2'ye indirdim.günde sadece 2 öğün yiyorum.sabah kahvaltımı 11 gibi falan yapıyorum.yarım ekmek yiyorum.üstüne 1 kase bebek bisküvisi+süt karışımını yiyorum.sonra içebildiğim kadar su içiyorum üstüne.daha sonra akşam yemeğine kadar ne su içiyorum ne de başka birşeyler yiyorum.saat 8'de akşam yemeğimi yiyorum.yine yarım ekmek.daha sonra abur cubur çekmecesi yaptım odamda.sevdiğim yiyecekleri yiyorum yatana kadar.örneğin cips,kek,jelibon,kraker falan.tv karşısında yiyorum.sonra yatmadan öncede bebek bisküvisi-süt karışımını tekrar yapıp içebildiğim kadar su içip yatıyorum.bu şekilde kilo almaya başladım.öğün sayımı 2'ye indirmem size mantıklı gelmemiş olabilir.fakat şöyle ki az az yiyerek sürekli atıştırmak bana mantıklı gelmedi.metabolizmamızı sürekli çalıştırmış oluyoruz böyle.ve sürekli enerji kaybı.ben bu yolla metabolizmamın hızını azda olsa kesmiş olduğumu düşünüyorum.ve sürekli yapabildiğim bi yöntem.bunu yaparken zorlanmıyorum.işte böyle :) eğer sizede mantıklı gelirse benim yöntemimi uygulayabilirsiniz.asla umudunuzu kaybetmeyin.ve tartıyı bi süreliğine ortadan kaldırın.pskolojik olarak her sabah kalkın aynanın karşısına geçin ve eveeet ben kilo alıyorum diyin :) hep mutlu olun üzülmeyin :) bunlarında kilo almanız üzerindeki etkisi büyük.hoşçakalın :)

bakıp geçmeyin lütfen.fikirlerinizi söyleyin

Son düzenleme:
Daha önce hiç böyle 2 öğün yapma fikri aklıma gelmemişti canım. İşe yaramasına da şaşırdım.
Kahvaltı ve akşam yemeği arasındaki sürede aç duruyorsan zayıflama ihtimalin olabilir bence diye düşünüyorum ona dikkat et.
Ama bir şeyler atıştırıyorsan sorun yok. :)
Akşam iyice acıkmış olup çok yiyince de miden genişlemiştir.
Midenin büyümesi çok önemli bu konuda.
Tebrik ederim seni, darısı başımıza. :)

Bence böyle birden yüklenmek iyi bir şey değil miden için. Kilo almanın formulu sık we cok yemek ki miden hem genisler hem de zorlanmaz. her 2-3 saatte bir birşeyler yemek lazım. Tabi kalorisi bol şeler.Mesela ben bugün ne yediklerimi yazıyım:) Sabah peynirli omlet,reçel,domates salatalık,3 dilime yakın ekmek,çay ws. 2 saat sonra puding 2 saat sonra öğle yemeği tawuk patates kızartması ekmek salaa yogurt 2 saat sonra tiramisu :) 2-3 saat sonra aksam yemeği patlıcan yemeği ekmek yeşillik çay biraz öncede 2 kücük kurabiye 1 saat sonrada meyve yiyip günü tamamlicam :)

ben de 3 öğün artı arada atıştırmalar yapıyorum kilo aldırıyor doğru ama göbek çıkıcak diye de korkuyorum

çok sağlıksız beslenme durumu ama sana kilo aldıran şey bebe bsküvisi tanıdığm biri vardı kız öyle zayıftıki bu çocuk derlerdi 37 kg ve hepte aynıydı sonra bu bebe bisküvisini devamlı olarak yemiş öyle güzel olduki fiziği falan harika oldu sana tavsiyem cips vss çok yüklenme

ben yıllardır böyle yiyorum öğün sayım sadece 2 ama bilinçli yaptığım birşey değil yiyemediğimden böyleyim aklıma yemek gelmiyor. beni hep zayıflattı ne güzel size kilo aldırmış

günde 2 öğün yemek benide zayıflatıyor. önümüzdeki günlerde kilo almak için bir liste vericek diyetisyenim. sizinlede paylaşırım. denemek isteyen olursa diye..
benim yemek yemek aklıma geliyor ama üşengeçliğimden kalkıpta çok acıkana kadar hazırlamıyorum haliyle kilo almak yerine kilo veriyorm. tabi bunalım ve iç sıkıntıları sınav dönemleride malesef kilo verme nedenleri..

günde 2 öğün yemek benide zayıflatıyor. önümüzdeki günlerde kilo almak için bir liste vericek diyetisyenim. sizinlede paylaşırım. denemek isteyen olursa diye..
benim yemek yemek aklıma geliyor ama üşengeçliğimden kalkıpta çok acıkana kadar hazırlamıyorum haliyle kilo almak yerine kilo veriyorm. tabi bunalım ve iç sıkıntıları sınav dönemleride malesef kilo verme nedenleri..

herkes zayıflayacağını düşünüyor.bende öyle düşünüyordum ama denedikten sonra farkı gördüm.o süre içerisinde aç kalmış olmuyorum aslında.çünkü midemdekiler tam olarak sindirilmiş bile olmuyor.yarım ekmek ve üstüne 1 kase büsküvi ve üstüne bolca su içince miden baya bi dolmuş oluyor.ve geç uyanan biri olduğum için kahvaltımı geç yapıyorum.öğlen yemeği vaktine denk geliyor nerdeyse :) diğer vakitlerde uyumuş oluyorum.tabi metabolizmamda uyuyor :) en ufak bir atıştırmada hem metabolizmanı çalştırmış hemde akşam yemeğine fazla yer bırakmamış oluyorsun.biliyorsunuz ki metabolizmamız akşamları çok yavaş çalışıyor.bende bunu kullanarak akşam yiyebildiğim kadar yiyorum :)

öncelikle canım sıkıntılarından kurtulmanı dilerim.2 öğün yemek seni zayıflatmış olabilir tabiki.önemli olan 2 öğün yemek değil.o 2 öğünde yiyebildiğin kadar çok şey yemek.eğer az ve 2 öğün yersen tabiki zayıflarsın.dikkat etmen gereken unsur akşam yemeği ve gece yatana kadar olan süre.o süre içerisinde ne yersen sana kar :)

ben yıllardır böyle yiyorum öğün sayım sadece 2 ama bilinçli yaptığım birşey değil yiyemediğimden böyleyim aklıma yemek gelmiyor. beni hep zayıflattı ne güzel size kilo aldırmış

dediğim gibi siz az yediğiniz için zayıflamanız normal.ben 3 öğünde yemem gereken yemeğin tamamını 2 öğünde yiyorum.bu şekilde kilo alabiliyorum.ve akşam yemeğinden gece yatana kadar olan süre benim için çok önemli.midemi genişletmem için.ne bulursam yiyorum :) evet karnım tıka basa dolmuş oluyo zorlanıyorum bazen ama tv karşısında sevdiğim yiyecekleri yemek pekte zor olmuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…