• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Mağdurum da mağdurum, mağdur edebiyatı kabak tadı verdi

Bence siyaset topiğinde polemik serbest bırakılsın:kkk:

Ama sadece bana :60:

Şaka bir yana, asılsız iddialar yazılıp çizilince, insan savunmaya geçmeden duramıyor.
Kişisel tartışmalara dönmediği sürece dokunmayın bize müdürüm:43:

ciddiyetle tartışırken siz alakasız mı kaçacak bilmiyorum ama baslıgı gorur gormez yıllar oncesinden kalma bir haber goruntusu geldi aklıma. herhalde siyasetcilerin basın acıklamasını dinleye dinleye cocuklar böyle degisim geciriyor

[video=youtube;0T-p5fMPzvs]http://www.youtube.com/watch?v=0T-p5fMPzvs[/video]

Evet yolsuzluk yapani hosgörmem, üstelik bu yeni birseyde degil.

Daha 2 ay öncesine kadar yolsuzluk yaptigi icin ihrac edilen Sarigül hakkinda yaziyordum, bugünde yolsuzluk yaptigi kanitlanan kim olursa onun hakkinda yazarim.

Daha düne kadar Sarigüle laf ettirmeyen, bizi laf ediyoruz diye linc eden kisilerin bugün " yolsuzluk " konusunda bu kadar hassaslasmasi !? bana tuaf geliyor aslinda.

Ayrica eger bu yolsuzluk iddialari belli bir amac icin secim öncesinde planli bir sekilde ortaya atilmamis olsaydi, simdi sadece yolsuzlugu konusuyor olurduk.

Adamlar devlet icinde devlet olacak, istedikleri verilmiyor diye hükümet düsürmeye kalkacak bizde kalkip yolsuzluk mu konusacagiz?

Madem yolsuzluk vardi, madem o bavullarda para doluydu !? neden sucüstü yapmamislar?

Bir polis teskilati, bazi kisi ve kurumlarin suc islediginden süphe ediyorsa, izlemeye baslamis ise, bu izleme sirasinda, sucun bire bir islendigine tanik olmus ise ( para dolu bavul) o an sucüstü yapar, karsidaki kisilerin itiraz hakki bile olmaz üstelik sucüstü oldugu icinde ceza kat, kat artar.

Yok ama amac baska ise böyle resimler, dosyalar sözde belge !? olarak toplanmis bir sürü seyle secim öncesi operasyon yapar!

Bakin bugün zaman gazetesinde carsaf carsaf yazi yazip Hükümete yüklenen EKREM DUMANLI 2008 de yerel secim öncesinde, Hükümete kurulacak tuzaklari yazmis.

Yolsuzluk tuzaginda yapilabilecekleri söyle siralamis.

3) YOLSUZLUK HABERLERİYLE KAMUOYU OLUŞTURMAK
Yolsuzluk iddiaları dünyanın her yerinde gazetecilerin ilgisini çeker. Çünkü vatandaşın ilgisine mazhardır. Ayrıca gazetecilik, kamu yararı gözetilerek yapılan bir çeşit demokratik denetimdir. Ne var ki seçime çok az bir süre önce yolsuzluk kampanyaları açmak çok sayıda soru işaretlerinin oluşmasına da sebeptir.
İki kritik konu var zamanlamada:
Bir, bahsi geçen (daha doğrusu geçecek olan) dosyalar niçin bu zamana kadar bekletildi?
İki, bu kadar kısa bir süre kalmışken yapılan yolsuzluk suçlamasına cevap vermek için yeterince savunma süresi kaldı mı?
Açık söyleyeyim, bu saatten sonra yapılacak olan yolsuzluk suçlamaları doğruyu arama ve yoksulluktan arınma talebinden daha çok siyasette belli bir imaj ve hava oluşturmak içindir ve güvenilir olma özelliğini kaybetmiştir. Bu konuda samimi olan, seçim sonuçlarının sabahında elindeki dosyaları kamuoyuna arz eder...

