• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Görev verilirse Saray'a giderim

Temiz liderede bakın hele, ssk müdürü olduğu dönemde ssk yaşanan kaos ve hırsızlık almış başını gidiyordu.gidiyordu. Ssk pislikten geçilmiyordu. Yanlış teşhis sonucu sağlam uzuvlarını kaybedenleri mi, yoksa hasta yatagında tecavüze ugrayan hastaları mı hangisini anlatmaya başlasam acaba?! Doktor kuyruğu, laboratuvar kuyrugu,ilaç kuyrugu vs. bekleyen hastalardan mı başlasam!!!... Temizmiş dürüstmüş :KK70::-):KK70:

Bence yanlış cümle kullanmışım @endulus34 çünkü chp oy verenler kişiler Ülke ve Vatan için değil, körü körüne bir partizanlıktan dolayı veriyorlar ve onlar için genelbaşkanın bir önemi yok maalesef ve bu sebepten de kemalmiş ahmetmiş mehmetmiş bir önemi yok. Yeterki parti yerinde dursun ama genelbaşkanın ismi cismi önemli değil:KK39:

Benim zoruma giden nedir biliyor musunuz? Türkiyem dünya devleri arasında yer alırken ve yükselişte olduğu bir dönemde, bu Aksaray için halktan zerre bagış toplanmadan yapılmış olmasına ragmen ( işcisinden emeklisine kadar karnı tok sırtı pek dönemde ve yediden yetmişe herkesin cebinde akıllı telefon taşıdığı bir dönemdeyken) herkesin çıngar çıkarıp saldırırken, NEDEN hiç kimse, Kurtuluş savaşından yeni çıkmış bir ülkenin daha sırtına giyecek elbisesi yokken ayagına giyecek ayakkabısı yok iken, yiyecek bir dilim ekmeğe muhtaç iken '''''''' halk arasında toplanan 4500 lira bağış sayesinde Bulgurzade Tevfik Efendi'den alınır ve Mustafa Kemal'e hediye edilir. Mustafa Kemal, Ziraat Mektebi ve Direksiyon binasından sonra, Ankara'daki yıllarını 1921 yılında yerleştiği bu bağ evinde sürdürür.''''''' işte bu duruma sesiz kalındı acaba?! Hadi DÜRÜSTSENİZ buna da karşı çıkın!!!... Neden ülke sefalet içindeyken,halktan toplanan bagışlarla atatürke bir köşk alınıp hediye ediliyor deyinsene!...

Ya trollük yapma demiyorum, hobi olarak yine yap ama bi elinden çıkanı gözlerin okusun. Bu bina 1921 yılında Atatürk'e tahsis edilmiş ve senin iddia ettiğin gibi Kurtuluş Savaşı "bitmiş" değil, devam ediyor. Takdir edersin ki savaş halindeyken bizzat karargahta bulunan başkomutanın bağ evinde keyif sürme gibi bir durumu olamaz. O evin kendisine tahsisi zorunluluktan doğmuştur ve o dönemde şimdiki gibi lüks bir köşk falan değildir.

Erdoğan ile Atatürk'ün durumunu kıyaslamak için gerçekten akıl tutulmasına kapılmak gerekiyor. Aksaray ve Çankaya köşkü ne ihtişam, ne maliyet, ne de hak edilirlik açısından birbirine benziyor. Rezil rezil yazma ya.

Ha bu arada vikipedi özgür içeriktir, girip içine kardelen Akp'den nefret ediyor yazıp yayınlatabilirim. Hatta yapayım dur :)

Ben de onu diyorum, sizin partiye hangi genel başkan gelirse gelsin size de değişmeyecek. Yani RTE başa Ajdar'ı getirse yine RTE yine RTE diyip oy vereceksiniz.

Ya bide seçim mitinginde Davutoğlu konuşurken destekleyin bi zahmet, onun harici adamı sallamıyorsunuz bile. Burada senin Davutoğlu ile ilgili tek destek çıktığın mesajı görmedim.

Üstelik yanılıyorsun, CHP çok ciddi düşüşler yaşadı ve seçmeni onu defalarca cezalandırdı. Sizin gibi oy verdik diyip her pisliğe susmuyoruz.
Tabi canım düşüş yaşamışmışınız :KK20: Siz açıktan tek partili dönemde ki, chp şimdiki partiyi bir mi tutuyorsunuz yani?:KK57:
chp tek partili dönemden çıktıktan sonra ve insanlarla zorla oy verildiği dönemden çıktıktan sonra ASLA birinci seçilemedi çünkü chp oy verenlerin yüzde 70 zor kullandırılarak veriyordu o oyu
Ben hergün pc başına geçtiğim anda dinledim 2 parça vardır. Ahmed Davutoğluna destegimiz sonsuzdur!.....

