• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Mağdurum da mağdurum, mağdur edebiyatı kabak tadı verdi

benden belge istemişsiniz
ama eğer siz aklandığına dair belge var diyosanız koyun biz görelim
eğer kesinse aklandığı beni hiç uğraştırmayın aramakla çünkü önceden görmüştüm okumuştum bikaç yerden nereler olduğunu hatırlamıyorum nasıl bir belge istediğinizi anlamadım ben kesin karar var diye hatırlıyorum onun hakkında

Yazdıklarımı tekrarlamayacağım, ucuz polemik, kör cehalet kelimeleri birer tanımlamadır. Aynı fikirde olmadığım ve ayan beyan kulaktan dolma, bir yerde bir haber okuyup inanmayı iş edinmiş insanların yaptığını "zeka ürünü" "gerçeklik timasli" falan diye mi tanımlamalıyım? Siz buyrun öyle yapın, benim tarzım değil. Bana istediğiniz terimle gelin, görüşümü açıklamaktan aciz değilim. Siz de olmayın.

Buyrun size K.Kılıçdaroğlu'nun belgelerle konuştuğu oturum,(Belgeler sunucu tarafından incelenmiştir.)

Zaten azıcık akıl ve mantıkla, bu adamın yolsuzluğu olsa (yolsuzluk söylentisi demiyorum bakın, gerçekten mahkemede kanıtlanmış bir yolsuzluk diyorum) ta CHP başa geçtiğinde AKP tarafından davul zurnayla açıklanır ve taa o zaman başkan yapılmazdı.

Ha birazcık gözü gören de, maddi durumuna bakar tabii, sıfırdan villalarda oturup lüks içinde yaşantısı var mı? Çoluğu çocuğu ne işlerle meşgul gibi sorular sorar, araştırır. Öğrenmek için sorduğunuzu var sayarak ilgili videoyu buldum (baştan sona izledim ben bu programı) izleyiniz, öğreniniz.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...lsuzluk_iddialarina_belgeyle_yanit_verdi.html

Geçmişte her partide yolsuzluk patlak verdi. Adı karışan insanlar hemen istifa ettirildi. Demirel, Ecevit, Turgut Özal, hiç biri de pişkin pişkin hükümetin dümenini keyfine göre çevirmedi. Tehlike budur ve bu hepimiz içindir.

Ne K.K'nun ne Devlet Bahçeli'nin ne Doğu Perinçek'in yolsuzlukla işi yok kişisel olarak. Konu bu isimler değil zaten. Konu, yavuz hırsız edasıyla sağa sola çemkiren AKP'lilerin, yolsuzluk tartışmalarına "bak kuşa bak" diye K.K ya da başka isimleri öne sürerek ve lafa mutlaka yolsuzluğu lanetlemeyle başlayıp, kutulardan çıkan paraların bakanların aldığı 700.000 liralık saatlerin "normalmiş gibi" kabul edilmesini sağlama çabaları...

Yazdıklarımı tekrarlamayacağım, ucuz polemik, kör cehalet kelimeleri birer tanımlamadır. Aynı fikirde olmadığım ve ayan beyan kulaktan dolma, bir yerde bir haber okuyup inanmayı iş edinmiş insanların yaptığını "zeka ürünü" "gerçeklik timasli" falan diye mi tanımlamalıyım? Siz buyrun öyle yapın, benim tarzım değil. Bana istediğiniz terimle gelin, görüşümü açıklamaktan aciz değilim. Siz de olmayın.

Buyrun size K.Kılıçdaroğlu'nun belgelerle konuştuğu oturum,(Belgeler sunucu tarafından incelenmiştir.)

Zaten azıcık akıl ve mantıkla, bu adamın yolsuzluğu olsa (yolsuzluk söylentisi demiyorum bakın, gerçekten mahkemede kanıtlanmış bir yolsuzluk diyorum) ta CHP başa geçtiğinde AKP tarafından davul zurnayla açıklanır ve taa o zaman başkan yapılmazdı.

