Kılları yok etmek cinsel isteği yok ediyor mudur?

Kıllar la cinsel isteği yok etmez diye düşünüyorum bende killarimi alıyorum isteğim azalmiyo tabiki kişiye göre değişe bilir

Kıllar la cinsel isteği yok etmez diye düşünüyorum bende killarimi alıyorum isteğim azalmiyo tabiki kişiye göre değişe bilir
Kıl almak değil ama bahsettğim olay. Kıl kökünü tahrip etmek (lazer-iğneli) . Bilemiyorum aklıma baska bir neden gelmiyor. Hormonal bozukluk olabilir ama Doktora gitmeden önce buraya bir danışmak istedim

Ben yanlış anlamışım k bakma o konuda bı fikrim yok hiç lazere gitmedim

sanmıyorum. acaba eşiniz sizi görev gibi kullandığı için soğumuş olmayasınız?
Aslında eşim çok anlayışlı davranıyor. Onunla bir ilgisi yok. Bu yavas yavas bende oluşan baslarda önemsemediğim ama son zamanlarda çok kafama taktığım bir durum

Sanmıyorum cinsel isteğin en büyük kaynağı beyin, kıl kökü etkiliyse bile son sıradadır.

Doğum kontrol kullanıyor musunuz?

Alakası bile yok. Cinselliği görev olarak görüyorsanız ya ten uyumunuz yok, ya iyi bir cinsel hayatınız yok ya da hormonlarınızda oynama var

Ben de genital dahil iğneli epilasyonluyum ve dediğiniz durumu hiç yaşamadım.

Ben de yaptırdım epilasyon hiç böyle bir şey yaşamadım, hiç duymadım da böylesini
Hamilelik lohusalık emzirme dönemi derken biraz yorulmuş olabilir misin acaba
Ya da öncesinde de vardıysa bu isteksizlik hormonlarına bir baktır derim

Kıllarınızın olması karşı tarafın cinsel isteğini bitirebilirdi ama diğer türlüsünü hiç duymadım

Evlenir evlenmez hamile kaldıysanız cinselliğin tadını çıkarmayı öğrenmediğinizde böyle hissediyorsunuzdur. Hamilelik hormonları, emzirme hormonu artı yorgunluk libidonuza inen diğer baltalar. Bence kesinlikle epilasyonla ilgisi yok.

Bitane arkadaş vardı vulvasıyla övünen
Hiç aldırmıyorum senede bir diyordu
Ona sormak lazım kılda var mı keramet diye
Gerçi en son düz duvara tırmanıyorum diyordu ama bilemedim şimdi

Sorma kardeş ya.ben bir erkek sadece sırtıma dokunsa şarıl şarıl ıslanan bir kadındım.senin gibi önceden iateksiz de degildim.benim de son 2 yıldır falan bırak cinsel isteğimin azalmasını tamamen kalmadı.gram kıpırtı yok.tamam eskisi gibi sulanmasa bile idare edecek kadar sulansın ona da razıyım.bildiğin yanımda hiç erkek yokmuş gibi günlük hayat kuruluğunda.partnerim neden iatemiyorsun diye laf edecek diye stres oluyorum.görmez yanından losyonla, tükürükle falan ıslatmaya çalışıyorum.mecburen devamlı oral yapmak zorunda kalıyorum ıslaklık için yoksa girmeyecek bile.nasıl yapacağız bilmem.tavsiyesi olan yazsın.

cinsel
Perhiz dene bakalim

Killa ilgisi yoktur bence.. bende lazerliyim ama oncesi ve sonrasi cok degismedi.. yasla
Ilgili birseyler olabilir tabii.. cocuk emziriyorsan ondanda olabibilir.

Belki Zevk almayi bilmiyorsun? Ya da ilk baska meraktan ilginc geliyordu kesfedince hosuna gitmedi vs vs vs

Kız hanı sen hergun sevisiyordun hemde 2 3.kişiyle
Hani sular seller gibiydin
Artık herseyini biliyoruz konulara yorumdan çok seks hayatını yazdigin için

Kıl almak değil ama bahsettğim olay. Kıl kökünü tahrip etmek (lazer-iğneli) . Bilemiyorum aklıma baska bir neden gelmiyor. Hormonal bozukluk olabilir ama Doktora gitmeden önce buraya bir danışmak istedim
Kocanizi cinsel olarak çekici bulmuyor , kocanizla cinsel ilişki yaşamayı tatmin edici bulmuyor, aranızdaki sorunlar nedeniyle duygusal olarak tatmin olmuyor olabilir misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…