merhaba arkadaşlar ben 1 ay önce 38 kiloydum.boyum 1.60 18 yaşındayım.şu an 43 kiloyum.bu yaşıma kadar çok uğraşmıştım kilo almak için ama hiç sonuç alamamıştım.bazı şeyleri deneye deneye nasıl kilo alabilceğimi öğrendim.öncelikle öğün sayımı 2'ye indirdim.günde sadece 2 öğün yiyorum.sabah kahvaltımı 11 gibi falan yapıyorum.yarım ekmek yiyorum.üstüne 1 kase bebek bisküvisi+süt karışımını yiyorum.sonra içebildiğim kadar su içiyorum üstüne.daha sonra akşam yemeğine kadar ne su içiyorum ne de başka birşeyler yiyorum.saat 8'de akşam yemeğimi yiyorum.yine yarım ekmek.daha sonra abur cubur çekmecesi yaptım odamda.sevdiğim yiyecekleri yiyorum yatana kadar.örneğin cips,kek,jelibon,kraker falan.tv karşısında yiyorum.sonra yatmadan öncede bebek bisküvisi-süt karışımını tekrar yapıp içebildiğim kadar su içip yatıyorum.bu şekilde kilo almaya başladım.öğün sayımı 2'ye indirmem size mantıklı gelmemiş olabilir.fakat şöyle ki az az yiyerek sürekli atıştırmak bana mantıklı gelmedi.metabolizmamızı sürekli çalıştırmış oluyoruz böyle.ve sürekli enerji kaybı.ben bu yolla metabolizmamın hızını azda olsa kesmiş olduğumu düşünüyorum.ve sürekli yapabildiğim bi yöntem.bunu yaparken zorlanmıyorum.işte böyle :) eğer sizede mantıklı gelirse benim yöntemimi uygulayabilirsiniz.asla umudunuzu kaybetmeyin.ve tartıyı bi süreliğine ortadan kaldırın.pskolojik olarak her sabah kalkın aynanın karşısına geçin ve eveeet ben kilo alıyorum diyin :) hep mutlu olun üzülmeyin :) bunlarında kilo almanız üzerindeki etkisi büyük.hoşçakalın :)
bakıp geçmeyin lütfen.fikirlerinizi söyleyin
bakıp geçmeyin lütfen.fikirlerinizi söyleyin
Son düzenleme: