Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni durumdaydik cok taktigim icin olmuyordu birde yemegi az bile yesen surekli kuruyemis ye gercekten cok hizli kilo yapti. Ozellikle geceleri yemek yekızlar merhaba
168 boyunda 49 kiloyum ne kadar çabalasam da yeme içmeme dikkat etsem de kilo alamıyorum yediklerjm beni yiyor sanki
aramızda takviye edici gıda kullanan ya da kilo almak farklı yöntemler deneyen var ni acabaaa
Sen böyle yazınca bile ben kilo alıyorumkızlar merhaba
168 boyunda 49 kiloyum ne kadar çabalasam da yeme içmeme dikkat etsem de kilo alamıyorum yediklerjm beni yiyor sanki
aramızda takviye edici gıda kullanan ya da kilo almak farklı yöntemler deneyen var ni acabaaa
163 boyum ve 47 kiloyum. Hiç de zayıf gözükmüyorum. Zayıflıktan ölmüyorsunuz merak etmeyin. Olsa olsa spor yapmadığınızdan sıska duruyorsunuzdur.kızlar merhaba
işte metabolizma hızlı çalışıyor bi de yediklerkm nereye gidiyor bilmiyorum kıyafetler yakışmıyor bi de yüzüm çöküyor kötü görünüyor daha yaşlı görünüyor insan bi de bünye zayıflıyor daha çabuk yoruluyorum dermansızlık halsizlik oluyor sürekliEvlenene kadar 48, evlenip bir cocuktan sonra 59 kiloya aylardir sabitlenmis biri olarak. Alirsin canim alirsin. Bende yok ya ben almam, metabolizmam hizli çalışıyor. Yok soyle boyle herseyi yiyorum diyordum..gece sütün içine bebe bisküvisi koyup yiyordum üniversitedeyken. Ama almiyordum. Şimdi de aldim kaldi öyle. Ama memnunum da kıyafetler sonunda adam akilli uzerimde durur oldu
Gercekten mi 162 47 kiloyum herkes cok zayıfsın diyor halbuki ölcülerim de 76-62-91. Düz hatlı değilim.Yüzüm küçük diye sürekli kilo mu verdin sen cok zayıfsın laflarına maruz kalıyorum.163 boyum ve 47 kiloyum. Hiç de zayıf gözükmüyorum. Zayıflıktan ölmüyorsunuz merak etmeyin. Olsa olsa spor yapmadığınızdan sıska duruyorsunuzdur.