Ben burada sadece Recep Tayyip Erdoğan demiyorum! AK Parti diyorum ve Şuanda Ak Parti Ahmed Davutoğlu'nun liderliğinde emin adımlarla Yürüyor!....:KK36:
Bizim Partimiz öyle Boş Adamları Genelbaşkan Yapmaz! Ve biz öyle Kardeşim Dostum deyip de kasetlerle bel altı vurup koltuğuna göz dikecek adamlar! getirmeyiz Partimizin başına:KK9:

Temiz liderede bakın hele, ssk müdürü olduğu dönemde ssk yaşanan kaos ve hırsızlık almış başını gidiyordu.gidiyordu. Ssk pislikten geçilmiyordu. Yanlış teşhis sonucu sağlam uzuvlarını kaybedenleri mi, yoksa hasta yatagında tecavüze ugrayan hastaları mı hangisini anlatmaya başlasam acaba?! Doktor kuyruğu, laboratuvar kuyrugu,ilaç kuyrugu vs. bekleyen hastalardan mı başlasam!!!... Temizmiş dürüstmüş :KK70::-):KK70:

Bence yanlış cümle kullanmışım @endulus34 çünkü chp oy verenler kişiler Ülke ve Vatan için değil, körü körüne bir partizanlıktan dolayı veriyorlar ve onlar için genelbaşkanın bir önemi yok maalesef ve bu sebepten de kemalmiş ahmetmiş mehmetmiş bir önemi yok. Yeterki parti yerinde dursun ama genelbaşkanın ismi cismi önemli değil:KK39:

Benim zoruma giden nedir biliyor musunuz? Türkiyem dünya devleri arasında yer alırken ve yükselişte olduğu bir dönemde, bu Aksaray için halktan zerre bagış toplanmadan yapılmış olmasına ragmen ( işcisinden emeklisine kadar karnı tok sırtı pek dönemde ve yediden yetmişe herkesin cebinde akıllı telefon taşıdığı bir dönemdeyken) herkesin çıngar çıkarıp saldırırken, NEDEN hiç kimse, Kurtuluş savaşından yeni çıkmış bir ülkenin daha sırtına giyecek elbisesi yokken ayagına giyecek ayakkabısı yok iken, yiyecek bir dilim ekmeğe muhtaç iken '''''''' halk arasında toplanan 4500 lira bağış sayesinde Bulgurzade Tevfik Efendi'den alınır ve Mustafa Kemal'e hediye edilir. Mustafa Kemal, Ziraat Mektebi ve Direksiyon binasından sonra, Ankara'daki yıllarını 1921 yılında yerleştiği bu bağ evinde sürdürür.''''''' işte bu duruma sesiz kalındı acaba?! Hadi DÜRÜSTSENİZ buna da karşı çıkın!!!... Neden ülke sefalet içindeyken,halktan toplanan bagışlarla atatürke bir köşk alınıp hediye ediliyor deyinsene!...
ohhh Kardelen, kuzum ne olacak senin bu Atatürk, nefretin.
ne de güzel işine geleni cımbızlamışsın, gel Atatürk hangi evlerde ikamet etmiş bakalım. ama önce şunda anlaşalım, o dönemde Atatürk demek Devlet demek, Devlet demek Atatürk demek. istersen aç kaynakları bak, o dönemde yapılan bağışların bir kısmı bizzat Mustafa Kemal'e yapılmıştır, ama üstüne başına esvap alsın diye değil, devleti kalkındırsın diye.
neyse konumuz Atatürk'ün konutları:
ilgilendiğimiz kısmı alalım:
II- Kurtuluş Savaşı Yılları

Kurtuluş Savaşı sırasında Anadolu'da kaldığı ve karargah olarak kullandığı pek çok ev arasında : Samsun 19 Mayıs Müzesi, Erzurum Atatürk Evi, Ankara İstasyon Binası, Eski Çankaya Köşkü, Polatlı Alagöz Köyü Başkomutanlık Cephe Karargahı, Akşehir Garp Cephesi Karargahı, Afyon, Şuhut Atatürk Karargah Binası, Afyon Atatürk Karargah Binası sayılabilir .

