yoo benim ağzımdan bunlar çıkmadı
bunlar sizin kin dolu yüreklerinizin yorumlaması
ağzımdan çıkmamış şeyler için öyle gibi yorumu yapmanız asıl saçmalık olan .
neyi haksız çıkardın anlamadım
sana cevap vermedim diye kendini bişey mi sandın ,egonu mu tatmin ettim
çok komiksin sen yaa ,sana karşı olanlara sayfalarca yazmayı adet edinmişsin ,bu kadar savunma yapman bile haksızlığının göstergesi
sen buraya kendin gibi olanlardan ibaret mi sanıyorsun ,benim gibi olan da çok insan var sen kafanı yorma
sen zaten onlara da böyle uzun uzadıya savunma krizlerine giriyorsun
sen yazdıkça daha da komik oluyorsun ,aslında yazmasan daha dikkate alınabilir olacaksın ama nafile
yazdıkça kendini haklı sanan bir zihniyetsin işte ne söylesem boş sana
sizin gözününzün kör olduğu zaten önceki konularda da söylemediğim ağzımdan çıkmayan kelimelerle beni itham etmenizden belli
ben çocuk ölümü hakeder asla demedim ,bu sizin kin duygunuzdan ileri geliyor ki öyle algılıyorsunuz
ben annesinin bir çocuğu siyaset etmesinden bahsediyorum ,siz ise tutup defalarca aynı şeyleri yazıp okuyanları da sıkıyorsunuz
siz bir annenin çocuğunu siyasete alet etmesi hakkında bile tek yorum yazma cesaretini gösterememişken olayı ölüme getirip başka yerlerden kendiniz haklı çıkarma çabasındasınız
sakin olun .. size haklısınız demedim diye bu kadar sinirlenmenize hiç gerek yok .
sizin gibi bakmayanlar da var bu hayatta .siz vicdan bekçiliğinizden soyunup da kendinizi dört dörtlük insan sanarken bi kere aynaya bakmayı unutursanız zaten yazdıklarınızın bir anlamı olmayacak
sadece şuan yaptığınız gibi başkalarının söylemediklerini söylemiş gibi göstermekten ibaret biri olarak kayda geçeceksiniz
ben hiçbir zaman kimse için ölümü haketti demedim ,siz iftira atmayı iyi bellemişsiniz
siz benim vicdanım yerine kendi iftiralarınızın sonucunu düşünün
dinim imanım sizi hiç ilgilendirmez ,onu sorgulamak da haddiniz değil .
ayrıca dinen bir annenin böyle birşeyde çocuğunu kullanması da caiz değil onun da fetvasını verseydinizya hazır eliniz değmişken ..
din sizin sandığınız gibi sadece sizin ideolojilerinize hizmet edecek bir şey değil hanımefendi .
dini de olaya karıştırıp kullanmaya kalkmayın ,sizin din bilginizle benimki aynı düzeyde değil bi kere o yüzden kenara çekilin.
dini olarak da anne hakından ziyade çocuk hakkı da vardır ,bunları bilmediğiniz için boşa konuşuyorsunuz
sırf cevap olsun ,sırf kendinizi haklı hissetmek için.
sizin kendinizi haklı hissetmeniz gerçekleri de dini de değiştirmiyor.
o çocuk da yarın öbür dünyada annesi kendisini kullandığı için ondan şikayetçi olacak haberiniz var mı ?
nerden olsun ,o konulara öyle uzak olduğunuz belliki tutturmuşsunuz üç beş argüman ve iftira onların peşinde hırsla koşuyorsunuz..
Siz ak partiyi Başbakanı iftiralara boğun ,sizin gibi düşünmeyenleri iftira atın ,ancak bunu yapabilirsiniz başka bir beklentim de yok zaten ..Kendi fikirlerinize gelince vicdan sahibi olursunuz ,sizin gibi düşünmeyince bütün kinlerinizi ortaya döker ,en ağır ithamlarda bulunursunuz,işte sizin vicdan anlayışınız bu kadar .
siz böyle hırslı ,kinli düşüncelere devam edin ..
RABBİM affetsin .