- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
Doktora gidince bobrek üstü bezlerede baksınlar şöyle.. ilaç verip bt tomografiylre bakıyorlar .. bende gidip aşırı ruylenme var dediğimde bunu yaptır demişti cunku.. tam hatırlamıyorum ordaki bi sıkıntıdan da olabiliyormuş.. benim tomografi temiz çıkıp hormonlardan biri yüksek çıkmıştı tabiHerkese iyi akşamlar
Evlilik hazırlığındayım, bu süreçten çok keyif alıyorum, mutluyum, nişanlımla da ailelerimizle de aramız gayet iyi. Her şey iyi olmasına rağmen kendi kendimi çok huzursuz ediyorum.
Vücudum epey kıllı, hormonel bir problemim yok. Orjinal buz lazere gittim bir dönem de alexandrite.. 12+2 seans. Gittiğim yere çok güveniyorum çünkü tüm arkadaşlarım çok memnun kaldılar. Bittikten sonra bende de ilk 5-6 ay mis gibiydi fakat sonra tekrar eskisi gibi tüm kıllar çıkmaya başladı. Tekrar hormon testi için gittim, doktor hormonlarımda hiçbir sorunun olmadığını, bazı bünyelerde lazerin böyle kısa vadede etkili olabileceğini söyledi. Tekrar gideceksem hamilelikten sonra gitmemi önerdi. Ki arkadaşlarım hala mis gibiler, kıl tüy yok. Haliyle şimdi ağda jilet idare ediyorum. Ama sonrasında da cildim hassas olduğu için pütür pütür bir vücut, batıklar.. pürüzsüz bir cildim asla yok. belim ve göbeğimde bile kıl var.
Hadi bunu geçiyorum. Küçük memeler. Küçük olsa sadece bir nebze, küçük olmasına rağmen hafif sarkık. Çatlaklarımla barışabildim bi. Onlara da kesin çözüm yok zaten.
Çok uzun uzun yazdım kusuruma bakmayın, kimseye anlatamadığım için sizlere içimi dökmek istedim.
Kısacası sırf bu sebeplerle evlilikten soğuyorum. Diyorum hep nasıl uğraşacağım bu kıllarla, beni o hallerimle de elbet görecek. Ya da o küçük sarkık memelerle nasıl öz güvenli olacağım ilişkide? Nasıl soyunacağım, arkasını mı döndüreceğim sürekli. Ya da hiç eğilmeyecek miyim. Aklım hep sanki orada olacak. (Maddi açıdan şu an çok sıkışığım, ileride estetik düşünüyorum)
Benim gibi olanlar var mı? Daha sonra bu hisler geçiyor mu? Saçma belki ama çok huzursuzum. Okuduğunuz için teşekkür ederim.