Samsun 19 Mayıs Müzesi: Bugün Samsun 19 Mayıs Müzesi olarak ziyaretçilere açık olan bina, 19 Mayıs 1919'da 18 arkadaşı ile Samsun'a gelen Atatürk'ün kaldığı Mıntıka Palas Otelidir. "Cumhuriyetin ilanından sonra 1924 yılında, Atatürk'ün Samsun'a ikinci gelişinde Mıntıka Palas sahipleri bu binayı Atatürk'e hediye etmişlerdir. Daha sonra, Atatürk'ün emri ile binanın alt katı "Gazi Kütüphanesi" adıyla 22 Eylül 1939'da halkın hizmetine açılmış, üst kat ta Samsun belediyesince "19 Mayıs Müzesi" olarak tanzim edilmiştir" (Çetinor 1981:33). Bu otel, heyeti Anadolu'da ilk barındıran bina olarak tarihe geçmiştir.

Erzurum Atatürk Evi: 3 Temmuz 1919'da Erzurum’a gelen Atatürk, bir kaç yer değiştirdikten sonra, Yukarı Mumcu Mahallesindeki iki katlı kagir konağa taşınmıştır. "Erzurum Kongresi süresince ve Sivas'a gidiş tarihi olan 29 Ağustos 1919'a kadar 52 gün bu konutta kalmıştır" (Çetinor 1981: 33).

Cumhuriyetin ilanından sonra Erzurumlular bu binayı Atatürk'e armağan etmişlerdir. Vefatından sonra Çocuk Esirgeme Kurumuna devredilen bina, uzun süre çocuk yuvası olarak kullanılmıştır. Bugün tarihi Atatürk Evi, müze olarak halka açılmıştır.

Ankara İstasyon Binası: Atatürk Anadolu'daki tarihi gezisini ve kongreleri tamamladıktan sonra Ankara'ya gelmiş, önce Ziraat Mektebine, daha sonra da "Direksiyon Binası" denilen Ankara'nın küçük istasyon binasına yerleşmiştir. 2,5 katlı binanın iki odası kendisine tahsis edilirken, diğer bölümleri yine Demiryollarının hizmeti için kullanılmıştır. Kurtuluş Savaşı'nın harekat planları ve Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulması esasları bu binada yapılmıştır. Çerkez Ethem’in Atatürk'e suikasta yeltenmesi ve casus Mustafa Sagir'in yakalanması Direksiyon Binasında geçen en önemli olaylardır. Bina, Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü'nce 1965 yılında müze haline getirilmiştir.

Eski Çankaya Köşkü: Atatürk için müstakil bir binaya ihtiyaç duyulması sonunda Çankaya sırtlarındaki Bulgurzade'lerden Mehmet ve Fuat Beylerin bağ evi 1921'de Ankaralılar tarafından 4500 liraya satın alınarak Atatürk'e tahsis edilmiştir. Cumhurbaşkanlığı köşklerinin nüvesini oluşturan ve Atatürk'ün 1921-1932 yılları arasında severek kaldığı bu bina, ünlü mimar Vedat Tek tarafından bazı ilavelerle genişletilmiş, geniş bir teras ve üstü sivri kuleli bir kütüphane yapılmıştır. Atatürk ünlü Nutkunu bu kütüphanede yazmıştır. Eski köşk, 1950 yılında "Atatürk Müzesi" haline getirilmiştir.
http://www.ataturktoday.com/AtaturkEvleri.htm

yani neymiş, öyle kafadan atmakla olmuyor bu işler. Atatürk'ün ikamet ettiği binalar Devlet hizmeti için kullanılmış binalardır.
SENİN İMA ETTİĞİN ŞEKLİYLE ÇANKAYA KÖŞKÜ ATATÜRK'E BAĞIŞLANMAMIŞ, DEVLET BAŞKANI'NIN İKAMET ETMESİ İÇİN HEDİYE EDİLMİŞ, DEVLETE HEDİYE EDİLMİŞ İKAMETGAHLARDIR.
bu linkleri imaları yaparken, Atatürk'ün çoluğuna çocuğuna kalmış, bir servet de göstersen fena olmaz hani.

