- 10 Ekim 2015
- 31
- 75
- 3
- 49
- Konu Sahibi cimcimegfb
:) :) :) :)Hımmmm netteki her bilgi doğru yani, mesela nette yer alan RTE'nin yolsuzluk dosyaları, ses kayıtları da doğru?
Başka sorum yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) :) :) :)Hımmmm netteki her bilgi doğru yani, mesela nette yer alan RTE'nin yolsuzluk dosyaları, ses kayıtları da doğru?
Başka sorum yok..
Bu ülkenin kurucusuna çamur atmanızdan belliDüşmanı değilim ama sevmediğim doğru
Biz her sevmediğimiz kişiye düşmanlık edecek kadar da, karaktersiz değiliz!..
Temiz liderede bakın hele, ssk müdürü olduğu dönemde ssk yaşanan kaos ve hırsızlık almış başını gidiyordu.gidiyordu. Ssk pislikten geçilmiyordu. Yanlış teşhis sonucu sağlam uzuvlarını kaybedenleri mi, yoksa hasta yatagında tecavüze ugrayan hastaları mı hangisini anlatmaya başlasam acaba?! Doktor kuyruğu, laboratuvar kuyrugu,ilaç kuyrugu vs. bekleyen hastalardan mı başlasam!!!... Temizmiş dürüstmüş
Bence yanlış cümle kullanmışım @endulus34 çünkü chp oy verenler kişiler Ülke ve Vatan için değil, körü körüne bir partizanlıktan dolayı veriyorlar ve onlar için genelbaşkanın bir önemi yok maalesef ve bu sebepten de kemalmiş ahmetmiş mehmetmiş bir önemi yok. Yeterki parti yerinde dursun ama genelbaşkanın ismi cismi önemli değil
Benim zoruma giden nedir biliyor musunuz? Türkiyem dünya devleri arasında yer alırken ve yükselişte olduğu bir dönemde, bu Aksaray için halktan zerre bagış toplanmadan yapılmış olmasına ragmen ( işcisinden emeklisine kadar karnı tok sırtı pek dönemde ve yediden yetmişe herkesin cebinde akıllı telefon taşıdığı bir dönemdeyken) herkesin çıngar çıkarıp saldırırken, NEDEN hiç kimse, Kurtuluş savaşından yeni çıkmış bir ülkenin daha sırtına giyecek elbisesi yokken ayagına giyecek ayakkabısı yok iken, yiyecek bir dilim ekmeğe muhtaç iken '''''''' halk arasında toplanan 4500 lira bağış sayesinde Bulgurzade Tevfik Efendi'den alınır ve Mustafa Kemal'e hediye edilir. Mustafa Kemal, Ziraat Mektebi ve Direksiyon binasından sonra, Ankara'daki yıllarını 1921 yılında yerleştiği bu bağ evinde sürdürür.''''''' işte bu duruma sesiz kalındı acaba?! Hadi DÜRÜSTSENİZ buna da karşı çıkın!!!... Neden ülke sefalet içindeyken,halktan toplanan bagışlarla atatürke bir köşk alınıp hediye ediliyor deyinsene!...
Tabi canım düşüş yaşamışmışınızBen de onu diyorum, sizin partiye hangi genel başkan gelirse gelsin size de değişmeyecek. Yani RTE başa Ajdar'ı getirse yine RTE yine RTE diyip oy vereceksiniz.
Ya bide seçim mitinginde Davutoğlu konuşurken destekleyin bi zahmet, onun harici adamı sallamıyorsunuz bile. Burada senin Davutoğlu ile ilgili tek destek çıktığın mesajı görmedim.
Üstelik yanılıyorsun, CHP çok ciddi düşüşler yaşadı ve seçmeni onu defalarca cezalandırdı. Sizin gibi oy verdik diyip her pisliğe susmuyoruz.
