- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
değilsin o zaman ben şimdiden söyleyeyim ,seni bu seçimden sonra postalamazlarsa ben endulus değilim
neye dayanarak?değilsin o zaman ben şimdiden söyleyeyim ,
sizin büyük konuşmanıza dayanarak .neye dayanarak?
ben buyuk konuşmadım,bir iddıa da bulundum ve eğer olmaz ise bende endulus dğeilim dedim,ama sız kesın yargı ile değilsin dedın?sizin büyük konuşmanıza dayanarak .
sen bırak şimdi Kılıçdaroğlu 'nu .ben buyuk konuşmadım,bir iddıa da bulundum ve eğer olmaz ise bende endulus dğeilim dedim,ama sız kesın yargı ile değilsin dedın?
bu nasıl bir uslup,ben sana birşey soruyorum,senın bana cevabına bak,ilginç,sen bırak şimdi Kılıçdaroğlu 'nu .
MHP lideri hakkında ne düşünüyorsun ?
Bak hele, başbakan olabilmek için kaçak altın wc li saraya gidecekmiş. Dün öyle bugün böyle he mi? Makam hırsı olunca gider tabi.
Ama sarayı sanki şahıs malıymış gibi eleştirenler ne oluyor? Seçimle gelen Cumhurbaşkanı zimmete mi geçirdi sarayı? O, halk tarafından görevlendirildi.
Ama sarayı sanki şahıs malıymış gibi eleştirenler ne oluyor? Seçimle gelen Cumhurbaşkanı zimmete mi geçirdi sarayı? O, halk tarafından görevlendirildi.
zoruma giden mv nin kendi maaşları sözkonusu olunca iktidar muhalefet farketmeksizin bir anda can ciğer kuzu sarması olmaları, emeklilik için yalnızca 2 yıl mv olmanın yeterli olması, adam kayırmaları vs diye uzar gider liste.Bu millet oturacak tek göz odayı bile zor buluyorken.
Halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanının devletin parasıyla lüks içinde yaşaması gerçekten zorunuza gitmiyor mu?
Yanlış anlamayın kişisel bakmıyorum olaya. Bakanların, milletvekillerinin de imkanları, aldığı maaşlar asgari ücret 1000 lirayken zoruma gidiyor.
Keşke zimmetli şahıs malı olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi.
sadece 13 yıldır değil, Türkiye kurulduğundan beri böyle bu durum. Çözüm demokrasinin yerleşmesi. Bizim ülkemizde hala demokrasinin emekleme devri devam ediyor, d harfinden öte gidemedik.Ekonomi ve Bilim ayrı birer bakanlık olduğuna ve bu bakanlıklar 13 yıldır bir partinin tekelinde olduğuna göre, nasıl siyasetten koparabiliriz?
Var mı öneriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?