Iste laf gedigine geliyor:)) Hadi söyleme:))
Sayin Kilicdaroglu, bu iddialar, adi üzerinde iddia.
Mahkemece verilmis bir karar yok, her ne kadar siz hükmü vermis olsanizda:))
Ama CHP hakkinda ANAYASA mahkemesince YOLSUZLUK YAPILDIGINA dair verilmis bir karar var.
Anayasa mahkemesince "yolsuzluk yptiginiz icin" verilmis bir ceza var:)
Simdi söylermisiniz sizin KESIN OLARAK yaptiginiz ve CEZA ALDIGINIZ yolsuzluklarla kac yil ödenirdi o para:))
bugüne kadar yolsuzluk yapani hosgördügüm, hakli gördügüm görülmemsitir.
Yani kimin hirsizi daha hirsiz ben bilmem:)
benim bildigim tek sey vardir.
Yolsuzluk yaptigi kanitlanan insani "idolojim saolsuncu" gibi savunmam.
Yolsuzluk yapan varsa aciga cikmasini isterim.
Ama kalkipta yolsuzluk yaptigi kesin olan adamin sözünü alkislamam cünkü önce kendi hesap versin!
Yolsuzluk yaptigi icin partiden ihrac edilip sonra cikis yolu olarak tekrar partiye alinip bb ye aday gösterilen adami savunmam cünkü "kücük belediyede bile o kadar yolsuzluk ypan bb de ne yapmaz " diye düsünürüm.
Biz kimin ülkeyi soydugunu, kimin geldigi her makamda kesesini doldurup iflaslara neden oldugunu biliyoruz.
ülke satma konusunda da biz delil göstermekten biktik birileri gözünü kapatmaktan bikmadi.
Bu ülkede en cok toprak satisi chp zamaninda yapilmistir!
Eki Görüntüle 933810 Eki Görüntüle 933810
İlahi hanımlar,
siz insanı gülmekten öldürürsünüz, öleceğiz nasılsa bari gülerek ölelim
Yine başlamışsınız karşılıklı savunmalara
Yolsuzluk yapılanlar hoşgörülmüyormuş:)))))
Ahhh ahhh birgün dönüp yazdıklarınızı okuyunca güleceksiniz
Hadi size iyi polemikler, ben yine biraz sabredeyim, sayenizde sabır eşiğim yükseliyor
Çamur at izi kalsın diye yapılan yolsuzluk haberlerine inanıp inanmamak için en önemli
kıstas bana göre itham edilen kişilerin mal varlıklarına bakmaktır.Sayın Kılıçdaroğlu'nun
bütün belge ,bilgileri görüşmeleri kasetleri hem devletin hemde derin (paralel) devletin elindedir.
Bu zamana kadar bütün güç ellerindeyken ortaya çıkarmadılarsa ben yok farzederim.
Diğer tarafta SGK yı dillerine dolayanların görmek istemediği
Ortada somut olan 6 gemicik,hastane zincirleri,market zinciri,İnşaat firması,diye uzayıp giden mal varlığı var.
Yalanlanamayan daha dün bursla okuyan çocuğun bugün büyük işadamı olmuş, vakıf kurmuş, milyon dolarlık villada yaşıyor olması
ortada duruyor.
Geçen gün Syn.Meral Akşener söylemişti Syn.Erdoğan arabasının egzosunu iple bağlıyordu ne zaman bu kadar zengin oldu diye.
İlahi hanımlar,
siz insanı gülmekten öldürürsünüz, öleceğiz nasılsa bari gülerek ölelim
Yine başlamışsınız karşılıklı savunmalara
Yolsuzluk yapılanlar hoşgörülmüyormuş:)))))
Ahhh ahhh birgün dönüp yazdıklarınızı okuyunca güleceksiniz
Hadi size iyi polemikler, ben yine biraz sabredeyim, sayenizde sabır eşiğim yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?