- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O muhabbete giriyorum çünkü konu başlığı o.S.Rnın söylemini haksız bulduğumu zaten konunun en başında yazdım.
Sen tarafina gore hakaret ya da degil diyorsun. Kendi taraftari olduğun biri soylerse iltifat baskasi soylerse hakaret olmayana hakaret diyorsun
Önüne yatma lafını daha önce duymuş olsam belirtirim ,ama duymadım.Madem hakkımda öyle düşünüyorsunuz daha fazla yazıp ta ,vakit kaybı yaşamanın gereği yok.Anlamak istediği gibi anlayan asıl sizlersiniz.Amacımın ne olduğunu defalarca yazdığıma rağmen ısrar ediyorsunuz.RTE iltifat etmiş demiyorum,o anlamda da söyleyenlerin olduğunu söylüyorum.Ama çarpıtan sizlersiniz.NeyseOnune yatmaktan ne anliyorsun? Daha once hic duymus muydun? Var mi boyle bir deyim? Yok! Basbayagi hepiniz tek tek biliyorsunuz bunu yolsuzluk operasyonuna atif yapmak icin kullanildigini. Ama isinize gelmiyor. Samimi degilsiniz sinekten yag cikarma derdindesiniz.
Sen gel onune yatmaya "owwww hakaret kadinliga saldiri " diyerek tepki ver sonra "kiz midir kadin midir bilmem"e iltifat bile de.
Nasil gulsem bilemedim![]()
Asıl siz yorumumu, zaten o taraf ,o yönde yorum yazar deyip önyargılı yaklaşıyorsunuz.Sen tarafina gore hakaret ya da degil diyorsun. Kendi taraftari olduğun biri soylerse iltifat baskasi soylerse hakaret olmayana hakaret diyorsun
Zenginin parası züğürdün çenesini yorar hesabı. Siyaset zaten bence sadece insanları oyalamak için var,arkada neler dönüyor hangimiz biliyoruz,güçlü olan hakim yani dünyaya bi senaryolar yazıyolar oynuyolar filan biz de birbirimizi kırıp geçiriyoruz, burda.Herkes en doğrusunu, en iyisini biliyor zaten. Trilyon, zilyon tane bizim gibisi geldi geçti, hiçbiri de ne haksızlığı önleyebildi, ne tecavüzü ne cinayetleri, ne de savaşları.Canım seninle başka topiklerdede karşılaşıyoruz lütfen beni alıntılama ben sadece kendi fikrimi belirttim kılıçdaroğlunu savunmak yermek başbakanı cumhurbaşkanını tartışmak bana saçma geliyo çünkü bi sonuca bağlanmıyo biz ne dersek diyelim seçimle gelmiş insanlar koltuktan inecek değiller Kk da konuştuk diye ya da kılıçdaroğlunun hayatında bi şey değişmiyor günlük gülistanlık devam ediyor bende onun için kendimi kasamam 1 tane oy hakkım var bunların hepsini düşünür ona göre kullanırım hakkımı
Ben burada ofişe "aman parkonun onune yat da ceza almasin " desem banlanmam ama ofişe "kiz midir kadin midir bu bilmiyorum gelmis burada konusuyor " desem banlanirim.Önüne yatma lafını daha önce duymuş olsam belirtirim ,ama duymadım.Madem hakkımda öyle düşünüyorsunuz daha fazla yazıp ta ,vakit kaybı yaşamanın gereği yok.Anlamak istediği gibi anlayan asıl sizlersiniz.Amacımın ne olduğunu defalarca yazdığıma rağmen ısrar ediyorsunuz.RTE iltifat etmiş demiyorum,o anlamda da söyleyenlerin olduğunu söylüyorum.Ama çarpıtan sizlersiniz.Neyse
Zencani idam yedi, şimdi de paşa paşa ortaklarının adları dökülüyor, Reza'yı sattı bile. İran ve Türkiye arasındaki pazarlıklara konu olmak istememiş olabilir mi?Yok Sizin düşüncenizi merak ettim.Reza Türkiyede niye kalmadı sahi, aklanmamışmıydı burada.
Yapma Zeynep, o TTcileri referans alacaksak, aç bak o heriflerin tamamı "Hepimiz Ensarız" yazan goygoycular. Gerçekten, bazı nüasları kaçırıyorsunuz bence.Acaba bende mi sorun var dedim,çok mu fesatım dedim ,sonra da haberlere ,nete baktım benim gibi düşünen kişi çok varmış,yürüyüşe bile geçmişler.Sorun o parti veye bu parti değil,ucu açık bir kelimenin bir bayana yapılması.