Ha birazcık gözü gören de, maddi durumuna bakar tabii, sıfırdan villalarda oturup lüks içinde yaşantısı var mı? Çoluğu çocuğu ne işlerle meşgul gibi sorular sorar, araştırır. Öğrenmek için sorduğunuzu var sayarak ilgili videoyu buldum (baştan sona izledim ben bu programı) izleyiniz, öğreniniz.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...lsuzluk_iddialarina_belgeyle_yanit_verdi.html

Geçmişte her partide yolsuzluk patlak verdi. Adı karışan insanlar hemen istifa ettirildi. Demirel, Ecevit, Turgut Özal, hiç biri de pişkin pişkin hükümetin dümenini keyfine göre çevirmedi. Tehlike budur ve bu hepimiz içindir.

Ne K.K'nun ne Devlet Bahçeli'nin ne Doğu Perinçek'in yolsuzlukla işi yok kişisel olarak. Konu bu isimler değil zaten. Konu, yavuz hırsız edasıyla sağa sola çemkiren AKP'lilerin, yolsuzluk tartışmalarına "bak kuşa bak" diye K.K ya da başka isimleri öne sürerek ve lafa mutlaka yolsuzluğu lanetlemeyle başlayıp, kutulardan çıkan paraların bakanların aldığı 700.000 liralık saatlerin "normalmiş gibi" kabul edilmesini sağlama çabaları...

videoyu birazdan izliycem ikna olursam yazarım size
ama benim sorum genel olarak akpnin yaptıkları herşey hakkında hepimiz çok rahat eleştiriyoruz
ama konu başka bi partiye gelince eleştirdiğimiz zaman sürekli birileri onları savunmaya geçiyo bu sırf kk ile ilgili değil geçmişteki liderlerle de ya da diğer politikalarla da ilgiliydi kkyı örnek olarak söyledim ben bunu anlamıyorum yani olay benim için kknın yolsuzluğu olayı değildi
ben bunun sebebini merak ettiğim için yazınızı alıntıladım ama istediğim yanıtı alamadım siz akpnin olayı örtmek için chpye suç atması fikrine odaklanmışsınız
merak ettiğim yarın chp ile ilgili yeni bi iddia çıksa onu da yalan dolan diyip geçer misiniz bunu merak ediyorum
çünkü akp ile ilgili ne çıksa kesin yapmışlardır diyoruz şu aralar
iddia dersek akp ile de ilgili bi sürü ispatlanmamış iddia var ama biz biliyoruz neler çevirdiklerini

bi taraftan weiss adlı kullanıcı anayasa mahkemesinin verdiği karar var diyo ben de öyle birşey olduğunu hatırlıyorum
o yüzden yarın kendim de bi inceleyip bakıcam duruma göre yazıcam buraya ne düşündüğümü

ben bunun sebebini merak ettiğim için yazınızı alıntıladım ama istediğim yanıtı alamadım siz akpnin olayı örtmek için chpye suç atması fikrine odaklanmışsınız
merak ettiğim yarın chp ile ilgili yeni bi iddia çıksa onu da yalan dolan diyip geçer misiniz bunu merak ediyorum
iddia dersek akp ile de ilgili bi sürü ispatlanmamış iddia var ama biz biliyoruz neler çevirdiklerini

bi taraftan weiss adlı kullanıcı anayasa mahkemesinin verdiği karar var diyo ben de öyle birşey olduğunu hatırlıyorum
o yüzden yarın kendim de bi inceleyip bakıcam duruma göre yazıcam buraya ne düşündüğümü

Ben size bu konuda cevap verdim ama tekrar edeyim: Konu başlığına yazarım.

Yani, elbette bir CHP veya başka partide de aynı olay patlak verse aynı tepkiyi koyarım ve hepimiz koymalıyız. Burda beni rahatsız eden, konu başlığı KK'nun mağdurum edebiyatı yapan AKP'lilere seslenişi.

