• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu yine morardı!

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
1445472809399.jpg

• Gündem
  • 22.10.2015

Fatih Altaylı, Teke Tek Özel programında konuğu olan Kemal Kılıçdaroğlu'na "Siz epeydir iktidarda değilsiniz" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk'te Fatih Altaylı'nın Teke Tek Özel programına konuk oldu. "Paralel yapıyla partinizin bir yakınlaşması var mı?" sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu "Paralel yapının ne zaman çıktığına bakmak lazım. Biz iktidarda değildik" dedi. Altaylı ise, Kılıçdaroğlu'na "Siz epeydir iktidarda değilsiniz" dedi.

http://m.ahaber.com.tr/gundem/2015/10/22/kilicdaroglu-yine-morardi

1445472809399.jpg

• Gündem
  • 22.10.2015

Fatih Altaylı, Teke Tek Özel programında konuğu olan Kemal Kılıçdaroğlu'na "Siz epeydir iktidarda değilsiniz" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk'te Fatih Altaylı'nın Teke Tek Özel programına konuk oldu. "Paralel yapıyla partinizin bir yakınlaşması var mı?" sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu "Paralel yapının ne zaman çıktığına bakmak lazım. Biz iktidarda değildik" dedi. Altaylı ise, Kılıçdaroğlu'na "Siz epeydir iktidarda değilsiniz" dedi.

http://m.ahaber.com.tr/gundem/2015/10/22/kilicdaroglu-yine-morardi
Aayy bu adam morarmaya mahkum zaten iktidarıda anca rüyasında görür ak parti sempatizanı değilim ama görünen köyde klavuz istemez;)

hiç hazetmem Kılıçdaroğlunu, ama akşam izledim bi kısmını gayet güzel konuştu. hatta gittiğimiz yerlerde insanlar bizi bize şikayet ediyor, halkla konuşmakta geç kalmışız dedi. artık halkın her kesimiyle muhatabız dedi evet iktidarda değildik şimdi insanlara neden iktidara gelmeliyizi anlatmaya çalışıyoruz dedi. ben beğendim konuşmasını.

hiç hazetmem Kılıçdaroğlunu, ama akşam izledim bi kısmını gayet güzel konuştu. hatta gittiğimiz yerlerde insanlar bizi bize şikayet ediyor, halkla konuşmakta geç kalmışız dedi. artık halkın her kesimiyle muhatabız dedi evet iktidarda değildik şimdi insanlara neden iktidara gelmeliyizi anlatmaya çalışıyoruz dedi. ben beğendim konuşmasını.

Kılıçdaroğlu'nun kredi faizlerinin yüzde seksenini silme sözüne bankalar karşı çıkmış diye okudum. Doğru mu sen rastladin mi böyle bir habere?

Kılıçdaroğlu'nun kredi faizlerinin yüzde seksenini silme sözüne bankalar karşı çıkmış diye okudum. Doğru mu sen rastladin mi böyle bir habere?
yok hiç görmedim öyle bi haber, akşamki konuşmada geçtimi bilmiyorum, bi kısmını izleyebildim, twittede bildirim geldikçe bakıyorum. denk gelmedi öyle bi haber

Yani demek istemiş ki paralel kimin iktidarda olduğu dönemde faaliyetlerini göstediyse onunla beraberdir.Bunu anlamıyacak kadar kıt mısınız ?
Neyse kastediğiniz fatihin lafı sanırım.Epeydir iktidarda değilmiş nolmuş yani.Ülkede bombalar patlıyor bir sürü asker ölüyor sizin söylediğiniz şeylere bak.Ülke morarmış senin haberin yok...

Back