Ya trollük yapma demiyorum, hobi olarak yine yap ama bi elinden çıkanı gözlerin okusun. Bu bina 1921 yılında Atatürk'e tahsis edilmiş ve senin iddia ettiğin gibi Kurtuluş Savaşı "bitmiş" değil, devam ediyor.
Bu daha kötü ya:KK57: Milletin derdi Vatan iken yiyecek bir lokma ekmek bulamazken halktan zorla toplanan bağışlarla bu köşkün yapılması çok mu mantıklı?!

Vikipedinin yalan yazması ne kadar dogru olabilir acaba?
Evet nete her daim güvenilmez ama ben bu yazıyı normal bir sayfadan almadım
oooo Vikipedi nedir? oradaki bilgileri kim giriyor, biliyor musun? bilmiyorsun değil mi? artık sadece ilkokul çocukları vikipediyi güvenilir kaynak olarak kabul ediyor, bil bence.

ohhh Kardelen, kuzum ne olacak senin bu Atatürk, nefretin.

Atatürk'ün ikamet ettiği binalar Devlet hizmeti için kullanılmış binalardır.
SENİN İMA ETTİĞİN ŞEKLİYLE ÇANKAYA KÖŞKÜ ATATÜRK'E BAĞIŞLANMAMIŞ, DEVLET BAŞKANI'NIN İKAMET ETMESİ İÇİN HEDİYE EDİLMİŞ, DEVLETE HEDİYE EDİLMİŞ İKAMETGAHLARDIR.
bu linkleri imaları yaparken, Atatürk'ün çoluğuna çocuğuna kalmış, bir servet de göstersen fena olmaz hani.
Peki AKsaray kimin malı oluyor acaba? Erdoğan bu Köşkü kendisi ve evlatları için mi yaptı acaba?! Erdoğan Devleti temsil etmiyor mu?!:KK57:
Pardonda atatürkün çocuğu var mı?:KK57:atatürkün servetini çok merak ediyorsan tarihe aç bak bakalım zeytin tarlaları çiftlikleri falan daha neleri varmış.....
Serveti olmayan bir Allahım kulu var mı acaba?!

Senin bu kör kütük aşkın yüzünden akpden vazgecebilecek insanlar bile var. Düşün. Bu oy kaybını nasil goze alıyorsun. :KK53:
Bu arada davetine icabet edemiciim daha onemli islerim var mazur gör:KK53:
Hadi ya,sen cidden bu yalanlarına inanıyor musun?:KK57: Gelmemen gelmenden daha hayırlı olur zaten:KK70:

Peki AKsaray kimin malı oluyor acaba? Erdoğan bu Köşkü kendisi ve evlatları için mi yaptı acaba?! Erdoğan Devleti temsil etmiyor mu?!:KK57:
Pardonda atatürkün çocuğu var mı?:KK57:atatürkün servetini çok merak ediyorsan tarihe aç bak bakalım zeytin tarlaları çiftlikleri falan daha neleri varmış.....
Serveti olmayan bir Allahım kulu var mı acaba?![/QUOTE

He he..

Son düzenleme:
Serveti olmayan bir Allahım kulu var mı acaba?!
yooo ben Erdoğan hakkında bir şey dedim mi? ben hiç Erdoğan'la Atatürk'ü kıyaslamadım, şekerim, o senin işin. öyle gözlerini boşa belertme bana.
merak etme, ben Atatürk'ün servetini de, o servetin nereden geldiğini de nereye gittiğini de biliyorum.
Atatürk, bebek Cumhuriyet'in en zenginiydi, zaten en büyük de sanayicisiydi. ama o paralarla, Cumhuriyetin ilk yılında kurulan o bankalar, fabrikalar var ya heh işte onlar kurulmuştur.
yani Atatürk'ün ne kadar parası olduğu da o paranın kime ne kadar verildiği de, kimin ne kadar pay aldığı da bellidir.
parasının hesabını veremeyenler düşünsün.
Şunu anlasan artık, Atatürk demek Devlet demek, Devlet demek, Atatürk demektir o dönemde. ister inan ister inanma o yapılan bağışlar, Türk Milletine değil, Atatürk'ün organize ettiği Türk Milleti'ne verilmiştir. 1. Dünya Savaşı Osmanlı'ya kapatılan gözler, alınamayan borçları ve Türkiye'ye yapılan hibeler, incelemeni tavsiye ederim.