Konuyu temelinden almayıp da aaa KK da bunu yaptı, denemez. Ha varsa belgesi ispatı başka başlıkta da o tartışılır.

Ben onca başlık dolaşıyorum internette dolaşıyorum kardeşim bir AKPLi de çıkıp desin ki, evet ben bu adamlara oy verdim ama açıkça ortada çalmışlar, gereği yapılmazsa bir daha oy vermeyeceğim.

Kör gözüne gözüne bir yolsuzlukta, her başlıkta konuşulan konuyu, basın dedikodusundan öteye gitmeyen başkalarının yolsuzluğuna getirmek AKP'yi temizler mi?

Kaldı ki, yeni HSYK düzenlemesiyle artık hiç bir şeye güvenim yok benim vatandaş olarak. Derdim budur. :)

Sanırım anlaştık. :6:

Ben size bu konuda cevap verdim ama tekrar edeyim: Konu başlığına yazarım.

Yani, elbette bir CHP veya başka partide de aynı olay patlak verse aynı tepkiyi koyarım ve hepimiz koymalıyız. Burda beni rahatsız eden, konu başlığı KK'nun mağdurum edebiyatı yapan AKP'lilere seslenişi.

Konuyu temelinden almayıp da aaa KK da bunu yaptı, denemez. Ha varsa belgesi ispatı başka başlıkta da o tartışılır.

Ben onca başlık dolaşıyorum internette dolaşıyorum kardeşim bir AKPLi de çıkıp desin ki, evet ben bu adamlara oy verdim ama açıkça ortada çalmışlar, gereği yapılmazsa bir daha oy vermeyeceğim.

Kör gözüne gözüne bir yolsuzlukta, her başlıkta konuşulan konuyu, basın dedikodusundan öteye gitmeyen başkalarının yolsuzluğuna getirmek AKP'yi temizler mi?

Kaldı ki, yeni HSYK düzenlemesiyle artık hiç bir şeye güvenim yok benim vatandaş olarak. Derdim budur. :)

Sanırım anlaştık. :6:

peki anlaştık o zaman konu başlığı olarak haklısınız ama bütün konular başka yöne gidiyo zaten çünkü insanlar yeni konu açmak yerine direk ordan söylemek istiyolar
ben bunu yazarken zaten akpnin yolsuzluklarını eleştirdiğim için yazdım eğer onları savunup kkyı suçlasam haklısınız ama benim durumum o değildi çevremdeki akpye veren insanlar da yolsuzlukları en ağır şekilde eleştiryo ama diğer partilere de güvenmiyolar ben bunun için yazmıştım aslında
zaten uzatmaya gerek yok artık kapatalım konuyu bence :1:

ama benim sorum genel olarak akpnin yaptıkları herşey hakkında hepimiz çok rahat eleştiriyoruz
ama konu başka bi partiye gelince eleştirdiğimiz zaman sürekli birileri onları savunmaya geçiyo bu sırf kk ile ilgili değil geçmişteki liderlerle de ya da diğer politikalarla da ilgiliydi
kkyı örnek olarak söyledim ben bunu anlamıyorum yani olay benim için kknın yolsuzluğu olayı değildi