Ofiş kadın olduğu için göze batmaz,ama ofişin değil de diyelim erkek üye var adı Kenan olsun.Kenanın önüne yat da ceza almasın desen aynı şey olur mu?Bence olmaz ama daha fazla yazmanın anlamı yok ,yine savunacaksınız görüşünüzü .Ben burada ofişe "aman parkonun onune yat da ceza almasin " desem banlanmam ama ofişe "kiz midir kadin midir bu bilmiyorum gelmis burada konusuyor " desem banlanirim.
Bilmem anlatabildim mi?
Zencani idam yedi, şimdi de paşa paşa ortaklarının adları dökülüyor, Reza'yı sattı bile. İran ve Türkiye arasındaki pazarlıklara konu olmak istememiş olabilir mi?
Yapmayın Allah aşkına ya.Kızlar olayı çok siyasi düşünüyosunuz bu böyle dedi ama felanca kişi de böyle demişti ne olmuş yani. Böyle bi mantık olamaz birisi yanlış kelime kullandı diye sırasıyla herkes bunu yapacak diye bi şey yok sağ sol diye düşünmeyi bırakın. Burda bütün konularda kadınlara akıl veriyosunuz kadın haklarını savunuyosunuz sonra böyle bi şeye iyi olmuş tavrıyla yaklaşıyosunuz. Yazık valla olanlar kadınlara oluyo. Bunu kınamak cinsiyetci bakmak değil kınamamak kadın kadının düşmanı deyimini doğrulamak.
Ayıp Zeynep. Bir de erinmeden KK'yı gömüyorsun değil mi?Sen duymamış olabilirsin ama bu sözü söyleyen çok kişi var.Hatta iltifat olarak bile kullanan var.Genç gösterdiğini belirtmek için,kız mıdır kadın mıdır diye.Önüne yatmakla aynı eşdeğer görüyorsan bilemem tabii ki.
Ofiş kadın olduğu için göze batmaz,ama ofişin değil de diyelim erkek üye var adı Kenan olsun.Kenanın önüne yat da ceza almasın desen aynı şey olur mu?Bence olmaz ama daha fazla yazmanın anlamı yok ,yine savunacaksınız görüşünüzü .
Ben kaçar,yapılacak işlerim var.Her ne kadar farklı düşünsekte sizleri seviyorum
![]()
Kılıçdaroğlu'nun sözünü ilk duyduğum andan itibaren ağzına sağlık dedim, tecavüzle ilgili bir kereden bir şey olmaz diyen kişiye az bile söylemiş. Ülke yönetiminin en başındaki adamlardan ne laflar duyduk, hiç birinde özür görmedik. Şahsi fikrim, Kılıçdaroğlu da özür dilememeli.
marilyn monroe yukarıdaki mesajda zaten ağzına sağlık diye farklı anlamda söylemiş,beğenenler de farklı anlamda beğenmiş değil mi?
![]()
Orada elestiri yapan kadin gazeteciyi azarliyor donemin basbakani. Evli mi bekar mi onu mu sorguluyor da bu manada kullanildi diyorsun? Ne alaka?Kız mıdır kadın mıdır söylemi halk arasında var zaten.Aynı söylem değil.Kadının evli mi bekar mı anlanamadığı durumlarda kullanılır.Sizin anladığınız manada değil![]()
Doğrudur,Reza nın çocuğunu parka götürmek için gitmediği açıktı zaten, kendisi gitti resmen. Ee tehlikeli işler bunlar,saltanatın paçayı kaptırana kadar.Zencani idam yedi, şimdi de paşa paşa ortaklarının adları dökülüyor, Reza'yı sattı bile. İran ve Türkiye arasındaki pazarlıklara konu olmak istememiş olabilir mi?
Anlatamiyoruz Marilyn. Asil cinsiyetciligi bu feveran edenler yapıyor.Yapmayın Allah aşkına ya.
Şuna o açıdan bakmak tam da cinsiyetçi bir yaklaşım. Eğer Muammer Güler Reza'nın önüne yatarken aklınıza cinsel bir çağrışım gelmiyorsa, KK söylediğinde geliyorsa bu cinsiyetçi bir yaklaşımdır.
Bunu daha basit nasıl anlatabilirim, bilmiyorum.
İnsanlar oh iyi ki küfür etmiş demiyor, farkındaysınız, bu bir küfür değil, diyor.
Tamam tamam siz haklısınız ,ben ne diyorum ,siz ne anlıyorsunuz.Daha fazla cevap yazmayacağım![]()