- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi tuanaalper1326
-
Bilmiyorum bi ara denedim ama cok sürmedi of ofBelli saatlerden sonra aşırı derecede cici bebe şut karışımı yiyodu bir arkadaşım baya almıştı bu arada doğru mu bilmem
Özel mesaj attım size bakarmisiniz bir burdan yazılacak bişey değilBilmiyorum bi ara denedim ama cok sürmedi of of
bu yöntemi biraz istikrarli denemenizi tavsiye ederim iki ay kadar sürede etkili oluyomus sanirimBilmiyorum bi ara denedim ama cok sürmedi of of
Triodlerinize baktırdınız mı kanınız ne durum da düşük mü hormon ve vitamin tahlillerinize baktırın diyetisyen bir liste yapıyor ondan sonra kilo alınıyorMerhaba arkadaşlar ben 25 yaşımda ev hanımıyım 3 evladım var ama hiç bir şekilde kilo alamıyorum 175 boy 53 kilo sabit ama gebeliklerimde kilo aldım cok sonrası verdin tabi kilo almak istiyorum ilaç icemiyorum yemek yemeyi seviyorum ama şöyle bazen çok yerim bazen normal bazen az bu aralar psikolojik olarak cok zor şeyler yaşadım annemi kaybettim zor bir yıldı çevremde bir arkadaşım dahi yok hep evdeyim ve artık bunalıyorum arada dışarı çıksam beni görenler tanıdık olanlar cok zayıfsın diyip duruyor geçen ağladım sırf bu yüzden artık bıktım kendimden sogudum bilmiyorum napıcam yardım !!!
Özel de mah yok nerden bakılıyorkiÖzel mesaj attım size bakarmisiniz bir burdan yazılacak bişey değil
Bunu hiç hesaplamadım ama söyle bir günde bir ekmek yiyorum yani kimi zaman yemiyorum tabi sığarada kullanıyorumGünde kaç kalori alıyorsunuz?
Kanım zaten düşük kan ilacı kullanıyorum evetTriodlerinize baktırdınız mı kanınız ne durum da düşük mü hormon ve vitamin tahlillerinize baktırın diyetisyen bir liste yapıyor ondan sonra kilo alınıyor
Kız yatmadan önce yemen lazım katmer, mantı, baklava, özelikle ve özellikle abur cubur yemen lazım. Çayın yanında gömeceksin çikolatayı, büsküvüyü hele cip Ahh o cips hasret kaldım akşamları 1lt kolayla 2 cips devireceksin gör bakalım nasıl kilo alıyorsun. Öyle öğünlerle yemek yiyerek kilo alaman bilemedim annem 60 yaşında hala 55 kiloMerhaba arkadaşlar ben 25 yaşımda ev hanımıyım 3 evladım var ama hiç bir şekilde kilo alamıyorum 175 boy 53 kilo sabit ama gebeliklerimde kilo aldım cok sonrası verdin tabi kilo almak istiyorum ilaç icemiyorum yemek yemeyi seviyorum ama şöyle bazen çok yerim bazen normal bazen az bu aralar psikolojik olarak cok zor şeyler yaşadım annemi kaybettim zor bir yıldı çevremde bir arkadaşım dahi yok hep evdeyim ve artık bunalıyorum arada dışarı çıksam beni görenler tanıdık olanlar cok zayıfsın diyip duruyor geçen ağladım sırf bu yüzden artık bıktım kendimden sogudum bilmiyorum napıcam yardım !!!
Ya yiyorum da aslında tabi cok deil ama kolayı ıcerim yok seviyorum cips falanda yerim ya söyle çabuk alıyorum ama çabuksa veriyorum şimdi bir gün yemeyim hemen 1 kilo gidiyor uyuz oldum tartıyla kanki olduk utanmasam tartıya yalvarcamKız yatmadan önce yemen lazım katmer, mantı, baklava, özelikle ve özellikle abur cubur yemen lazım. Çayın yanında gömeceksin çikolatayı, büsküvüyü hele cip Ahh o cips hasret kaldım akşamları 1lt kolayla 2 cips devireceksin gör bakalım nasıl kilo alıyorsun. Öyle öğünlerle yemek yiyerek kilo alaman bilemedim annem 60 yaşında hala 55 kilo
Demiri, çinkoyu boşver abur cubur ye bak bakalım nasıl kilo alıyorsun
Evet koşturuyorum yalan yok ama dinlenme zamanımda oluyor bir yerim ağrısa kafaya takıyorum hemen kendimi kötü his ediyorum sonra yiyemiyorumBoyunuz uzun ve çok kaloriye ihtiyacınız var. Çocuklarla hayatınız da hareketlidir tabi ki. Karbonhidrat kilo aldırıyor işte, çok sağlıksız beslenin diye tavsiye de verilmez ki insana :) diyetisyenle görüşün en iyisi. O bilir kalorileri ve ne yemeniz gerektiğini
Ye iç yat boş ver tartıyı, bir de gamsız ol çok düşünme.Ya yiyorum da aslında tabi cok deil ama kolayı ıcerim yok seviyorum cips falanda yerim ya söyle çabuk alıyorum ama çabuksa veriyorum şimdi bir gün yemeyim hemen 1 kilo gidiyor uyuz oldum tartıyla kanki olduk utanmasam tartıya yalvarcamama olmuyor işte olmuyor
Deme. Ya aslında calıstıgım zamanlar cok kılo aldım yani alamıyan insan değilim yiyince alıyorum cidden ama bu yıl cok zordu anam mah etti beni gidişiyle ona kafayı taktım çok e kimsede olmayınca arkadaş vs eve tıkılı kaldım kendimle baş başa o yordu beni halende yoruyor tabi elhamdulillah gene şükür halimize ama tartıyla bozdum kafayı eşim saolsun diyor ben memnunum seninle evlendigimdede sen bu kılodaydın takma dıyor ama ben işteYe iç yat boş ver tartıyı, bir de gamsız ol çok düşünme.
Keyifsiz olduğunuzda iştahınız kapanıyor. Diyetisyene gidin, kan değerlerinize baktırın. Ben de keyifsiz olduğumda aksine hemen ekmek arası bi şeyler yiyorum düşünmemek için. Keşke ben de bundan kurtulsam :))) İnşallah şifa bulursunuzEvet koşturuyorum yalan yok ama dinlenme zamanımda oluyor bir yerim ağrısa kafaya takıyorum hemen kendimi kötü his ediyorum sonra yiyemiyorum
İnşallahKeyifsiz olduğunuzda iştahınız kapanıyor. Diyetisyene gidin, kan değerlerinize baktırın. Ben de keyifsiz olduğumda aksine hemen ekmek arası bi şeyler yiyorum düşünmemek için. Keşke ben de bundan kurtulsam :))) İnşallah şifa bulursunuz
Sigara zayıflatıyor da siz kalori hesaplayan bir uygulama indirin bir bakın bakalım kaç kalori alıyorsunuz. Attığınız adımları da uygulamaya yazın durumu matematiksel olarak bir değerlendirmiş olursunuz.Bunu hiç hesaplamadım ama söyle bir günde bir ekmek yiyorum yani kimi zaman yemiyorum tabi sığarada kullanıyorum
Anladım teşekkür ederimSigara zayıflatıyor da siz kalori hesaplayan bir uygulama indirin bir bakın bakalım kaç kalori alıyorsunuz. Attığınız adımları da uygulamaya yazın durumu matematiksel olarak bir değerlendirmiş olursunuz.