Soruna ben cevap vereyim Simon, daha once de cevap verdim ama anlayamamissin ki gene soruyorsun. Bu memleket cok hukumetler, siyasi liderler gordu bu gune dek, rusvet de oldu, yolsuzluk da... Gecmiste yolsuzluk yaptigi iddia edilen kisiler varsa; bakin malvarliklarina... Hic biri bunlar gibi aleni sekilde kose olmadi, hic kimsenin marketler, hastaneler zincirleri olamadi, katrilyonlari olmadi, yok boyle birsey.. Hic bir lider veya siyasi parti AKP ile kiyaslanabilecek kadar halk dusmani olmadi, adalet dusmani olmadi, piskin cevaplarla yolsuzluklar bu denli gozler onune serilmisken koltuklarina yapisip oturmaya cesaret edemedi. Yani uzun lafin kisasi, gecmisteki hic bir siyasi lider veya parti bunlarla kiyaslanmayi hakedecek kadar bunlarin seviyesine dusmedi. Bunlarla kimseyi kiyaslayamazsin, Turkiye rezil durumda, dunya alem bizi ibretle seyrediyor, hapse atilan gazetecileri, gorevden alinan savcilari, emniyet mudurlerini, ifade vermeye dahi gitmeden tutuklanma karari kaldirilan basbakan oglunu, genel mudurlerin evinden cikan milyon dolarlari ve hala iddia edilen dis mihrakli komplo teorilerini... Obama "pis islerinize bizi karistirmayin" diye demec verdi gecen gun... Ayip yaaaa... Boyle bir rezillik gormedi bugune dek Turkiye... Bunlar kiyaslanamaz, anlayamadigin bu.

Son düzenleme:
Soruna ben cevap vereyim Simon, daha once de cevap verdim ama anlayamamissin ki gene soruyorsun. Bu memleket cok hukumetler, siyasi liderler gordu bu gune dek, rusvet de oldu, yolsuzluk da... Gecmiste yolsuzluk yaptigi iddia edilen kisiler varsa; bakin malvarliklarina... Hic biri bunlar gibi aleni sekilde kose olmadi, hic kimsenin marketler, hastaneler zincirleri olamadi, katrilyonlari olmadi, yok boyle birsey.. Hic bir lider veya siyasi parti AKP ile kiyaslanabilecek kadar halk dusmani olmadi, adalet dusmani olmadi, piskin cevaplarla yolsuzluklar bu denli gozler onune serilmisken koltuklarina yapisip oturmaya cesaret edemedi. Yani uzun lafin kisasi, gecmisteki hic bir siyasi lider veya parti bunlarla kiyaslanmayi hakedecek kadar bunlarin seviyesine dusmedi. Bunlarla kimseyi kiyaslayamazsin, Turkiye rezil durumda, dunya alem bizi ibretle seyrediyor, hapse atilan gazetecileri, gorevden alinan savcilari, emniyet mudurlerini, ifade vermeye dahi gitmeden tutuklanma karari kaldirilan basbakan oglunu, genel mudurlerin evinden cikan milyon dolarlari ve hala iddia edilen dis mihrakli komplo teorilerini... Obama "pis islerinize bizi karistirmayin" diye demec verdi gecen gun... Ayip yaaaa... Boyle bir rezillik gormedi bugune dek Turkiye... Bunlar kiyaslanamaz, anlayamadigin bu.

saraylım seninle daha önce konuşmuştuk düşüncelerimi de söyledim seni anlayamamış değilim ama sen herkesin senin gibi düşünerek konuştuğunu düşünüyosun ben öyle olmadığını çevremde önceden de görüyodum şimdi de çokça görüyorum
en basiti benim amcam koyu chpli akp ilk iktidara çıktığında da çok eleştiriyodu keza mhpyi adam yerine bile koymuyodu kendi partisine hiçbir şekilde toz kondurmuyodu şimdi de öyle zaten yani partilerine toz kondurmayan akpliler de chpliler mhplilerde ben bunlara karşıyım herkes eleştiriye açık olsun diyorum bi hataları varsa kabul etsinler yoksa düzgün bi şekilde açıklasınlar durumu diyorum
sen de bunu anlamıyosun iyinin kötünün kıyaslamasını herkes kendi yapabilir zaten ben burda kıyastan söz etmiyorum
ben de senin eceviti demireli savunan mesajını anlayamamıştım mesela hala da anlamıyorum ama o konuda açıklama yapma bi daha zaten konuşmuştuk
ben ak parti daha kötü diye diğerlerinin yaptıklarına da hiç bakmayacak değilim hepsine bakıcam ki ona göre en iyi gördüğüme oy vericem akpyi direk elersek belki chp belki mhpye verebilirim hangisine vereceğime ben karar vericem politikalara bakarak bunları düşünmem seni neden rahatsız ediyo anlamadım sen direk akp ve diğer partiler yarışı olarak düşünüyosun olayı ama benim olayım o değil

zaten muneden rica ettim seçim anketi koyabilir miyiz diye eğer konulursa ben de merak ediyorum hangi parti öne çıkacak