Simdi bu adam 2008 de bunlari yazacak, kurulacak tuzak böyle olacak diyecek.
Sonrada simdi cikip hükümete saldiracak.
Ya bizi cok aptal, balik hafizali zannediyor bunlar, yada kendilerini cok akilli ve Türkiye nin sahibi zannediyorlar.

Ayrica ben bu yasananlardan gayet memnunum.
Hani Kuran-i Kerim de Yüce ALLAH " sizin ser gibi gördüklerinizde belki sizin icin hayir, hayir gibi gördüklerinizde belki ser vardir, siz bilmezsiniz" diyorya.

Iste ben bu isin ser gibi görünen hayir oldugunu düsünüyorum.

Neden mi?

1) Cemaatin bu kadar sistemli bir sekilde calistigini bilmeyen milyonlarca insan bu kisilere yardim (sadaka, zekat, fitre vb gibi) yapiyorlar, daha cok güclenmelerine ve amaclarina ulasmalarina sebep oluyorlardi. Artik insanlar gercekleri gördü.

2) Cemaatin amaci, devlet üstü devlet olarak, gelecek bütün hükümetleri yönetmekmis. Yani onlar parti kursa, hükümet olsa, yarin bir secimi kaybettiklerinde devre disi kalacaklardi.
Devletin tüm kurumlarini ele gecirerek devlet üstü devlet olacak ve gelecekteki tüm hükümetleri yöneteceklerdi. AKP, CHP, MHP bunlar gecici, yarin baska bir parti gelecek basa belki, ama bizim hangi partiye oy verdigimizin bir önemi olmayacakti, Türkiye yi yöneten hep bunlar olacakti.

3)AKP büyük bir parti, insanin oldugu yerde hersey olabilir, belki AKP icinde de, yolsuzluk yapmaya tesebbüs eden, yapan, aklindan geciren vardir. Bu olaylar sonrasinda herkes iki kere düsünecek bir is yaparken.

4)Türkiye de "vesayetler" dönemi bitecek.

5) ki bu en önemlisi, bugüne kadar dis ülkeler Türkiye de hep farkliliklari kullanarak fitne cikarmisti. Alevi-sünni, Sagci-Solcu, Kürt- Türk gibi, bu olayla sunu görmüs oldun ki, Türkiye haric tüm islam ülkelerinde kulanilan ISLAMA karsi ISLAM plani Türkiye de de isleme konabiliyormus.
Kendi olusturduklari " radikal islamci, ilimli islamci, mezhepci islamci vb " gibi ayriliklarla gecmiste hiristiyanlara IZNIK KONSILI ile baslayan oyunu bugün islama karsi oynamak istiyorlar.

Ekrem Dumanli nin 2008 de yazdigi yazinin tamamini okumak icin
http://arsivlemesemolmazdi.blogspot.de/2013/12/secim-stratejisi-belli-olmustur-gelin.html

Son düzenleme:
''Beni sokmayan yılan bin yaşasın'' diyen hükümet zarar kendine dokununca birden gözündeki sır perdesi kalktı.
Bu cemaat haşhaşi demeye başladı.
Amerika'ya gidip hocaefendinin elini öpüp icazet alan milletvekili ,bakanlar vardı.En son Bülent Arınç beyefendi gitmişti.

Oysa ki yıllardır yandaş olmayan medyada cemaattin düzeni, sistemi ,anlayana anlatılıyor yazılıp uyarı yapılıyordu.
Soner Yalçın Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor' kitabın da yazdıkları ve yaptığı yayınlar yüzünden silivriye gönderildi.
Tutupta şimdi ayy bu cemaat var ya bu cemaat çok fena diyenlere uyanında balığa gidelim derim.
Özel yetkili mahkemenin sahte delillerle(bunu şu anda hükümette söylüyor) suçsuz insanlara ceza yağdırdığı
gün burada hak yerini buldu diye sevinç çığlıkları atanları unutacak kadar balık hafızalı değiliz çok şükür. :42:

Keşke insanlar gerçekleri görmek için bu kadar geç kalmasaydı.Hep birlikte daha önce sevinseydik.

