- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Şehit veriyoruz azalmış değil yalnız bu yansıtılmıyor barış sağlandı herşey düzene girmiş gibi yansıtılıyor gerçek yüzü çok acı . Pisi pisi ölen Mehmetçiklerimizin ailelerine , sevdiklerine üzülüyorum.Posta koymayan vatanımıza peşkeş çeken bir devlet yönetimi altında yaşıyoruz. Yazık! Toprakları bol olsun , sevdiklerine sabır eylesin Rabbim ...
şehit veriyoruz ama haberler yansıtmıyor diyelim
ya aileleri, aileleri neden yansıtmıyor ? şehit versek bir şekilde duyulurdu emin olun mahallemden şehit kalkacak ve ben bunu duyurmucam yok ya mümkün değil ili ayağa kaldırırım ki her aile de bunu yapar !!!
bunu bir çok kişiden duyuyorum aslı astarı var mı çok merak ediyorum.
Hadi medya yer vermiyor bu haberlere dediğiniz gibi ama sosyal medyada yer almıyor olması bence çok daha vahim.
Sosyal medyada herkes herşeyi yayıyor yani hala şehit veriyorsak neden hiç haberdar olmuyoruz.
Bunu gerçekten merak ediyorum.
Allah tüm şehitlerimizden razı olsun yattıkları yer nurlarla dolsun.
şehit olsa bunu proveke etmek için çarşaf çarşaf haberler yapılırdı bu da Başbakanı kötülemek için kullanılırdı
demekki yokki haber yapılmıyor
bu arada videoyu ben açamıyorum işyerindeyim yasaklı
Farkındaysanız bir çok gazetecimiz bilmediğimiz nedenlerden dolayı içeride yatmakta . Kimse bu ülkede bağımsız , özgür bir şekilde haber yapamıyor. Bununla ilgili gizli yasa mı yürütülüyor bilmiyorum ama her zaman duyduğum şeyi paylaşıyorum . Barış diye birşey yok , onlarca asker veriyoruz hiç birini duymuyoruz tv'lerden deniliyor. O kadar alışagelmişlik var ki her zaman şehit verdiğimiz için bu sosyal paylaşım sitelerine de yansımıyor ne yazık ki . Ben değer verdiğim gazeteyi de kınıyorum ayrıca. Şehit haberlerimize küçük puntolu yazılar ve sonra ki sayfalarda yazılıyor .
Valla benim bir yakınım eşim,dostum şehit olsun Türkiye'yi değil dünyayı bile ayağa kaldırırım ki süreç zarar görmesin diye susacağım kimsede susmaz.
Bu süreçtede mayın patlamasından şehit olanlar oldu, PKK tarafından kaçırılanlar oldu takip ettiğim kadarıyla ama medyada gerçekten çok az yer aldı.
Zaten PKK saldırısı olsabile başka bir örgüte bağlanır El kaide gibi
şehit olsa bunu proveke etmek için çarşaf çarşaf haberler yapılırdı bu da Başbakanı kötülemek için kullanılırdı
apartmanınızdan şehit kalkacak ve duyulmayacak !
mahallenizden şehit kalkacak ve duyulmayacak ! yahu bu mümkünmü ?
türk insanının nerde görülmüş gizli saklı cenaze kaldırdığı..
hele şehit olacak bu mümkün mü ya herkes işini bırakır koşar şehit cenazesine ....
Bu süreç kürt sorununu çözme vs..süreci değil bölünme sürecidir.
Her geçen gün de yaşananlar söylemler bunu desteklemektedir.
O gün gelsin tepki veririz demek ne kadar tuhaf
O gün geldiğinde iş işten geçmiş olacak.
Bu işi her hükümet çözerdiNasıl mı ? Her istediklerini vererek tıpkı bugünlerde olduğu gibi
Her dediklerine eyvallah diyerek çözüme kavuşturmak kimsenin aklına gelmemiş
Bunları kelimelere dökmek bile tüylerimi diken diken yapıyor gözlerim doluyor Allah bu günleri yaşatmasın göstermesin
Cenazesi sessiz sakin kalkacak diyen kimmiş ? Çevresinde ki sen ben herkes koşar gider tabi ki .Paylaşım sitesinede yazar allah rahmet eylesin ordan da bir kaç çevre öğrenir peki ya biz ? Medya buna yer vermezse milyonlarca insan bunu nerden bilebilir ?I
Misal ığdırda şehit veren aile benim kapı komşum değil ki nasıl öğreneyim ?
Ysk yı ele geçirmiş bir başbakan istediği gibi herşeyi düzenleyip kaldırma yetkisine sahipse bunu neden kullanmasın ?
Sonuçta bir sürece girildi diye yansıtıldı bol bol şehit haberlerini TV ye yansıtıp neden halkı ayağa kaldırsın ?
Bazı şeyler göründüğü gibi kolay değil . Bu ülkede çok yasaklar var bazılarını biz bilemiyoruz ama özgürlük , adaletin nasıl yok oluşunu görebiliyoruz.
Gerçekten medyanın haber yapmamasını şu durumda anlayabilirim ama kırmızı ile belirttiğim yerde size katılmıyorum.
Evet her zaman şehit verdik ama bu duruma hiç alışmadık her şehit haberinde içimiz yandı. Deli gibi paylaştık sosyal medyada, konuştuk, dualar gönderdik onlara, beddualar ettik sebep olanlara ama hiç bir zaman alışmadık.
Şahsen bnim bir yakınım şehit olsa ben bütün dünyayı ayaklandırırım süreç filanda tanımam kimsede susturamaz beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?