Evet Simon, oyle... Ben AKP ve diger partiler olarak goruyorum. Ikinci parti kim cikarsa ciksin, ulke bundan daha kotu bir durumda olamaz cunki.. Ikincinin catisi altinda birleselim diyorum. Ancak bu sekilde kan emicilerden kurtulabiliriz cunki.. Birinci parti gene buyuk ihtimalle secim anketlerinde AKP olacaktir, gidisattan oyle gorunuyor. Ne yaparlarsa yapsinlar bir kesim ille de o diyor, bu kesimde bazilari bu isten buyuk kaymak da yiyorlar. Koylerde Aga kime derse halk ona oy verir, onlar da menfaat iliskileri sayesinde AKPden asla vazgecmez. Buyuk sirketler de oyle.. Koc aykiri geldi de ne oldu? Gezi'de otele halki kabul ettigi gunden beri sirketlerine astronomik miktarda ucuk cezalar yagiyor. Koc'u batirmak icin ellerinden geleni yapiyorlar, korkarim bu gidisle emellerine de ulasabilmeleri olasi. Adam diktator.. Kanun manun tanimiyor, gerekirse bir gunde istedigi kanunu cikariyor zaten.. Ote yandan yandas sirketlerin hepsi karlarina kar katiyor.. Neden AKP'yi desteklemesinler, adamlarin yuzu para gormus, Allah yuru ya kulum demis... AKP demek para demek... Kimin parasi? halkin parasi... Valla bazen niyeti bozuyorum, ben de kesin donus yapinca gidip bunlara uye olayim o zamana kadar gitmezlerse diyorum, bari biz de sebeplenelim. Enayiler olmazsa uyaniklar ac kalir, oyunu kuralina gore oynamak lazim :52::52:

Evet Simon, oyle... Ben AKP ve diger partiler olarak goruyorum. Ikinci parti kim cikarsa ciksin, ulke bundan daha kotu bir durumda olamaz cunki.. Ikincinin catisi altinda birleselim diyorum. Ancak bu sekilde kan emicilerden kurtulabiliriz cunki.. Birinci parti gene buyuk ihtimalle secim anketlerinde AKP olacaktir, gidisattan oyle gorunuyor. Ne yaparlarsa yapsinlar bir kesim ille de o diyor, bu kesimde bazilari bu isten buyuk kaymak da yiyorlar. Koylerde Aga kime derse halk ona oy verir, onlar da menfaat iliskileri sayesinde AKPden asla vazgecmez. Buyuk sirketler de oyle.. Koc aykiri geldi de ne oldu? Gezi'de otele halki kabul ettigi gunden beri sirketlerine astronomik miktarda ucuk cezalar yagiyor. Koc'u batirmak icin ellerinden geleni yapiyorlar, korkarim bu gidisle emellerine de ulasabilmeleri olasi. Adam diktator.. Kanun manun tanimiyor, gerekirse bir gunde istedigi kanunu cikariyor zaten.. Ote yandan yandas sirketlerin hepsi karlarina kar katiyor.. Neden AKP'yi desteklemesinler, adamlarin yuzu para gormus, Allah yuru ya kulum demis... AKP demek para demek... Kimin parasi? halkin parasi... Valla bazen niyeti bozuyorum, ben de kesin donus yapinca gidip bunlara uye olayim o zamana kadar gitmezlerse diyorum, bari biz de sebeplenelim. Enayiler olmazsa uyaniklar ac kalir, oyunu kuralina gore oynamak lazim :52::52:

ama cemaatle de bozuştular bence belli olmaz oyları düşebilir
çünkü bu cemaati destekleyenler de çok en azından öğrenci şehirlerinde çok olduğu anlaşılıyo
ben zaten akp dışındaki partileri merak ediyorum kim önde olacak diye o yüzden seçim anketi istedim burada da akpyi destekleyen azınlık gibi ya da destekleyip yorum yapmıyolarsa bilemem
büyük katılım olursa diğer partilerin oranlarını görürüz diye
zaten ya chp ya mhp yükselecek diğer küçük partiler iş yapmaz
ben de kararsızım açıkçası seçimler yaklaşana kadar bi sürü olay daha olacak bence

İşte sorun da bu akp şu insanlara bakıp zerre suçluluk duymuyorlardır......tam tersine müstehak diyorlardır.........sana bir konuda katılmıyorum saraylım.........bu saatten sonra kim gelirse gelsin düzelmez çunkü nerden buldun yasası kakltı devlet denetleme mekanizmaları kalktı hakim ve savcılar bakanlığa bağlandı .........bu saatten sonra kim gelirse gelsin insan gibi üç beş yemek yerine ülkenin tapusunu üzerine alır
Şimdi ben de diyorum ki bu saaten sonra şu parti gelmiş bu pati gitmiş hiçbir önemi yok......herkes kişisel çıkış yolları aramak zorunda kalacak.......en güçlüye biat etsen de sadece günü kurtarırsın .......zira bütçe tam takır kuru bakır

Konu dönüp dolaşıp aynı yerlerde düğümleniyor. Kocaman kocaman, renklendirerek üstüne basa basa yazsanızda, birbirinizin yazdıklarını alkışlasanızda, illaki aklamalı deyip savunsanızda, o az, bu çok yaptı desenizde, yine de konu tek bir yerde kitlenip kalıyor.

Mevzu Mune çok Pepe az yaptı mevzusu değil. Hala bunun ispatı için çabalıyorsunuz ama dokunulmazlık lafını ağzınıza alamıyorsunuz.

İnsanlar ne zaman alkışlanmalı, ne zaman gözlerde büyütülmeli biliyor musunuz? Dile dolananları konuşmak yerine, işi icraata döküp resmi evrakları ilgililere teslim ettikleri, herkesin dokunulmazlıklarını kaldırdıkları, hakkımızda madem böyle bir karalama var, buyrun inceleyin herkesi denildiği zaman.

O yedi, bu içti, şu gezdi demek tuhaf kaçıyor, yiyeni, içeni, gezeni konuşmak yerine yapılması gerekeni yapmak gerekir.
İnsanların çekincelerini önemsemek yerine ısrarcısınız, hepinizin yaptığı sadece etekteki taşları dökmek, şurda aslında en azından dokunulmazlık konusunda hemfikir olmanız gerekirken hala savunduklarınızı ispat çabasındasınız.

Ne diyeyim, siz bilirsiniz deyip susmak en iyisi sanırım...

Evet mesela Kilicdaroglu nun SSK yolsuzlugu, ANAYASA MAKMEMESINDEN YOLSUZLUK YAPTIGI icin yani yolsuzluk ispatlandigi icin, (altini cizeyim ki iyice okunsun, iddia falan degil yani yolsuzluktan ceza almistir CHP) ceza alan CHP yolsuzlugu, Muarrem ince yolsuzlugu (hakkindaki karar milletvekili olunca durdu), Sarigül yolsuzlugu, Kilicdaroglu nun villaciklari...........saymami istemisiniz daha:))

Hakkinda kesinlesmis, mahkeme asamasinda ve iddia olarak, yüzlerce yozluklara siralanan bir partiye karsin, HENÜZ IDDIA olan ve mahkemesi bile görülmeye baslanmayan, AKP de BAKANLIK yapan kisilerin OGULLARININ suclandigi yolsuzluk iddiasi:)))))

