• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu şikayetçi olmayacak

şehit veriyoruz ama haberler yansıtmıyor diyelim
ya aileleri, aileleri neden yansıtmıyor ? şehit versek bir şekilde duyulurdu emin olun mahallemden şehit kalkacak ve ben bunu duyurmucam yok ya mümkün değil ili ayağa kaldırırım ki her aile de bunu yapar !!!

Şehit veriyoruz azalmış değil yalnız bu yansıtılmıyor barış sağlandı herşey düzene girmiş gibi yansıtılıyor gerçek yüzü çok acı . Pisi pisi ölen Mehmetçiklerimizin ailelerine , sevdiklerine üzülüyorum.Posta koymayan vatanımıza peşkeş çeken bir devlet yönetimi altında yaşıyoruz. Yazık! Toprakları bol olsun , sevdiklerine sabır eylesin Rabbim ...:72:

bunu bir çok kişiden duyuyorum aslı astarı var mı çok merak ediyorum.
Hadi medya yer vermiyor bu haberlere dediğiniz gibi ama sosyal medyada yer almıyor olması bence çok daha vahim.
Sosyal medyada herkes herşeyi yayıyor yani hala şehit veriyorsak neden hiç haberdar olmuyoruz.
Bunu gerçekten merak ediyorum.
Allah tüm şehitlerimizden razı olsun yattıkları yer nurlarla dolsun.

Kilicdaroglu ne yapsa kabahat zaten basbakan ne yapsa hakli zihniyetiniz kotu szn herseye bi bahane bulmaktan vazgecin ayip

şehit olsa bunu proveke etmek için çarşaf çarşaf haberler yapılırdı bu da Başbakanı kötülemek için kullanılırdı
demekki yokki haber yapılmıyor
bu arada videoyu ben açamıyorum işyerindeyim yasaklı

şehit veriyoruz ama haberler yansıtmıyor diyelim
ya aileleri, aileleri neden yansıtmıyor ? şehit versek bir şekilde duyulurdu emin olun mahallemden şehit kalkacak ve ben bunu duyurmucam yok ya mümkün değil ili ayağa kaldırırım ki her aile de bunu yapar !!!

Valla benim bir yakınım eşim,dostum şehit olsun Türkiye'yi değil dünyayı bile ayağa kaldırırım ki süreç zarar görmesin diye susacağım kimsede susmaz.
Bu süreçtede mayın patlamasından şehit olanlar oldu, PKK tarafından kaçırılanlar oldu takip ettiğim kadarıyla ama medyada gerçekten çok az yer aldı.
Zaten PKK saldırısı olsabile başka bir örgüte bağlanır El kaide gibi

Son düzenleme:
Ben asker eşiyim,hiç şehit ailesi gördünüz mü?
Şehit annelerinin hastanede nasıl sevgiyle karşılandığını,ve bakıldığını biliyormusunuz.
Her gördüğümde boğazım düğüm düğüm olur,evlatları ne için toprak altına girdi..
Ben söyleyim..

Sözde kürt devleti kurmak için..
Sözde ana dilde eğitim alabilmek için..
Sözde paçavra bayrağa sahip olabimek için...

Eşim şehit yada gazi olsaydı bu saçma sapan nedenlerden dolayı vatan toprağında kaybedecektim..
Kimi kandırıyorlar acaba,bu ülke hepimizin,bir karış toprağın pazarlığı olmaz...

bunu bir çok kişiden duyuyorum aslı astarı var mı çok merak ediyorum.
Hadi medya yer vermiyor bu haberlere dediğiniz gibi ama sosyal medyada yer almıyor olması bence çok daha vahim.
Sosyal medyada herkes herşeyi yayıyor yani hala şehit veriyorsak neden hiç haberdar olmuyoruz.
Bunu gerçekten merak ediyorum.
Allah tüm şehitlerimizden razı olsun yattıkları yer nurlarla dolsun.

Farkındaysanız bir çok gazetecimiz bilmediğimiz nedenlerden dolayı içeride yatmakta . Kimse bu ülkede bağımsız , özgür bir şekilde haber yapamıyor. Bununla ilgili gizli yasa mı yürütülüyor bilmiyorum ama her zaman duyduğum şeyi paylaşıyorum . Barış diye birşey yok , onlarca asker veriyoruz hiç birini duymuyoruz tv'lerden deniliyor. O kadar alışagelmişlik var ki her zaman şehit verdiğimiz için bu sosyal paylaşım sitelerine de yansımıyor ne yazık ki . Ben değer verdiğim gazeteyi de kınıyorum ayrıca. Şehit haberlerimize küçük puntolu yazılar ve sonra ki sayfalarda yazılıyor .

apartmanınızdan şehit kalkacak ve duyulmayacak !
mahallenizden şehit kalkacak ve duyulmayacak ! yahu bu mümkünmü ?
türk insanının nerde görülmüş gizli saklı cenaze kaldırdığı..
hele şehit olacak bu mümkün mü ya herkes işini bırakır koşar şehit cenazesine ....