ohhh Kardelen, kuzum ne olacak senin bu Atatürk, nefretin.Temiz liderede bakın hele, ssk müdürü olduğu dönemde ssk yaşanan kaos ve hırsızlık almış başını gidiyordu.gidiyordu. Ssk pislikten geçilmiyordu. Yanlış teşhis sonucu sağlam uzuvlarını kaybedenleri mi, yoksa hasta yatagında tecavüze ugrayan hastaları mı hangisini anlatmaya başlasam acaba?! Doktor kuyruğu, laboratuvar kuyrugu,ilaç kuyrugu vs. bekleyen hastalardan mı başlasam!!!... Temizmiş dürüstmüş
Bence yanlış cümle kullanmışım @endulus34 çünkü chp oy verenler kişiler Ülke ve Vatan için değil, körü körüne bir partizanlıktan dolayı veriyorlar ve onlar için genelbaşkanın bir önemi yok maalesef ve bu sebepten de kemalmiş ahmetmiş mehmetmiş bir önemi yok. Yeterki parti yerinde dursun ama genelbaşkanın ismi cismi önemli değil
Benim zoruma giden nedir biliyor musunuz? Türkiyem dünya devleri arasında yer alırken ve yükselişte olduğu bir dönemde, bu Aksaray için halktan zerre bagış toplanmadan yapılmış olmasına ragmen ( işcisinden emeklisine kadar karnı tok sırtı pek dönemde ve yediden yetmişe herkesin cebinde akıllı telefon taşıdığı bir dönemdeyken) herkesin çıngar çıkarıp saldırırken, NEDEN hiç kimse, Kurtuluş savaşından yeni çıkmış bir ülkenin daha sırtına giyecek elbisesi yokken ayagına giyecek ayakkabısı yok iken, yiyecek bir dilim ekmeğe muhtaç iken '''''''' halk arasında toplanan 4500 lira bağış sayesinde Bulgurzade Tevfik Efendi'den alınır ve Mustafa Kemal'e hediye edilir. Mustafa Kemal, Ziraat Mektebi ve Direksiyon binasından sonra, Ankara'daki yıllarını 1921 yılında yerleştiği bu bağ evinde sürdürür.''''''' işte bu duruma sesiz kalındı acaba?! Hadi DÜRÜSTSENİZ buna da karşı çıkın!!!... Neden ülke sefalet içindeyken,halktan toplanan bagışlarla atatürke bir köşk alınıp hediye ediliyor deyinsene!...
Bu daha kötü yaYa trollük yapma demiyorum, hobi olarak yine yap ama bi elinden çıkanı gözlerin okusun. Bu bina 1921 yılında Atatürk'e tahsis edilmiş ve senin iddia ettiğin gibi Kurtuluş Savaşı "bitmiş" değil, devam ediyor.
oooo Vikipedi nedir? oradaki bilgileri kim giriyor, biliyor musun? bilmiyorsun değil mi? artık sadece ilkokul çocukları vikipediyi güvenilir kaynak olarak kabul ediyor, bil bence.Vikipedinin yalan yazması ne kadar dogru olabilir acaba?
Evet nete her daim güvenilmez ama ben bu yazıyı normal bir sayfadan almadım
Peki AKsaray kimin malı oluyor acaba? Erdoğan bu Köşkü kendisi ve evlatları için mi yaptı acaba?! Erdoğan Devleti temsil etmiyor mu?!ohhh Kardelen, kuzum ne olacak senin bu Atatürk, nefretin.
Atatürk'ün ikamet ettiği binalar Devlet hizmeti için kullanılmış binalardır.
SENİN İMA ETTİĞİN ŞEKLİYLE ÇANKAYA KÖŞKÜ ATATÜRK'E BAĞIŞLANMAMIŞ, DEVLET BAŞKANI'NIN İKAMET ETMESİ İÇİN HEDİYE EDİLMİŞ, DEVLETE HEDİYE EDİLMİŞ İKAMETGAHLARDIR.
bu linkleri imaları yaparken, Atatürk'ün çoluğuna çocuğuna kalmış, bir servet de göstersen fena olmaz hani.
kardelen kuzum, okumayı yeni mi söktün? o köşk zaten var, satın alınıyor.Bu daha kötü yaMilletin derdi Vatan iken yiyecek bir lokma ekmek bulamazken halktan zorla toplanan bağışlarla bu köşkün yapılması çok mu mantıklı?!
Hadi ya,sen cidden bu yalanlarına inanıyor musun?Senin bu kör kütük aşkın yüzünden akpden vazgecebilecek insanlar bile var. Düşün. Bu oy kaybını nasil goze alıyorsun.
Bu arada davetine icabet edemiciim daha onemli islerim var mazur gör![]()
Satın alınırken babasının hayrına mı alınıyor yani para ödenmiyor mu ?kardelen kuzum, okumayı yeni mi söktün? o köşk zaten var, satın alınıyor.
Peki AKsaray kimin malı oluyor acaba? Erdoğan bu Köşkü kendisi ve evlatları için mi yaptı acaba?! Erdoğan Devleti temsil etmiyor mu?!
