• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilitte kırılan anahtar

Dross

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
392
428
53
merhaba
çatıdaki eşyaları almak için kapıyı açmaya çalıştım. her iki yöne de anahtarı çevirince dönüp kilit atma sesi çıksa da açılmadı. en son zorlayıp döndürünce anahtar yamuldu ve kırıldı.
kapi demir. cilingirden başka çözüm öneriniz var mi? cımbız ile denedim dondurebildim ama çıkmadı ve açılmadı. cilingir kac lira ister :(

Penseyle çekilecek kadar ucu var mı? Yoksa çilingirden başka çözüm olduğunu düşünmüyorum.

2 yıl önce dış kapımda aynı bu şekılde anahtarım kırıldı yarısı içerde kaldı .

Çilingir gelip anahtar deliğine yağ sıktı. Makina yağlarından spreyli bişeydı .
Daha sonra 2 tane uzun tırtıklı demırle anahtarı çektı :KK70:
Bu kadarcık işleme 60 Tl bayıldım .

Bi dene istersen .

merhaba
çatıdaki eşyaları almak için kapıyı açmaya çalıştım. her iki yöne de anahtarı çevirince dönüp kilit atma sesi çıksa da açılmadı. en son zorlayıp döndürünce anahtar yamuldu ve kırıldı.
kapi demir. cilingirden başka çözüm öneriniz var mi? cımbız ile denedim dondurebildim ama çıkmadı ve açılmadı. cilingir kac lira ister :KK43:
Evin dış kapısı değil, çatı yani terasa çıkış kapısı değil mi? Onun için çilingire ne gerek var, kırılan anahtar ucunu kapıdan çıkarmanız lazım, cımbızla anahtarın kırılan ucunu çıkarmaya çalışın, sadece cımbızla çıkmıyorsa, toplu iğne alın, ucunu hafif kıvırın, kırılan anahtarın delikte kalan kısmına sokup çekin, diğer taraftanda cımbızla yakalamaya çalışın. Sonra da kırılan anahtarın parçalarını alıp bir anahtarcı da aynısını yaptırın.

cevaplarınız için çok teşekkürler. sagolun.

cımbızla diğer aletlerle denedim ama olmadı. çilingir cagirdim. 40 lira açma ücreti 40 lira kilit bedeli. badana yapılmış duvarlara o da sıkışma yapmış kapıda çilingir ancak levye ile açabildi. yani anahtarı çıkarıp denesem de olmayacakmış.

Back
X