Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama Mune, 5 kardeşi gösteriyosun, bunu görüyonmu bunu diye, sonra kimse konulara yazmıyor
yolsuzluğu savunmak için o kadar uzun bahane bulmakta cidden komik duruyor
işte bende buna gülerim
Konu nasıl dönmüş dolaşmış da KK'nun yolsuzluğuna gelmiş, elemanlar bir de buna kalpten inanmış.
Arkadaşlar, KK yolsuzluk yapmış olsa 3 yıl boyunca didiklenen durumu, davul zurnayla TVlerde olurdu. Adamı sevmiyor olabilirsiniz, sabah kahvenizi alıp hobi olarak eleştirin ona bir şey demiyorum ama aslı astarı olan bir nokta bulup da eleştirin.
Denizfeneri davasından kutu kutu saçılan paralara saatlere kadar görüntüler vatandaşın zihninde dönerken, kalkıp KK yolsuzluk yaptı diye çığırmanız, acizlik ve kör cehaletten başka ne?
AKP- Cemaat işbirliğiyle ülke soyulmuş soğan gibi kokuyor, bir tek donumuz kalmış alınmadık, siz hala CEHAPE zihniyeti diye ucuz polemik peşindesiniz.
Gözünüzü açmaya değer bir varlığınız, değer verdiğiniz hiç kimse mi yok bu hayatta? Yok mu çoluğunuz çocuğunuz ya da ananız babanız, aloooo!
Sıra donumuza geldi diyorum, aloooo!
Konu nasıl dönmüş dolaşmış da KK'nun yolsuzluğuna gelmiş, elemanlar bir de buna kalpten inanmış.
Arkadaşlar, KK yolsuzluk yapmış olsa 3 yıl boyunca didiklenen durumu, davul zurnayla TVlerde olurdu. Adamı sevmiyor olabilirsiniz, sabah kahvenizi alıp hobi olarak eleştirin ona bir şey demiyorum ama aslı astarı olan bir nokta bulup da eleştirin.
Denizfeneri davasından kutu kutu saçılan paralara saatlere kadar görüntüler vatandaşın zihninde dönerken, kalkıp KK yolsuzluk yaptı diye çığırmanız, acizlik ve kör cehaletten başka ne?
AKP- Cemaat işbirliğiyle ülke soyulmuş soğan gibi kokuyor, bir tek donumuz kalmış alınmadık, siz hala CEHAPE zihniyeti diye ucuz polemik peşindesiniz.
Gözünüzü açmaya değer bir varlığınız, değer verdiğiniz hiç kimse mi yok bu hayatta? Yok mu çoluğunuz çocuğunuz ya da ananız babanız, aloooo!
Sıra donumuza geldi diyorum, aloooo!
canan hanım bunu eleştirenlerden biri de ben olduğum için üstüme alındım
ben akpnin yolsuzluklarını zaten çok iyi biliyorum o konuda aynı fikirdeyiz zaten onu ayıralım
ama siz de konu ak parti dışında başka parti olunca direk onlar yapmamıştır moduna giriyosunuz siz derken sadece sizi değil başka üyeleri de kastediyorum ben de bunu bi türlü anlamıyorum çünkü ben şu anda herhangi partiye yakın değilim
benim itirazım buna
akp bu konuda ve daha pek çok konuda bedel ödemeli kesinlikle ama diğer insanları aklayıp paklamanın bi alemi yok bence
akpnin herşeyi her geçen gün dökülüyo ortaya geçmişi de biliyoruz ama kkyı da eleştirdik diye kimse kimseyi suçlu ilan edemez ya da ucuz polemik denilemez bence
ne yani sadece iktidar partisi akp diye şu anda bitek onu eleştirelim diğerlerini hiç sorgulamayalım mı
heralde tüm insanlar şu anda hangi partiye oy vereceğini şaşırmıştır ve oy verecek parti arıyodur bu durumda diğer partilerin eleştirilmesi konuşulması da sizi rahatsız etmemeli bence
öyle olunca takım tutar gibi parti tutma olayına giriyo yani diğer partileri eleştirelim ama kendi partimiz yapmaz öyle şey zihniyetine giriyo anlatabiliyo muyum o zaman da samimiyet kayboluyo benim gözümde
siz kknın yolsuzluk yapmadığını düşünüyosanız bu daha güzel cümlelerle ifade edebilirsiniz
ama siz bu şekilde dalga geçerek eleştirirseniz ben bunu doğru bulamam
ayrıca ben zamanında bununla ilgili belgelere çeşitli yerlerden bakmıştım ve bi usulsüzlük yaptığı kanaatine varmıştım o yüzden tüm siyasilerin genel olarak benzer şeyleri yapıp birbirlerine ahlak dersi vermeye çalışmaları bana komik geliyo yani samimi gelmiyo ben böyle düşünüyorum o yüzden yorum yapmıştım
siz farklı düşünüyosunuz diye başkalarına kör cahil şeklinde hareket edemezsiniz bence
yanlış anlamayın belki hakaret amacıyla söylememiş te olabilirsiniz ama herkese başka şekilde geçiyo bu yazılanlar
birşeyler yazarken diğer insanları kırmamaya aşağılamamaya özen gösterelim bence bunu tüm kullanıcılar için söylüyorum
İktidarın 49085649056 yolsuzluk dosyasına karşı Kemal Kılıçdaroğlunun ssk yı yiyip bitirmesi(!) modadır burada, başka dal olmayınca bununla idare ediliyor..Alışırsın zamanla
Ha bir de kimse zinhar yolsuzluğu savunmaz
erle ifade edebilirsiniz
ayrıca ben zamanında bununla ilgili belgelere çeşitli yerlerden bakmıştım ve bi usulsüzlük yaptığı kanaatine varmıştım
Önce şu konuda anlaşalım: Her zaman "konuya" yazarım. Burda konu ne? KK'nun AKP için söylediği mağdur edebiyatına dair açıklama.