Konu nasıl dönmüş dolaşmış da KK'nun yolsuzluğuna gelmiş, elemanlar bir de buna kalpten inanmış.

Arkadaşlar, KK yolsuzluk yapmış olsa 3 yıl boyunca didiklenen durumu, davul zurnayla TVlerde olurdu. Adamı sevmiyor olabilirsiniz, sabah kahvenizi alıp hobi olarak eleştirin ona bir şey demiyorum ama aslı astarı olan bir nokta bulup da eleştirin.

Denizfeneri davasından kutu kutu saçılan paralara saatlere kadar görüntüler vatandaşın zihninde dönerken, kalkıp KK yolsuzluk yaptı diye çığırmanız, acizlik ve kör cehaletten başka ne?

AKP- Cemaat işbirliğiyle ülke soyulmuş soğan gibi kokuyor, bir tek donumuz kalmış alınmadık, siz hala CEHAPE zihniyeti diye ucuz polemik peşindesiniz.

Gözünüzü açmaya değer bir varlığınız, değer verdiğiniz hiç kimse mi yok bu hayatta? Yok mu çoluğunuz çocuğunuz ya da ananız babanız, aloooo!

Sıra donumuza geldi diyorum, aloooo! :28:

Konu nasıl dönmüş dolaşmış da KK'nun yolsuzluğuna gelmiş, elemanlar bir de buna kalpten inanmış.

Arkadaşlar, KK yolsuzluk yapmış olsa 3 yıl boyunca didiklenen durumu, davul zurnayla TVlerde olurdu. Adamı sevmiyor olabilirsiniz, sabah kahvenizi alıp hobi olarak eleştirin ona bir şey demiyorum ama aslı astarı olan bir nokta bulup da eleştirin.

Denizfeneri davasından kutu kutu saçılan paralara saatlere kadar görüntüler vatandaşın zihninde dönerken, kalkıp KK yolsuzluk yaptı diye çığırmanız, acizlik ve kör cehaletten başka ne?

AKP- Cemaat işbirliğiyle ülke soyulmuş soğan gibi kokuyor, bir tek donumuz kalmış alınmadık, siz hala CEHAPE zihniyeti diye ucuz polemik peşindesiniz.

Gözünüzü açmaya değer bir varlığınız, değer verdiğiniz hiç kimse mi yok bu hayatta? Yok mu çoluğunuz çocuğunuz ya da ananız babanız, aloooo!

İktidarın 49085649056 yolsuzluk dosyasına karşı Kemal Kılıçdaroğlunun ssk yı yiyip bitirmesi(!) modadır burada, başka dal olmayınca bununla idare ediliyor..Alışırsın zamanla:3:

Ha bir de kimse zinhar yolsuzluğu savunmaz:ssz:

