• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KILLARR TUYLERRR

Chrstyngyetbao

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
2
0
1
25
Evet 15 yaşındayım yaz geliyor ve artık tüylerden bıkmış durumdayım genelde hep tüy Dökücü kullanırdim ama nereyi neyle almalıyım epilatör agda bantları yoksa sır agda setleri oluyor ısıtıcı seyi olan ondanmi almaliyim yüzümdeki tuylerden sikayetciyim ama 15 yaşında almam gerekirmi bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum

15 yaşındasın ve bıktın :D bi dur ya.
Çok fazla ve kalın ise lazer vs en iyisi.
Seyrek ve az ise ben epilatör,ağda ve bantlarından kullanıyorum.Zaten 2 ayda bir anca çıkıyor.

Evet 15 yaşındayım yaz geliyor ve artık tüylerden bıkmış durumdayım genelde hep tüy Dökücü kullanırdim ama nereyi neyle almalıyım epilatör agda bantları yoksa sır agda setleri oluyor ısıtıcı seyi olan ondanmi almaliyim yüzümdeki tuylerden sikayetciyim ama 15 yaşında almam gerekirmi bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
Henüz çok küçüksün bıkmak için erken :) ilerde lazere gidersin artik her şeyin kolayi var. Yüzünü şimdiden ellememeni tavsiye ediyorum ama eğer cok rahatsiz oluyorsan tüy sararticilar var marketlerde satilan onlardan kullaniyorum ben bi kac yıldır bi zararını henüz görmedim sararinca pek belli olmuyorlar. Ama tavsiyem henüz yüzüne dokunmaman, çünkü cok küçüksün.

Ben 46 yasindayim hala ugrasiyorum Yuzumde dahil buna. Cok sukur ki lazere basladim. Yasimdan dolayida iyi sonuc veriyor.

Ben 15 yaşında olsaydım şu gün yüzüme hayatta dokundurmazdım. Hatta hiçbir yerime. Çünkü neyle alırsam 2 katı kadar çıktı. Hormonlarım bozuk. Siz de böyle bir durum yoksa bilemeyeceğim. Erken bu yaşlar ya. Ne gerek var ki?

Back