yooo ben Erdoğan hakkında bir şey dedim mi? ben hiç Erdoğan'la Atatürk'ü kıyaslamadım, şekerim, o senin işin. öyle gözlerini boşa belertme bana.
merak etme, ben Atatürk'ün servetini de, o servetin nereden geldiğini de nereye gittiğini de biliyorum.
Atatürk, bebek Cumhuriyet'in en zenginiydi, zaten en büyük de sanayicisiydi. ama o paralarla, Cumhuriyetin ilk yılında kurulan o bankalar, fabrikalar var ya heh işte onlar kurulmuştur.
yani Atatürk'ün ne kadar parası olduğu da o paranın kime ne kadar verildiği de, kimin ne kadar pay aldığı da bellidir.
parasının hesabını veremeyenler düşünsün.
Şunu anlasan artık, Atatürk demek Devlet demek, Devlet demek, Atatürk demektir o dönemde. ister inan ister inanma o yapılan bağışlar, Türk Milletine değil, Atatürk'ün organize ettiği Türk Milleti'ne verilmiştir. 1. Dünya Savaşı Osmanlı'ya kapatılan gözler, alınamayan borçları ve Türkiye'ye yapılan hibeler, incelemeni tavsiye ederim.
chp şahsi bankası olan iş bankasının kimlerin bu halka gönderdiği bagışları kasbederek açtıgını söyler misin bana?! Benim içinde şuanda Devlet demek Erdoğan ve Ak parti demektir!....
Seçim koalisyon çıkmasına ragmen, o kadar çıkmaza girmemize ragmen ekonomimiz çökmedi ve ülke kaosa sürüklenmedi çünkü başımız da ''ADAM GİBİ ADAM ERDOĞAN'' var idi:KK36:

chp şahsi bankası olan iş bankasının kimlerin bu halka gönderdiği bagışları kasbederek açtıgını söyler misin bana?! Benim içinde şuanda Devlet demek Erdoğan ve Ak parti demektir!....
Seçim koalisyon çıkmasına ragmen, o kadar çıkmaza girmemize ragmen ekonomimiz çökmedi ve ülke kaosa sürüklenmedi çünkü başımız da ''ADAM GİBİ ADAM ERDOĞAN'' var idi:KK36:
ıhhh söylemem. uşağın mı var? git aç bak. ben biliyorum, sen de oku ki İş Bankası'nın CHP'nin şahsi bankası olmadığını öğren.
Devlet nedir? Hükümet nedir, Cumhurbaşkanı kimdir? bunlar temel siyaset konuları, keşke bunları bilmediği söyleyseydin de kendimi boşuna yormasaydım.

Ekonomimiz çökmedi gibi görünüyor şimdilik ama yerlerde. Neyse chpnin vaatleri güzel. Zaten sayfasında yazıyor geçen seçimde de yazıyordu ç televizyonda parti liderlerine eşit dağılım yapılmadığı için hepsini duyamıyoruz ne yazıkki.Cumhuriyetin ilk yıllarında da bedava toprak dağıtılmıştır köylerde falan. İnsanlar hatta burası benim deyip kapatmıştır şehirlerde. Öyle olmasa da evini yaptığı yer onun olmuştur. Şimdi zeytin bahçesi varmış şu varmış çok saçma sözler onun için.

Arkadaşlar kardelenin parti reklamlarını bildirin lütfen. Seçim yasakları başladı ama hala her yerde devam ediyor.
Seçim yasagı seçimlerden 1 gün öncesi başlar ve seçim akşamı biter:KK39:
Hoş burada benim ceza aldığım bir eylemi bir başkası katmerlisiyle yaptı ama ceza almadı nedense bu cezalar kişilere göre şekil alıyor sanırım:KK53:
kavun kokusu kavun kokusu Ne kadar yasakcı ve baskıcı bir zihniyetiniz varmı pes doğrusu :KK57: Birde Ak partiye laf atıyorsunuz. Bence Özgürlüğü ve İnsan haklarına verilen değeri sizler AK Partiden ögrenin derim:KK48:
Bana ceza aldıracagım diye,Kendini bu kadar paralama!Bizler demirden korksaydık trene binmezdik:KK59: Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın demiş atalarımız. Siz ne kadar yasakçı ve baskıcı bir zihniyetle davransanız da ''HAKKI VE HAK OLAN GERÇEKLERİ SUSTURAMAZSINIZ'''

Ya tabi canim Mustafa Kemal Ataturk o kadar sefa surmus ki butun omru cephelerde ulkesuni dusman isgalinden kurtarmakla gecirmis. Sizinkisi zoruna gitmek degil nankorluk. Daha fazla cevap vererek vaktimi ve kelimeleri bosa harcamak istemiyorum.

Back