canan hanım bunu eleştirenlerden biri de ben olduğum için üstüme alındım
ben akpnin yolsuzluklarını zaten çok iyi biliyorum o konuda aynı fikirdeyiz zaten onu ayıralım
ama siz de konu ak parti dışında başka parti olunca direk onlar yapmamıştır moduna giriyosunuz siz derken sadece sizi değil başka üyeleri de kastediyorum ben de bunu bi türlü anlamıyorum çünkü ben şu anda herhangi partiye yakın değilim
benim itirazım buna
akp bu konuda ve daha pek çok konuda bedel ödemeli kesinlikle ama diğer insanları aklayıp paklamanın bi alemi yok bence
akpnin herşeyi her geçen gün dökülüyo ortaya geçmişi de biliyoruz ama kkyı da eleştirdik diye kimse kimseyi suçlu ilan edemez ya da ucuz polemik denilemez bence
ne yani sadece iktidar partisi akp diye şu anda bitek onu eleştirelim diğerlerini hiç sorgulamayalım mı
heralde tüm insanlar şu anda hangi partiye oy vereceğini şaşırmıştır ve oy verecek parti arıyodur bu durumda diğer partilerin eleştirilmesi konuşulması da sizi rahatsız etmemeli bence
öyle olunca takım tutar gibi parti tutma olayına giriyo yani diğer partileri eleştirelim ama kendi partimiz yapmaz öyle şey zihniyetine giriyo anlatabiliyo muyum o zaman da samimiyet kayboluyo benim gözümde
siz kknın yolsuzluk yapmadığını düşünüyosanız bu daha güzel cümlelerle ifade edebilirsiniz
ama siz bu şekilde dalga geçerek eleştirirseniz ben bunu doğru bulamam
ayrıca ben zamanında bununla ilgili belgelere çeşitli yerlerden bakmıştım ve bi usulsüzlük yaptığı kanaatine varmıştım o yüzden tüm siyasilerin genel olarak benzer şeyleri yapıp birbirlerine ahlak dersi vermeye çalışmaları bana komik geliyo yani samimi gelmiyo ben böyle düşünüyorum o yüzden yorum yapmıştım
siz farklı düşünüyosunuz diye başkalarına kör cahil şeklinde hareket edemezsiniz bence
yanlış anlamayın belki hakaret amacıyla söylememiş te olabilirsiniz ama herkese başka şekilde geçiyo bu yazılanlar
birşeyler yazarken diğer insanları kırmamaya aşağılamamaya özen gösterelim bence bunu tüm kullanıcılar için söylüyorum

canan hanım bunu eleştirenlerden biri de ben olduğum için üstüme alındım
ben akpnin yolsuzluklarını zaten çok iyi biliyorum o konuda aynı fikirdeyiz zaten onu ayıralım
ama siz de konu ak parti dışında başka parti olunca direk onlar yapmamıştır moduna giriyosunuz siz derken sadece sizi değil başka üyeleri de kastediyorum ben de bunu bi türlü anlamıyorum çünkü ben şu anda herhangi partiye yakın değilim
benim itirazım buna
akp bu konuda ve daha pek çok konuda bedel ödemeli kesinlikle ama diğer insanları aklayıp paklamanın bi alemi yok bence
akpnin herşeyi her geçen gün dökülüyo ortaya geçmişi de biliyoruz ama kkyı da eleştirdik diye kimse kimseyi suçlu ilan edemez ya da ucuz polemik denilemez bence
ne yani sadece iktidar partisi akp diye şu anda bitek onu eleştirelim diğerlerini hiç sorgulamayalım mı
heralde tüm insanlar şu anda hangi partiye oy vereceğini şaşırmıştır ve oy verecek parti arıyodur bu durumda diğer partilerin eleştirilmesi konuşulması da sizi rahatsız etmemeli bence
öyle olunca takım tutar gibi parti tutma olayına giriyo yani diğer partileri eleştirelim ama kendi partimiz yapmaz öyle şey zihniyetine giriyo anlatabiliyo muyum o zaman da samimiyet kayboluyo benim gözümde
siz kknın yolsuzluk yapmadığını düşünüyosanız bu daha güzel cümlelerle ifade edebilirsiniz
ama siz bu şekilde dalga geçerek eleştirirseniz ben bunu doğru bulamam
ayrıca ben zamanında bununla ilgili belgelere çeşitli yerlerden bakmıştım ve bi usulsüzlük yaptığı kanaatine varmıştım o yüzden tüm siyasilerin genel olarak benzer şeyleri yapıp birbirlerine ahlak dersi vermeye çalışmaları bana komik geliyo yani samimi gelmiyo ben böyle düşünüyorum o yüzden yorum yapmıştım
siz farklı düşünüyosunuz diye başkalarına kör cahil şeklinde hareket edemezsiniz bence
yanlış anlamayın belki hakaret amacıyla söylememiş te olabilirsiniz ama herkese başka şekilde geçiyo bu yazılanlar
birşeyler yazarken diğer insanları kırmamaya aşağılamamaya özen gösterelim bence bunu tüm kullanıcılar için söylüyorum

Önce şu konuda anlaşalım: Her zaman "konuya" yazarım. Burda konu ne? KK'nun AKP için söylediği mağdur edebiyatına dair açıklama.
Konunun saptırılmasına dikkat çektim.
Konu başlığı "yolsuzluk" değil.

