- Konu Sahibi Canansever
Müsait Olduğum Gün Giderim Atık Eminönüne :) Ben okuyorum bir Yandan Çalışıyorum Meşgul İnsanım Ya :)
İşin çok zor valla tatlım hem okuyup hem çalışmak .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müsait Olduğum Gün Giderim Atık Eminönüne :) Ben okuyorum bir Yandan Çalışıyorum Meşgul İnsanım Ya :)
İşin çok zor valla tatlım hem okuyup hem çalışmak .
O da güzel canım ya tebrik ederim
Bende 2 yıllık üni mezunuyum açıktan lisansa tamamlıyorum canım.. İş bulabilsem bende çalışcam da aradığım işi bulamıyorum![]()
Hayat İşte Ama Ben Memnunum İşe yaramak Çok Güzel bir His Kendime Vakit ayıtmaya Çalışıyorum ;Arada :) Avatardaki Yakışıklı Kim Aşık Oldum Resmen :)
Aynen İnsan Aradığı İşi Bulamayınca Olmuyor Bende İş Buldum Okadar ama Bana Uymadı NEyise Şimdi İşim Var Ortam Tanıdık olduğu İçin Mutlu Geçiyor Çalışmak :)
Ian Somerhalder galiba şekerim, tam çıkartamadım ama o sanırsam.. Vampir Günlüklerinde oynuyor, bende yeğenimden biliyorum hastası o da![]()
Hayat İşte Ama Ben Memnunum İşe yaramak Çok Güzel bir His Kendime Vakit ayıtmaya Çalışıyorum ;Arada :) Avatardaki Yakışıklı Kim Aşık Oldum Resmen :)
Alacakaranlıktaki esmer Çocuğa benzettim Açıkcası Vampirdi Oda Çok Tatlı Platonik Takılıyoruz Genelde Böyle ayy Çok yakışıklı Demem İlgimi Çekti sanırım :)
![]()
Canım ya yeni nesilde ki Vampir hastalığı nedir yaaAma sizde haklısınız, bu yakışıklı çocukları nereden buluyorlarsa izlettiriyorlar..
![]()
Bu çocuk için o dizi izlenir :)))))
Evet canım sende haklısın.. 11 yaşındaki yeğenim Vampir Günlüklerinin hastası, sadece Ian için (ay pardon Damon için) izliyor.. Hatim etti diziyi
![]()
Yarın İzin Alabilirsem görüncem Korkuyorum Aynen Böyle Oyuncak Tabanca Boncukları Olur ya İşte O kadar Birşey 2 gündür Fark Ettim![]()
gögüsler büyürken tomurcuklanır ya oyle bır şey olabılır ama yaşın buyuk ona göre,doktora görun.
Göğüsler büyürken tomurcuklanır mı gerçekten??![]()
her yerin büyür, sırf göğüse gitse kilolar ne güzel olurdu. bunun için protein ağırlıklı yemek gerekiyormuş. karbonhidrat daha çok göbek ve kalçaya gidiyormuş
ben zayıfladım ve kalçam o kadar küçüldü ki ne yapmalıyım![]()
ben zayıfladım ve kalçam o kadar küçüldü ki ne yapmalıyım![]()