- Konu Sahibi Canansever
-
büyümesi gerekir çünkü göğüs yağ tabakasından ve damarlardan oluşur.daha çok yağ tabakasından.kilo aldığında ya da ilgili hormon salgılandığında(ki bu hamilelikte oluyor) göğüs büyür genelde.ama genetik yapının da etkisi var.benim annemin ve halamın göğüsleri büyük ama benimkiler küçük mesela,ben de dertliyim o yüzden18 yaşındayım,172cm boyum, 50 kg yum,aşırı zayıfım yani bunun etkisi olabilir.evlenince hem kilo alırsın hem de göğsün büyür diyorlar
gögüs 75 olsa daha ne istiyim ki.. sen de zayıfsın bence 75 çok da kötü durmuyordur, ben de 44 kiloyum 164 boy. 50 olsam süper olacak. Çemen hem iştah açıyomuş hem de göğüs büyütmede en etkili bitki. İki gündür pekmeze katıp yiyorum. Umarım bi sonuç alırım.
Kilolu bi bedene sahip olup göğüslerin büyük olmasındansa. Fiziği yerinde olup göğüs ufak daha şirin durur bence.. Kilo mu göğüs mü diycek olursak ben fit bi fiziği tercih ederdim. göğüste önemli tabi ama fizik daha önemli göğüsten
Evet Haklısın Canım ama Ben 49 Kiloyum 5 Kilo Alsam Yeter Bana Göğüsler Büyümezse Büyümez İşte Napim Olduğu Kadar Almadı Kader ;(
Aynen Fit bir Fizik Her zaman Güzeldir Ama Ben Çok Zayıfım Kaburga Kemiklerim Çıkmış Resmen
Sen kg almaya çalışıyosun ben kg vermeye çalışıyorum.. Hayat ne garip :44:
Aynen Ya arkadaşlarım Genelde kilo Vermeye Çalışıyorlar Bende almaya Bizde Hep Herşey Ne Kadar Ters Diyorduk 5 Kilo Alsam Yeter Yesem alırımda İştahsızım
Zayıflıktan İyidir Bence Sağlık sorunuda oluyor Zayıf Olunca Kıyafetler bol Gelir Göğüs
küçücük Popo Küçücük Vs. Vs. Dez Avantaj Bence
Kaç beden giyiyosun ki canım? Ayrıca aşırı kilolu oluncada sağlık sorunları oluyo. Herşeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler
Benimde tam tersi iştahım çok açık :18: Keyif alıyorum yemek yemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?