şehit olsa bunu proveke etmek için çarşaf çarşaf haberler yapılırdı bu da Başbakanı kötülemek için kullanılırdı

Olduğu zamanlarda oldu ama kimse çok önemsemedi çünkü yıllardır hep şehit veriyoruz.
Kötülemek derken ?
Özerklik kurulsun diye mi onlarca Mehmetçik öldürülüyor ? Lütfen yapmayın azıcık Askere ve sevenlerine saygı duyuyor gibi yapamaz mısınız ?

Farkındaysanız bir çok gazetecimiz bilmediğimiz nedenlerden dolayı içeride yatmakta . Kimse bu ülkede bağımsız , özgür bir şekilde haber yapamıyor. Bununla ilgili gizli yasa mı yürütülüyor bilmiyorum ama her zaman duyduğum şeyi paylaşıyorum . Barış diye birşey yok , onlarca asker veriyoruz hiç birini duymuyoruz tv'lerden deniliyor. O kadar alışagelmişlik var ki her zaman şehit verdiğimiz için bu sosyal paylaşım sitelerine de yansımıyor ne yazık ki . Ben değer verdiğim gazeteyi de kınıyorum ayrıca. Şehit haberlerimize küçük puntolu yazılar ve sonra ki sayfalarda yazılıyor .

Gerçekten medyanın haber yapmamasını şu durumda anlayabilirim ama kırmızı ile belirttiğim yerde size katılmıyorum.
Evet her zaman şehit verdik ama bu duruma hiç alışmadık her şehit haberinde içimiz yandı. Deli gibi paylaştık sosyal medyada, konuştuk, dualar gönderdik onlara, beddualar ettik sebep olanlara ama hiç bir zaman alışmadık.
Şahsen bnim bir yakınım şehit olsa ben bütün dünyayı ayaklandırırım süreç filanda tanımam kimsede susturamaz beni.

Valla benim bir yakınım eşim,dostum şehit olsun Türkiye'yi değil dünyayı bile ayağa kaldırırım ki süreç zarar görmesin diye susacağım kimsede susmaz.
Bu süreçtede mayın patlamasından şehit olanlar oldu, PKK tarafından kaçırılanlar oldu takip ettiğim kadarıyla ama medyada gerçekten çok az yer aldı.
Zaten PKK saldırısı olsabile başka bir örgüte bağlanır El kaide gibi

evet arkadaşım bende onu diyorum medya sussa halk susmaz aileler susmaz.....
bende kaldırırım ayağa valla ! bakın herkesde bunu yapar, bunu yapmayacak aile yok bu ülkede.........
evet mayın dan şehit olan oldu kaçırılan da oldu ama şehitin duyulmama ihtimali yok yani

Biraz olsun şehitlerimize saygı duyun !!
Başbakanınıza laf gelmesin yeter ki değilmi....

apartmanınızdan şehit kalkacak ve duyulmayacak !
mahallenizden şehit kalkacak ve duyulmayacak ! yahu bu mümkünmü ?
türk insanının nerde görülmüş gizli saklı cenaze kaldırdığı..
hele şehit olacak bu mümkün mü ya herkes işini bırakır koşar şehit cenazesine ....

Cenazesi sessiz sakin kalkacak diyen kimmiş ? Çevresinde ki sen ben herkes koşar gider tabi ki .Paylaşım sitesinede yazar allah rahmet eylesin ordan da bir kaç çevre öğrenir peki ya biz ? Medya buna yer vermezse milyonlarca insan bunu nerden bilebilir ?I
Misal ığdırda şehit veren aile benim kapı komşum değil ki nasıl öğreneyim ?
Ysk yı ele geçirmiş bir başbakan istediği gibi herşeyi düzenleyip kaldırma yetkisine sahipse bunu neden kullanmasın ?
Sonuçta bir sürece girildi diye yansıtıldı bol bol şehit haberlerini TV ye yansıtıp neden halkı ayağa kaldırsın ?
Bazı şeyler göründüğü gibi kolay değil . Bu ülkede çok yasaklar var bazılarını biz bilemiyoruz ama özgürlük , adaletin nasıl yok oluşunu görebiliyoruz.

Nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum ama tüm konuları başbakana bağlayı veriyorsunuz.
Benim bir şehidim olsa bütün dünyayı ayağa kaldırırım hiç kimse ya da hiç birşey umrumda olmaz. Dünde olmazdı bu gün de olmaz.
Eğer bu proveke etmeksede umrumda değil zaten.

