• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Görev verilirse Saray'a giderim

kardelen2780 kardelen2780 ah kardelen vah kardelen, senin dediğin 1 gün önceki yasak içki yasağı oluyor, normalde yasaklar başladı.
Ceza al diye demedim, ben önce sana yazdım, çekemiyorsan anten tak cevabını verdin. Ben de bunun üstüne kiblemeye başladım.

Tabi canım düşüş yaşamışmışınız :KK20: Siz açıktan tek partili dönemde ki, chp şimdiki partiyi bir mi tutuyorsunuz yani?:KK57:
chp tek partili dönemden çıktıktan sonra ve insanlarla zorla oy verildiği dönemden çıktıktan sonra ASLA birinci seçilemedi çünkü chp oy verenlerin yüzde 70 zor kullandırılarak veriyordu o oyu
Ben hergün pc başına geçtiğim anda dinledim 2 parça vardır. Ahmed Davutoğluna destegimiz sonsuzdur!.....

Ben burada sadece Recep Tayyip Erdoğan demiyorum! AK Parti diyorum ve Şuanda Ak Parti Ahmed Davutoğlu'nun liderliğinde emin adımlarla Yürüyor!....:KK36:
Bizim Partimiz öyle Boş Adamları Genelbaşkan Yapmaz! Ve biz öyle Kardeşim Dostum deyip de kasetlerle bel altı vurup koltuğuna göz dikecek adamlar! getirmeyiz Partimizin başına:KK9:

Yahu aklınız fikriniz Osmanlı döneminin sarayında tahtında, tek partili dönemde, Ecevitte, Demirel, bilmem kimde. Bi artık günümüze gelin, 2015 bilim teknoloji çağına girin artık. Geçmişi örnek alarak icraat yapınca ülkeme fayda etmiyorsunuz. Kendinizi eski Türkiye adamları ile kıyaslamak yerine modern ülke başkanları ile kıyaslasanıza bir kez de. Neredeyse taş devrinde demokrasi yokmuş diyip AKP ile övünceksiniz.

Bak sana CHP'nin Baykal dönemi seçim grafiğini vereyim;
1995 - %10,71 (5. sıra)
1999 - %08,71 (6. sıra)
2002 - %19,41 (2. sıra)
2007 - %20,88 (2. sıra)

1999'da baraj altı kaldı çünkü sol taban adamı cezalandırdı. Keza DSP de düşük oylar aldı. Çünkü adamlara kendinize gelin, silkelenin mesajı verdi seçmeni.

Günümüz Türkiyesi'nde asla ve asla alınan oyları sol sağ diye ayırma, şu anda millet AKP gitsin diye kendi tabanından olmayana da oy veriyor. AKP'den nefret edip daha iyisini mi bulacağız istikrar olsun bilmem ne diye AKP'ye oy veren güruh kadar AKP gitsin solcu olmasamda CHP'ye oy veririm diyen güruh da var. Yani %40'ın hepsi sizin gibi AKP sevdalısı değil emin ol.

Farzı mishal Kılıçdaroğlu başa geçse ve büyük hatalar yapsa emin ol bir sonraki seçimde barajı göremez.

Şunu idrak edin bence millet sizin gibi takım tutarcası parti tutmuyor, sol seçmen oy verdiği adamın ilk hatasında gözünün yaşına bakmaz, modern ve akılcı toplumlarda böyledir. Uwww hele ki adı yolsuzluğa karışsın bakalım, sizin gibi "reiiisimmizee helllall olsun, daha yi yiii yiii herrkes yiyor sen yemişin çok mu, kuru ekmek yeriz yeterki sen sarayda yaşa" demez Elhamdulillah.

Bunu bi idrak edin de, herkesi kendiniz gibi kafasına kuma gömüp oy veriyor sanmayın.

Konuyla ilgili bilgim yok..
Hava yağmurlu...
Tarkan dinliyorum gözlerim kapalı...
Screenshot_2015-10-23-12-59-44-1.webp

Back