Konunun saptırılmasına dikkat çektim.
Konu başlığı "yolsuzluk" değil.
AKP yolsuzluklarıyla ilişkilendirilen, mağdur olma edebiyatı.
Ben şahsen bu sistemde hiçbir partiye yakın değilim, sistem yanlış çünkü. Baraj inmedikçe ve milletvekilini doğrudan halk belirlemedikçe bu döngü sürecek çünkü. Ama konu bu değil.
Ancak, konu bu kadar açıkken, hühüüü KK da yolsuzluk yaptı diye ortaya fırlayıp AKP'yi aklama çalışmaları yapmak saçma...
KK yolsuzluk mu yaptı? Belgesi? Cezası? Ayakkabı ya da çanta kutusu görüntülerini görelim? Yok... AKP'nin yıllardır diline doladığı ve ancak okuyup araştırmayan o ne derse inanan kitlesinden başka kimse için gerçek olmayan bir söylem.
Bu kesim zaten camide içki içtiler, elli uzaylı adam türbanlı bacıya saldırdı söylemine de inanan kesim.
Sözüm özellikle size değildi ama üstünüze alınmanız sizi bağlar. Demek ki, spesifik bir başlık içinde sapla samanı karıştırıp belgesiz delilsiz KK yoslsuzluk yapmıştır görüşüne katılmışsınız, yoksa neden alınasınız?
Bir konuyu da anlatım tarzım beni bağlar. Üslubum bu. İçinde ne kişiye hakaret bulabilirsiniz ne de şahsi bir saldırı. Tek bir cümle bulun, şu kişiseldir, şu hakarettir, hemen özür dileyeyim.
Ama size alay, aşağılama gibi gelmesi beni neden ilgilendirsin? Bu sizinle ilgili, benimle değil.
Demek öyle? Gezi olaylarında içki kutusunu camide gösteren fotoğraflara da bakıp, içki içildiği "kanaatine mi" vardınız? (Sonradan o kutunun oraya sonradan konduğu ispatlandı belgelerle, isterseniz burada basayım.)
Şöyle bir belgelere bakıp kanaat oluşturuyorsanız, çok kolay kanaat oluşturuyorsunuz demektir ama yine de merak ettim, sizde bu kanaati oluşturan belgeleri bir de biz görelim lütfen.
Öyle ya, ortada mahkeme kararı yok, olmadığı gibi aklandığı bir dava var ama sizde yine de böyle bir kanaat oluşmuş, bunlar çok güçlü belgeler olmalı, madem öyle biz de görelim bu belgeleri.
Evet mesela Kilicdaroglu nun SSK yolsuzlugu, ANAYASA MAKMEMESINDEN YOLSUZLUK YAPTIGI icin yani yolsuzluk ispatlandigi icin, (altini cizeyim ki iyice okunsun, iddia falan degil yani yolsuzluktan ceza almistir CHP) ceza alan CHP yolsuzlugu, Muarrem ince yolsuzlugu (hakkindaki karar milletvekili olunca durdu), Sarigül yolsuzlugu, Kilicdaroglu nun villaciklari...........saymami istemisiniz daha:))
Hakkinda kesinlesmis, mahkeme asamasinda ve iddia olarak, yüzlerce yozluklara siralanan bir partiye karsin, HENÜZ IDDIA olan ve mahkemesi bile görülmeye baslanmayan, AKP de BAKANLIK yapan kisilerin OGULLARININ suclandigi yolsuzluk iddiasi:)))))
Cidden Kilicdaroglu hakli ya:)))
ANAYASA MAHKEMESININ " sen yolsuzluk yaptin" dedigi ve ceza verdigi parti lideri:)))) Gercekten yolsuzluklar konusunda cok hassastir Kilicdaroglu :))