AKP yolsuzluklarıyla ilişkilendirilen, mağdur olma edebiyatı.

Ben şahsen bu sistemde hiçbir partiye yakın değilim, sistem yanlış çünkü. Baraj inmedikçe ve milletvekilini doğrudan halk belirlemedikçe bu döngü sürecek çünkü. Ama konu bu değil.

Ancak, konu bu kadar açıkken, hühüüü KK da yolsuzluk yaptı diye ortaya fırlayıp AKP'yi aklama çalışmaları yapmak saçma...

KK yolsuzluk mu yaptı? Belgesi? Cezası? Ayakkabı ya da çanta kutusu görüntülerini görelim? Yok... AKP'nin yıllardır diline doladığı ve ancak okuyup araştırmayan o ne derse inanan kitlesinden başka kimse için gerçek olmayan bir söylem.
Bu kesim zaten camide içki içtiler, elli uzaylı adam türbanlı bacıya saldırdı söylemine de inanan kesim.

Sözüm özellikle size değildi ama üstünüze alınmanız sizi bağlar. Demek ki, spesifik bir başlık içinde sapla samanı karıştırıp belgesiz delilsiz KK yoslsuzluk yapmıştır görüşüne katılmışsınız, yoksa neden alınasınız?

Bir konuyu da anlatım tarzım beni bağlar. Üslubum bu. İçinde ne kişiye hakaret bulabilirsiniz ne de şahsi bir saldırı. Tek bir cümle bulun, şu kişiseldir, şu hakarettir, hemen özür dileyeyim.

Ama size alay, aşağılama gibi gelmesi beni neden ilgilendirsin? Bu sizinle ilgili, benimle değil.

[video=youtube;liHD7XvONwY]http://www.youtube.com/watch?v=liHD7XvONwY[/video] :60::60::60::60::60::60:

İktidarın 49085649056 yolsuzluk dosyasına karşı Kemal Kılıçdaroğlunun ssk yı yiyip bitirmesi(!) modadır burada, başka dal olmayınca bununla idare ediliyor..Alışırsın zamanla:3:

Ha bir de kimse zinhar yolsuzluğu savunmaz:ssz:

Valla ben mi buna alışırım onlar mı bana bilemem. :51:

Yolsuzluğun zinhar savunulmadığına gelince, Yolsuzluğu ve hırsızlığı dolaylı olarak savunduklarının "gerçekten" fakında değiller. :50:

Fark ettirebiliriz umarım. :44:

erle ifade edebilirsiniz

ayrıca ben zamanında bununla ilgili belgelere çeşitli yerlerden bakmıştım ve bi usulsüzlük yaptığı kanaatine varmıştım

Demek öyle? Gezi olaylarında içki kutusunu camide gösteren fotoğraflara da bakıp, içki içildiği "kanaatine mi" vardınız? (Sonradan o kutunun oraya sonradan konduğu ispatlandı belgelerle, isterseniz burada basayım.)

Şöyle bir belgelere bakıp kanaat oluşturuyorsanız, çok kolay kanaat oluşturuyorsunuz demektir ama yine de merak ettim, sizde bu kanaati oluşturan belgeleri bir de biz görelim lütfen.

Öyle ya, ortada mahkeme kararı yok, olmadığı gibi aklandığı bir dava var ama sizde yine de böyle bir kanaat oluşmuş, bunlar çok güçlü belgeler olmalı, madem öyle biz de görelim bu belgeleri.

Önce şu konuda anlaşalım: Her zaman "konuya" yazarım. Burda konu ne? KK'nun AKP için söylediği mağdur edebiyatına dair açıklama.
Konunun saptırılmasına dikkat çektim.
Konu başlığı "yolsuzluk" değil.