Pardonda atatürkün çocuğu var mı?atatürkün servetini çok merak ediyorsan tarihe aç bak bakalım zeytin tarlaları çiftlikleri falan daha neleri varmış.....
Serveti olmayan bir Allahım kulu var mı acaba?![/QUOTE
He he..
Hadi ya,sen cidden bu yalanlarına inanıyor musun?Gelmemen gelmenden daha hayırlı olur zaten
Hadi ya,sen cidden bu yalanlarına inanıyor musun?Gelmemen gelmenden daha hayırlı olur zaten
yooo ben Erdoğan hakkında bir şey dedim mi? ben hiç Erdoğan'la Atatürk'ü kıyaslamadım, şekerim, o senin işin. öyle gözlerini boşa belertme bana.Peki AKsaray kimin malı oluyor acaba? Erdoğan bu Köşkü kendisi ve evlatları için mi yaptı acaba?! Erdoğan Devleti temsil etmiyor mu?!
Pardonda atatürkün çocuğu var mı?atatürkün servetini çok merak ediyorsan tarihe aç bak bakalım zeytin tarlaları çiftlikleri falan daha neleri varmış.....
Serveti olmayan bir Allahım kulu var mı acaba?!
chp şahsi bankası olan iş bankasının kimlerin bu halka gönderdiği bagışları kasbederek açtıgını söyler misin bana?! Benim içinde şuanda Devlet demek Erdoğan ve Ak parti demektir!....yooo ben Erdoğan hakkında bir şey dedim mi? ben hiç Erdoğan'la Atatürk'ü kıyaslamadım, şekerim, o senin işin. öyle gözlerini boşa belertme bana.
merak etme, ben Atatürk'ün servetini de, o servetin nereden geldiğini de nereye gittiğini de biliyorum.
Atatürk, bebek Cumhuriyet'in en zenginiydi, zaten en büyük de sanayicisiydi. ama o paralarla, Cumhuriyetin ilk yılında kurulan o bankalar, fabrikalar var ya heh işte onlar kurulmuştur.
yani Atatürk'ün ne kadar parası olduğu da o paranın kime ne kadar verildiği de, kimin ne kadar pay aldığı da bellidir.
parasının hesabını veremeyenler düşünsün.
Şunu anlasan artık, Atatürk demek Devlet demek, Devlet demek, Atatürk demektir o dönemde. ister inan ister inanma o yapılan bağışlar, Türk Milletine değil, Atatürk'ün organize ettiği Türk Milleti'ne verilmiştir. 1. Dünya Savaşı Osmanlı'ya kapatılan gözler, alınamayan borçları ve Türkiye'ye yapılan hibeler, incelemeni tavsiye ederim.
ıhhh söylemem. uşağın mı var? git aç bak. ben biliyorum, sen de oku ki İş Bankası'nın CHP'nin şahsi bankası olmadığını öğren.chp şahsi bankası olan iş bankasının kimlerin bu halka gönderdiği bagışları kasbederek açtıgını söyler misin bana?! Benim içinde şuanda Devlet demek Erdoğan ve Ak parti demektir!....
Seçim koalisyon çıkmasına ragmen, o kadar çıkmaza girmemize ragmen ekonomimiz çökmedi ve ülke kaosa sürüklenmedi çünkü başımız da ''ADAM GİBİ ADAM ERDOĞAN'' var idi![]()
Seçim yasagı seçimlerden 1 gün öncesi başlar ve seçim akşamı biterArkadaşlar kardelenin parti reklamlarını bildirin lütfen. Seçim yasakları başladı ama hala her yerde devam ediyor.
Ya tabi canim Mustafa Kemal Ataturk o kadar sefa surmus ki butun omru cephelerde ulkesuni dusman isgalinden kurtarmakla gecirmis. Sizinkisi zoruna gitmek degil nankorluk. Daha fazla cevap vererek vaktimi ve kelimeleri bosa harcamak istemiyorum.Temiz liderede bakın hele, ssk müdürü olduğu dönemde ssk yaşanan kaos ve hırsızlık almış başını gidiyordu.gidiyordu. Ssk pislikten geçilmiyordu. Yanlış teşhis sonucu sağlam uzuvlarını kaybedenleri mi, yoksa hasta yatagında tecavüze ugrayan hastaları mı hangisini anlatmaya başlasam acaba?! Doktor kuyruğu, laboratuvar kuyrugu,ilaç kuyrugu vs. bekleyen hastalardan mı başlasam!!!... Temizmiş dürüstmüş