- 18 Aralık 2024
- 43
- 6
-
- Konu Sahibi greenseaaa
Ben de böyle yaptım hatta içine yulaf bile atardım. İki ayda üç dört kilo aldım ama o kilolar anında kayboldu. Çünkü bu sürekli bir beslenme çeşidi değil yani her gün her gün bu düzende devam etmen gerekir ki kilonu koruyabilesin.muz süt bal cici bebeyi mixleyip içiyorum
Diyetisyenede gittim ama nebilim yine olmadıBen de böyle yaptım hatta içine yulaf bile atardım. İki ayda üç dört kilo aldım ama o kilolar anında kayboldu. Çünkü bu sürekli bir beslenme çeşidi değil yani her gün her gün bu düzende devam etmen gerekir ki kilonu koruyabilesin.
Diyetisyene gidip her gün yiyebileceğin öğün tavsiyeleri istemen gerekiyor. Bense kilo alma çabasını bıraktım çünkü olay tartıdaki rakamda değil vücutta, kilo göbeğe ve yanağa gitti. Spor yaparak kilo almaya çalışırsan kilo dengeli olarak dağılır, tartıdaki rakamdansa vücudundaki değişim önemli.
Merhaba canım ben de 28 yaşındayım, 46 kiloyum bazen 47 oluyorum ,yine aynı 46 ya düşüyor. Dahiliyeye gittim vitaminleri düzenli kullanıyorum doktor çölyak olabilir o yüzden kilo almıyorsun dedi. Kanda çölyak gluten hassasiyeti pozitif çıktı. Doktor o yüzden endoskopi istedi. Korktuğum için yaptirmamistim Gastroenteroloji talebi yaptım hâlâ randevu bekliyorum. Sipraktin iştah açıcı şurup kullanıyorum o iştahımı açtı ama aynı zamanda çok uyku yapıyor ilk 2 haftaİyi akşamlar kızlar 23 yaşındayim ve kendimi bildim bileli en fazla 42-43 kiloyu görmüşümdür dahası gelmedi okadar diyetisyene gittim doktora gittim endoskopiye bile girdim doktorun yazdığı ek gıdayı alıp içtim aylarca her gün pekmez Felan bile denedim gece yatarken bile sürekli biseyler yiyip yattım Felan belki alırım diye öyle ve iştahım hiç yok artık iştahım varken de kilo alamıyordum artık ağlıyorum sinirden üzüntüden herkesin niye zayifsiz demesinden iştah açıcılar bile denedim şimdide sabah akşam yemeklerden sonra muz süt bal cici bebeyi mixleyip içiyorum aşırı yoruldum nasıl kilo alcam((
Stres kilo almayı etkiliyor gerçekten. İlla kilo almalıyım diye kendine baskı yapma, kendini yıpratma.Ya psikiyatriye gidip antidepresan bile kullandım mide bulantısı için belki psikolojikyor diye o da 2-3 kilo aldırdı sonrası boş yine gitti artık kabullenmek zorundayım alamıyorum
TeşekkürlerStres kilo almayı etkiliyor gerçekten. İlla kilo almalıyım diye kendine baskı yapma, kendini yıpratma.
Spora başlarsan insan hareket ettikçe acıkır derler, daha kolay kilo alabilirsin. Ama diyetisyen menüsüyle devam et onlar yüksek kalorili besinleri bilir.Diyetisyenede gittim ama nebilim yine olmadı
Spora başlarım büyük ihtimalle ek takviye vitamin Felan alırım öğünleri az az ve fazla ye diyende var bilemiyorum bende bı dönem ek gıda ile (eczaneden aldığım)3-4 kilo Felan almıştım baktım geri gittidediğin gibi sürekli olması gerekiyor
Ya herkes diyor yok kimse seni almaz bu nasılStres kilo almayı etkiliyor gerçekten. İlla kilo almalıyım diye kendine baskı yapma, kendini yıpratma.
Güldürdün valla ahahaha bizde de evlenen hemen kilo alıyor banada sıkma canini ben evlendigim ,45 dim şimdi 75 olmuşum veremiyorum diyor bu kilolarını ozlicen diyor annemBende böyleydım 5. Sınıfta 19 kilo idim beden derslerıne almazlardı bi yerı kırılacak die 27 numara da ayaklarım vardı öylesine minyondum30 yaşına kadar 41 kiloydum dünyaları yesem doymazdım kilo desen zerre alamazdım doğuma bile sanki 3 aylık göbekle gittim doguracagıma inanamadılar erken doğum sandılar
30 yaşını gectım kilo veremıyorumalıyorum ama veremıyorum 67 kiloyum şuanda ayağımda hala buyumedi 35 te kaldı ama artık Benı taşımıyor sakarlıklar başladı
Peki endoskopi nasıl geçti? Anestezili mi yaptın?Teşekkürlerbende çölyak felanda yok
Bilerek öyle yaptım kafada. Salladım hiç dikkate almadımBu arada evli misin ? Profilinde 24 yaş evli, Ankara falan yazıyor
Ay ne anestezisi belamı verdiler ş..siz doktorlar bayıltim dedim devlette yok öyle dediler af edersin ağzına sicma tabirini orda gördüm benPeki endoskopi nasıl geçti? Anestezili mi yaptın?
Aklınız varsa anestezili yaptırin benim gibi anestezisiz yaptırmayin 1 hafta göğüs ağrısı çektim boğazım zorlandigi için...5 dk sürdü ama öldüm dirildim bidaha bayiltmazlarsa girmem diyede tövbe ettimPeki endoskopi nasıl geçti? Anestezili mi yaptın?
Nasıl ya anestezi yapmadılar mı? Devlette de anestezi olması lazım bence.Ay ne anestezisi belamı verdiler ş..siz doktorlar bayıltim dedim devlette yok öyle dediler af edersin ağzına sicma tabirini orda gördüm ben
Keşke ya ama 5-6 yıl oldu yaptırali şuan devlette varmı bilmiyorum bana her yıl yaptır dedi ben yaptırmadım gastrit çıkmıştıNasıl ya anestezi yapmadılar mı? Devlette de anestezi olması lazım bence.
Bu konu hakkında burda konu açanlar olmuştu, çölyak için endoskopi yaptıranlara danıştım onlar da bana mutlaka anestezili yap dedi. Sana neden anestezili yapmadılar şaşırdım. Çok geçmiş olsun canımAklınız varsa anestezili yaptırin benim gibi anestezisiz yaptırmayin 1 hafta göğüs ağrısı çektim boğazım zorlandigi için...5 dk sürdü ama öldüm dirildim bidaha bayiltmazlarsa girmem diyede tövbe ettim
Bı hocam da bana dedi nasıl dayandin diye baya dayandım demiştim ama bende herkese anestezili bana anestezisiz yaptıklarıni duyunca salak gibi hissettim vallaBu konu hakkında burda konu açanlar olmuştu, çölyak için endoskopi yaptıranlara danıştım onlar da bana mutlaka anestezili yap dedi. Sana neden anestezili yapmadılar şaşırdım. Çok geçmiş olsun canım
Spor yap, sağlıklı şekilde kas yaparak kilo almaya çalışBı hocam da bana dedi nasıl dayandin diye baya dayandım demiştim ama bende herkese anestezili bana anestezisiz yaptıklarıni duyunca salak gibi hissettim valla