Kılıçdaroğlu: Diktatör bozuntusu, namus ve şeref senin için hangi anlama geliyor?

Ikiside birbirinden beter bir farklari yok benim icin..

Ama is cocuk egitimine gelince cocuklarima ogutledigim sey hakkinizi savunun olur.. o baslatti sen susarak terbiyeni koru bu devrin insanlarina karsi verilecek en en en yanlis tepki.. sustukca ezilirsin.. nasil ki yurdum insani hak korumayi sevmiyor, terbiyesizlik olarak buluyor, demek ki dogru yoldayim.. hicbir ogretmenin de cocuguma "o baslatti sen sus" demesine tahammul edemezdim sanirim :)

O başlattı sen sus'u ogretmiyorum cocuklara. Hak aramanin o şekilde olmayacagini, eger kufur edilirse ya da biri ona vurursa ayni şekilde cevap vermek yerine bana soylemesini söylüyorum mesela. Yanlışı cozmenin yolu aynı yanlisi yapmak değildir diyorum mesela. Ama sizin gibi düşünen veliler çok olduğu için çocukların kavgalarini ayirmaktan eğitime sıra gelmiyor. Sınıfa bıçakla gelip de öğretmenine saldıran nesil böyle yetişiyor işte

Agir bir itham ama olsun, tanimadan yargilamakta bizde bir gelenektir aynen senin yaptigin gibi nickim.. ben hak aramaktan bahsediyorum kavga etmekten ya da isvec cakisiyla saldirmaktan degil.. zira o hak aramak degil siddet olur bu farki biliyorsun degil mi? Kaldi ki "sana bir sey yaparsa bana soyle" ne kadar saglikli bir iletisim? Ne oluyor mesela sana soyleyince? Hmmm bir daha yapmayin, bir iki nasihat ve o cocugun hakki yendigiyle kaliyor..

Ben burada sana en ufak bir hakarette bulunmamisken bana "seni gibi veliler" diye saldiran birinin gercekten hak aramayi ogretecegine inanmiyorum mesela.. tabi bu benim bakis acim :) ayrica egitmekten kasit da bu zaten.. hayata durusu, yeri geldiginde kaliteli tartismayi ogretmek.. yoksa bir omur toplama ogrenecekler zaten o sikinti degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…