Cidden Kilicdaroglu hakli ya:)))

ANAYASA MAHKEMESININ " sen yolsuzluk yaptin" dedigi ve ceza verdigi parti lideri:)))) Gercekten yolsuzluklar konusunda cok hassastir Kilicdaroglu :))
iddaa mı
yok artık
cidden yok artık
254milyar dolar para
donumuza kadar calındık cırpıldık daha iddaa
cıkıp desen ki evet bakanlar ve oğulları bu işin içinde
basbakanın oğlu vakıf adı altında yolsuzluk yapmıs
hepsi sucunu cekmeli desen anlarım
ama artık bu yazıdan sonra weiss senin akp ne yaprsa yapsın savunacağına bir kez daha karar verdim

cok cidden diyorum siz gibi akp savunucuları caldırın paranızı benim hiç umrumda değil
ama bizim cebimizdeki parayı rahat bıraksınlar
ben dünyanın en zengin basbakanı ve bakanlarının yükünü cekmek istemiyorum
size iyi seyirler

fonda da şu müzik calsın
Ebru gündesten dinlemedim ahhh ahh bu kafam ahh sarkısını yolluyorum

Gelenin bu diktatoryayi surdurecegine inanmiyorum, mutlaka bazi seyleri duzeltecektir. Kuvvetler ayriligini yeniden insa etmedikten sonra hic birsey duzelmez tabii ki de. Bugun en buyuk isyan buna ise, adaletin yerlerde surunmesine ise, hic bir partinin bunu bu sekilde devam ettirecegini sanmiyorum.
Dokunulmazliklarin kalkmasina gelince, mutlaka cok daha iyi olacaktir, ancak yeterli degil. Yolsuzluk sadece meclistekilerin yaptigi birsey degil sonucta, belediye baskanlarinin dokunulmazligi yoktu bu zamana dek.. Ama oralarda da oluyor. Kanunlarin adam gibi elden gecmesi gerekiyor, ayni zamanda uygulanabilirliginin temin edilmesi gerekiyor, bize bunu yapacak bir iktidar lazim bugun, en acilinden.. Son zamanlarda hergun bir baska kanun cikti bu memleketin ve halkin aleyhine, AKP nin menfaatine.. Gelecek olanin isi cok.

Gecen bir arkadasla Kilicdaroglu hakkinda konusurken " ay ben o adamin siyasetten ayrilmasini istemiyorum ya, cok komik bir adam" dedi.

Düsündün bende seviyom ya Kilicdaroglu nu:))) Cidden siyaseti birakmasin bence...

kılıçdaroğlu siyaseti mi bırakıyormuş?
mit bilgisi mi?

:)))

Gecen bir arkadasla Kilicdaroglu hakkinda konusurken " ay ben o adamin siyasetten ayrilmasini istemiyorum ya, cok komik bir adam" dedi.

Düsündün bende seviyom ya Kilicdaroglu nu:))) Cidden siyaseti birakmasin bence...

Sakın bırakmasın kılıçdaroğlu olmasa biz neye güleceğiz ;_;

Kılıçdaroğlunun ne özelliği varmiış

Son düzenleme:
kılıçdaroğlu nun ne özelliği mi var ben söyleyim otomatik merdivene dahi düz binememe özelliği

sgk yı dolandırma

İstanbul a büükşehir belediye başkan adayı olup kendi oyunu kullanamama

Baykal dan sonra aday olmayacağım diyip 2 hafta sonra adaylığını açıklama... bu böyle uzaaaaar gider arkadaşım
:55::55::55:

aa bide söylemeden geçemiyeceğim ist. belediye başkan adayı olmayı hedeflerken kağıthane ye KAĞITTEPE demeside istanbulu avucunun içi gibi bildiği aşikardır dimi ama hakkını yiyemeyiz bakın :42::42::42::42:

Back