Bu süreç kürt sorununu çözme vs..süreci değil bölünme sürecidir.
Her geçen gün de yaşananlar söylemler bunu desteklemektedir.
O gün gelsin tepki veririz demek ne kadar tuhaf:27::27::27:
O gün geldiğinde iş işten geçmiş olacak.
Bu işi her hükümet çözerdi :40: Nasıl mı ? Her istediklerini vererek tıpkı bugünlerde olduğu gibi:19::19:
Her dediklerine eyvallah diyerek çözüme kavuşturmak kimsenin aklına gelmemiş:30::30:
Bunları kelimelere dökmek bile tüylerimi diken diken yapıyor gözlerim doluyor Allah bu günleri yaşatmasın göstermesin:5::5::5:

Bu süreç kürt sorununu çözme vs..süreci değil bölünme sürecidir.
Her geçen gün de yaşananlar söylemler bunu desteklemektedir.
O gün gelsin tepki veririz demek ne kadar tuhaf:27::27::27:
O gün geldiğinde iş işten geçmiş olacak.
Bu işi her hükümet çözerdi :40: Nasıl mı ? Her istediklerini vererek tıpkı bugünlerde olduğu gibi:19::19:
Her dediklerine eyvallah diyerek çözüme kavuşturmak kimsenin aklına gelmemiş:30::30:
Bunları kelimelere dökmek bile tüylerimi diken diken yapıyor gözlerim doluyor Allah bu günleri yaşatmasın göstermesin:5::5::5:

Aynen öyle canım İki ilde özerklik uygulaması başladığı söyleniyor ne zaman ses çıkarılacak ben hala anlamadım:ssz:

Cenazesi sessiz sakin kalkacak diyen kimmiş ? Çevresinde ki sen ben herkes koşar gider tabi ki .Paylaşım sitesinede yazar allah rahmet eylesin ordan da bir kaç çevre öğrenir peki ya biz ? Medya buna yer vermezse milyonlarca insan bunu nerden bilebilir ?I
Misal ığdırda şehit veren aile benim kapı komşum değil ki nasıl öğreneyim ?
Ysk yı ele geçirmiş bir başbakan istediği gibi herşeyi düzenleyip kaldırma yetkisine sahipse bunu neden kullanmasın ?
Sonuçta bir sürece girildi diye yansıtıldı bol bol şehit haberlerini TV ye yansıtıp neden halkı ayağa kaldırsın ?
Bazı şeyler göründüğü gibi kolay değil . Bu ülkede çok yasaklar var bazılarını biz bilemiyoruz ama özgürlük , adaletin nasıl yok oluşunu görebiliyoruz.

ben kapı komuşumuzu duyarız mı demek istiyorum yoksa bu kadar kalabalık ses getirir mi demek istiyorum !!!
yerel gazete bunu duymayacak ! yerel gazeteden ulusal gazetelere taşınmayacak bu öyle mi !!! yok artık daha neler !!!!
mahalleden şehit kalkacak ve kimse bunu medya ile payşamıcak ! sen hangi standart mahallede oturuyorsun böyle ...
ha şunu da söyleyim burda kimse şehit haberine alışmadı !! hepimiz sosyal medya yı ayağa kaldırırız !!!

Bana kalirsa anne cok sacmalamis...

Kocaman adam olmus niye onun sorumlugu altinda bu kadar ezilmis???
Kadinlar cocuklarinin sucunu boyle yuklendikce sorumsuz cocuklarimiz olucak.

Gerçekten medyanın haber yapmamasını şu durumda anlayabilirim ama kırmızı ile belirttiğim yerde size katılmıyorum.
Evet her zaman şehit verdik ama bu duruma hiç alışmadık her şehit haberinde içimiz yandı. Deli gibi paylaştık sosyal medyada, konuştuk, dualar gönderdik onlara, beddualar ettik sebep olanlara ama hiç bir zaman alışmadık.
Şahsen bnim bir yakınım şehit olsa ben bütün dünyayı ayaklandırırım süreç filanda tanımam kimsede susturamaz beni.

Sen susmazsın bende susmam . Ben duyduğumda deliye dönüyorum ama çok uzun yıllardır böyle . Mitingler evet yapıldı sesini çıkartabildiği kadar çıkarttı ama ben bu zamana kadar yapılan mitinglerle bir yere varılmadığını da gördüm . umursayan olmadı bazı siyasetçilerde bunu kendi aleyhine çevirdi. 1 yırtıyorsun kendini , 2 yırtıyorsun ertesin gün emin ol ki kimse seni takmıyor hayat devam ediyor . Sen sadece canım kendi açından bakıyorsun olaya keşke herkeste böyle olabilse şuan çok farklı olabilirdik. Ben kendi geleceğimden , doğacak çocuklarımın geleceğinden emin değilim hayat standatlarımız çok düşük , dışarılar tehlikeli adalet sistemi çökmüş bir durumda belki bir savaş daha görebiliriz böyle gidersek...

Back