Bence en fazla iki donem secilemeyen, basari saglayamayan her parti baskaninin istifa etmesi gerekli. Kilicdaroglu da Bahceli de Davutoglu.Hepsi istifa edicem dedi ama hicbiri etmedi.Ben artik ozu sozu bir olan insanlar gormek istiyorum siyasette.
Chpnin şu an berbat durumda olduğu bir gerçek ama oy alamamasının tek sebebi kılıçdaroğlu değil. Partinin chp olması. Halk chpden tiksiniyor. Hani ikinci dünya savaşında karneyle ekmek dağıtmış ya
Şaka bir yana Çok sebebi var chpnin bu durumda olmasının. Kılıçdaroğlu en hafifi.
Alevi partisimi denilmiyor, ateistlerin partisimi denilmiyor, yani cahil halkin gözünde CHP dinden uzak ve özellikle Kilicdaroglu`nun sakinligi ve efendiligi ile alay edilmeside ayri bir trajikomedi.Evet gerçekten chp'ye karşı asla kırılamayacak bir ön yargı var toplumda.
Alevi partisimi denilmiyor, ateistlerin partisimi denilmiyor, yani cahil halkin gözünde CHP dinden uzak ve özellikle Kilicdaroglu`nun sakinligi ve efendiligi ile alay edilmeside ayri bir trajikomedi.
Eeee napsinlar böyle dürüst ve saygili bir insana alisik degiliz.
başka kasetlere montaj diyorlar , chp kaseti olunca istifa isteniyor.
Onlarda biliyor chp'nin daha gurulu olduğunu .Baykal için cinsel içerikli kaset var dediler adam istifa etti.Karısını aldatan adam halka neler yapmaz dedik aferin istifa etsin dedik.
Milletin bir tarafına şeedeceğiz diyen işadamı kaseti var,önüne yatarım kaseti var,babacım kaseti var ama onlar montaj,iftira.
cinsellik ,yolsuzluktan daha çok insanların ilgisini çekiyor daha ayıp görülüyor ya ne deyim.
çok ahlaklı bir yapımız olduğundan mütevellit bel altı vurmaya alışmışız.
Yani pardon ama kime ne birisinin cinsel hayatından. Asıl bunu videoya almak dünya ile paylaşmak ayıp bişey. Mahremiyet diye birşey var dı hani.
Yani kim olursa olsun bel altı vurmak çok çirkin.
YAHU yazmak istemiyorum ama gene dayanamadımm..Alevi partisimi denilmiyor, ateistlerin partisimi denilmiyor, yani cahil halkin gözünde CHP dinden uzak ve özellikle Kilicdaroglu`nun sakinligi ve efendiligi ile alay edilmeside ayri bir trajikomedi.
Eeee napsinlar böyle dürüst ve saygili bir insana alisik degiliz.
hani onu beğenmeyenlere , kılıçdaroğluna oy atmayanlara, CAHİL deme hakkını nerden buluyorsum merak ettim..yani cahil halkin gözünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?