benden belge istemişsiniz
ama eğer siz aklandığına dair belge var diyosanız koyun biz görelim
eğer kesinse aklandığı beni hiç uğraştırmayın aramakla çünkü önceden görmüştüm okumuştum bikaç yerden nereler olduğunu hatırlamıyorum nasıl bir belge istediğinizi anlamadım ben kesin karar var diye hatırlıyorum onun hakkında
Yazdıklarımı tekrarlamayacağım, ucuz polemik, kör cehalet kelimeleri birer tanımlamadır. Aynı fikirde olmadığım ve ayan beyan kulaktan dolma, bir yerde bir haber okuyup inanmayı iş edinmiş insanların yaptığını "zeka ürünü" "gerçeklik timasli" falan diye mi tanımlamalıyım? Siz buyrun öyle yapın, benim tarzım değil. Bana istediğiniz terimle gelin, görüşümü açıklamaktan aciz değilim. Siz de olmayın.
Buyrun size K.Kılıçdaroğlu'nun belgelerle konuştuğu oturum,(Belgeler sunucu tarafından incelenmiştir.)
Zaten azıcık akıl ve mantıkla, bu adamın yolsuzluğu olsa (yolsuzluk söylentisi demiyorum bakın, gerçekten mahkemede kanıtlanmış bir yolsuzluk diyorum) ta CHP başa geçtiğinde AKP tarafından davul zurnayla açıklanır ve taa o zaman başkan yapılmazdı.
Ha birazcık gözü gören de, maddi durumuna bakar tabii, sıfırdan villalarda oturup lüks içinde yaşantısı var mı? Çoluğu çocuğu ne işlerle meşgul gibi sorular sorar, araştırır. Öğrenmek için sorduğunuzu var sayarak ilgili videoyu buldum (baştan sona izledim ben bu programı) izleyiniz, öğreniniz.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...lsuzluk_iddialarina_belgeyle_yanit_verdi.html
Geçmişte her partide yolsuzluk patlak verdi. Adı karışan insanlar hemen istifa ettirildi. Demirel, Ecevit, Turgut Özal, hiç biri de pişkin pişkin hükümetin dümenini keyfine göre çevirmedi. Tehlike budur ve bu hepimiz içindir.
Ne K.K'nun ne Devlet Bahçeli'nin ne Doğu Perinçek'in yolsuzlukla işi yok kişisel olarak. Konu bu isimler değil zaten. Konu, yavuz hırsız edasıyla sağa sola çemkiren AKP'lilerin, yolsuzluk tartışmalarına "bak kuşa bak" diye K.K ya da başka isimleri öne sürerek ve lafa mutlaka yolsuzluğu lanetlemeyle başlayıp, kutulardan çıkan paraların bakanların aldığı 700.000 liralık saatlerin "normalmiş gibi" kabul edilmesini sağlama çabaları...