AKP yolsuzluklarıyla ilişkilendirilen, mağdur olma edebiyatı.

Ben şahsen bu sistemde hiçbir partiye yakın değilim, sistem yanlış çünkü. Baraj inmedikçe ve milletvekilini doğrudan halk belirlemedikçe bu döngü sürecek çünkü. Ama konu bu değil.

Ancak, konu bu kadar açıkken, hühüüü KK da yolsuzluk yaptı diye ortaya fırlayıp AKP'yi aklama çalışmaları yapmak saçma...

KK yolsuzluk mu yaptı? Belgesi? Cezası? Ayakkabı ya da çanta kutusu görüntülerini görelim? Yok... AKP'nin yıllardır diline doladığı ve ancak okuyup araştırmayan o ne derse inanan kitlesinden başka kimse için gerçek olmayan bir söylem.
Bu kesim zaten camide içki içtiler, elli uzaylı adam türbanlı bacıya saldırdı söylemine de inanan kesim.

Sözüm özellikle size değildi ama üstünüze alınmanız sizi bağlar. Demek ki, spesifik bir başlık içinde sapla samanı karıştırıp belgesiz delilsiz KK yoslsuzluk yapmıştır görüşüne katılmışsınız, yoksa neden alınasınız?

Bir konuyu da anlatım tarzım beni bağlar. Üslubum bu. İçinde ne kişiye hakaret bulabilirsiniz ne de şahsi bir saldırı. Tek bir cümle bulun, şu kişiseldir, şu hakarettir, hemen özür dileyeyim.

Ama size alay, aşağılama gibi gelmesi beni neden ilgilendirsin? Bu sizinle ilgili, benimle değil.

Demek öyle? Gezi olaylarında içki kutusunu camide gösteren fotoğraflara da bakıp, içki içildiği "kanaatine mi" vardınız? (Sonradan o kutunun oraya sonradan konduğu ispatlandı belgelerle, isterseniz burada basayım.)

Şöyle bir belgelere bakıp kanaat oluşturuyorsanız, çok kolay kanaat oluşturuyorsunuz demektir ama yine de merak ettim, sizde bu kanaati oluşturan belgeleri bir de biz görelim lütfen.

Öyle ya, ortada mahkeme kararı yok, olmadığı gibi aklandığı bir dava var ama sizde yine de böyle bir kanaat oluşmuş, bunlar çok güçlü belgeler olmalı, madem öyle biz de görelim bu belgeleri.

arkadaşım bak benim söylemeye çalıştığım isteyen istediğini eleştirebilir ak partiyi zaten ben de eleştiriyorum ve sevmiyorum ama onun dışında diğer parti üyelerini eleştirince burada bazı arkadaşlar saldırıya geçiyo
ben de diyorum ki neden bunun sebebi ne biz burda hem iktidar partisini hem diğer partileri eleştiremeyecek miyiz neden diğer isimlerle ilgili olumsuz bi şekilde eleştiri duyunca ama ak parti şunları şunları yaptı diyerek diğer tarafı aklamaya çalışıyoruz ben bundan rahatsız olduğumu dile getirdim çünkü biri daha fazla yaptı diye diğerini tamamen görmezden gelmek oluyo bu
gayet açık yazdım ne söylemek istediğimi neyi kastettiğimi siz sürekli başka başka örnekler vermişsiniz asıl söylemek istediğimi atlayıp
ki ben ak partili de değilim ki desem ki onu aklamak için kkyı öne sürüyorum öyle birşey de yok
size söylemek istediğim buydu çok ta kibar bi şekilde yazmaya çalışmıştım sizi kırmamak için ama görüyorum ki sizin umrunuzda değil
sizin ettiğiniz ucuz polemik kör cehalet gibi lafları genel anlamda hoş bulmadığımı kastetmiştim çünkü çevremdeki akpye oy veren insanlarla gezi olayları sırasında konuşmuştuk ve başta gezicileri destekliyolardı sonradan twitterdaki makarnacı koyun vs laflarına alınıp gezicilerden nefret etmeye başladılar
ben de diyorum ki o yüzden eleştirecekse doğru düzgün insanları kırmadan eleştirelim ama siz ona bile ters cevap vermişsiniz
konu akpnin her konudaki mağdur edebiyatı olabilir ki ben de buna katılıyorum mağdur edebiyatı yapılıyo ama en çok konuşulan yolsuzluk olduğu için öyle bir benzetme olmuştu başında
o camide içki içtiler vs konularını neden gündeme getirdiğinizi anlamadım bununla onun ya da benim yazdıklarımın hiçbir alakası yoktu
sanki bizim aklımız yok herşeye inanıp kanıyoruz şeklinde bi cevap göndermişsiniz üzüldüm açıkçası
beni çok yanlış anlamışsınız sanırım

