• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alamıyorum

evliyimki

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
21
1
6
34
İstanbul
Gebeliğim 11. haftasında.. Ben çok zayıfım 37 kg. Bu konuda da tedirginim acaba problem olur mu diye? 10 Mart da ikili test yapılacak bu kilo işini kafama takıyorum. Doktorum sadece zayıfsın dedi problem yapmadı ama neden bilmem bir korku sardı beni :) Umudum 3. aydan sonra kilo almak da :D

Gebeliğim 11. haftasında.. Ben çok zayıfım 37 kg. Bu konuda da tedirginim acaba problem olur mu diye? 10 Mart da ikili test yapılacak bu kilo işini kafama takıyorum. Doktorum sadece zayıfsın dedi problem yapmadı ama neden bilmem bir korku sardı beni :) Umudum 3. aydan sonra kilo almak da :D

canım boyun kaç, bende 51 kilo ile hamile kaldım ama 172 boyum. feci zayıftım,ki hala zayıfım

Boyunuz 1.52 ve 37 kilosunuz okuduğum kadarıyla. Bu sınırın altında değil mi doktor nasıl normal görmüş. Çok zayıfsınız ama şu an yapacak bişey yok. Gebeliğin ilk 3 ayı kilo alınmıyor genelde. Ama 4. aydan sonra istemeseniz de alacaksınız. Ve siz çok zayıf olduğunuz için fazla kilo alma ihtimaliniz var. İnşallah testleriniz olumlu sonuçlanır. Zaten zayıflıkla bi ilgisi yok ikili testin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ama bence doğumdan sonra da kendinize çok dikkat edin ve bu kadar zayıf olmayın.

Boyunuz 1.52 ve 37 kilosunuz okuduğum kadarıyla. Bu sınırın altında değil mi doktor nasıl normal görmüş. Çok zayıfsınız ama şu an yapacak bişey yok. Gebeliğin ilk 3 ayı kilo alınmıyor genelde. Ama 4. aydan sonra istemeseniz de alacaksınız. Ve siz çok zayıf olduğunuz için fazla kilo alma ihtimaliniz var. İnşallah testleriniz olumlu sonuçlanır. Zaten zayıflıkla bi ilgisi yok ikili testin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ama bence doğumdan sonra da kendinize çok dikkat edin ve bu kadar zayıf olmayın.

Çok yememe rağmen kilo alamıyorum. Gitmediğim doktor,içmediğim şey kalmamamıştı desem yeridir..Metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş. Her doktor aynısını dedi. Bende kilo almak istiyorum inş da alırım. Tabi benimle birlikte bebeğiminde kilo alması lazım. Umarım zayıflığım onu etkilemiyordur,sağlıklıdır. :) Cevabınız için sağolun.

Kuzenim 1.75 boy ve 45 kilo ile hamile jaldi son aylarina dogru oyle bir kilo aldiki inanamadik dogumdan sonra 60 kilo suan yani cok memnunuz kilonun azida cogu da zarar kilo alirsin kafana takma canim :)

Back