benden belge istemişsiniz
ama eğer siz aklandığına dair belge var diyosanız koyun biz görelim
eğer kesinse aklandığı beni hiç uğraştırmayın aramakla çünkü önceden görmüştüm okumuştum bikaç yerden nereler olduğunu hatırlamıyorum nasıl bir belge istediğinizi anlamadım ben kesin karar var diye hatırlıyorum onun hakkında

Son düzenleme:
Evet mesela Kilicdaroglu nun SSK yolsuzlugu, ANAYASA MAKMEMESINDEN YOLSUZLUK YAPTIGI icin yani yolsuzluk ispatlandigi icin, (altini cizeyim ki iyice okunsun, iddia falan degil yani yolsuzluktan ceza almistir CHP) ceza alan CHP yolsuzlugu, Muarrem ince yolsuzlugu (hakkindaki karar milletvekili olunca durdu), Sarigül yolsuzlugu, Kilicdaroglu nun villaciklari...........saymami istemisiniz daha:))

Hakkinda kesinlesmis, mahkeme asamasinda ve iddia olarak, yüzlerce yozluklara siralanan bir partiye karsin, HENÜZ IDDIA olan ve mahkemesi bile görülmeye baslanmayan, AKP de BAKANLIK yapan kisilerin OGULLARININ suclandigi yolsuzluk iddiasi:)))))

Cidden Kilicdaroglu hakli ya:)))

ANAYASA MAHKEMESININ " sen yolsuzluk yaptin" dedigi ve ceza verdigi parti lideri:)))) Gercekten yolsuzluklar konusunda cok hassastir Kilicdaroglu :))

Son düzenleme:
Evet mesela Kilicdaroglu nun SSK yolsuzlugu, ANAYASA MAKMEMESINDEN YOLSUZLUK YAPTIGI icin yani yolsuzluk ispatlandigi icin, (altini cizeyim ki iyice okunsun, iddia falan degil yani yolsuzluktan ceza almistir CHP) ceza alan CHP yolsuzlugu, Muarrem ince yolsuzlugu (hakkindaki karar milletvekili olunca durdu), Sarigül yolsuzlugu, Kilicdaroglu nun villaciklari...........saymami istemisiniz daha:))

Hakkinda kesinlesmis, mahkeme asamasinda ve iddia olarak, yüzlerce yozluklara siralanan bir partiye karsin, HENÜZ IDDIA olan ve mahkemesi bile görülmeye baslanmayan, AKP de BAKANLIK yapan kisilerin OGULLARININ suclandigi yolsuzluk iddiasi:)))))

Cidden Kilicdaroglu hakli ya:)))

ANAYASA MAHKEMESININ " sen yolsuzluk yaptin" dedigi ve ceza verdigi parti lideri:)))) Gercekten yolsuzluklar konusunda cok hassastir Kilicdaroglu :))

beğenmedim
- 1
yazıyla;
eksi bir beğeni. :))

Ister beğenin ister beğenmeyin weiss doğruları yazmış . Onu yuhlamak yerine alkışlayanlardanım. çok güzel yazmışsın weiss. Devam:7:

konuya tam uygun şu karikatürü paylaşıyorum.
545227_10200137061504024_564077787_n.jpg

Back