bence üyelik iptal olurdu. hakaretler çok ağır çünkü:)Cahil demis, ahlaksiz demis, daha neler neler demis... Burada yazmis olsa idi bunlari Mune onu banlardi..
nickim çocuk terbiyesinden bahsetmiyoruz. bu insanlar çocuk değil. konyuu saptırmasak artık ne dersin.Bir daha ogrencilerime iyi yapmışsın kuzum aferin hiçbir zaman altta kalma küfür mü etti sana sen de et, vurdu mu sana sen iki kat daha fazla vur. Dişe diş kana kan diyeceğim. Yeni bir şey daha öğrendim bu forumdan ne güzel der polemige girmeden burdan kacarim :)
Valla di mi.. Turk halki bir iptal edemedi uyelikten su adami.. Devletin tepesinde konustugu kelimelere bak.. Hani devlet adami ciddiyeti? Seref, haysiyet ne demek sorularina cevap veremiyorsa ben vereyim o zaman.. Agir geldi soru demek ki..bene üyelik iptal olurdu. hakaretler çok ağır çünkü:)
Hem burda kufur eden kim? Hakaret eden kim? Kilicdaroglu diktator bozuntusu demis, o mu hakaret? Adamin diktator oldugunu dunya soyluyor.. Kendisi bile bu yondeki emelini gizlemiyor ki,, Turk usulu baskanliga Hitler ornegini kendi vermedi mi? Hitler en taninmis diktatorlerden biri degil mi? Kendisine hakaret mi ediyordu yoksa RTE bunu demekle, eger bu hakaret ise?Ya da "PKK ile gorustugumu soyleyen serefsizdir" diyen kimdi diyeyim. Birilerini serefsizlikle itham edip sonra da "gorusuyoruz, sikayeti olan bana gelsin" diyen kimdi? Bunca lafi eden adama, secilmis bir adama bunun hesabini sormak hakaret midir?
Kilicdaroglu savcilari goreve cagirmis, bu mu hakaret?
Ama bir insana ahlaksiz demek hakarettir, cahil demek hakarettir, adam degilsin demek hakarettir. Bunca yildir ciftciye, sehit ailesine, gezideki onbinlerce AKP karsiti halka, gazetecilere, evladini yeni gommus aileye dahi ettigi hakaretleri hic saymayayim. Bu adami tepemize onune gelene saydirsin diye mi getirdiniz? Bundan zevk mi aliyorsunuz? Bence onun "tukuruk yagmur" hikayesi cuk oturuyor, ama Kilicdarogluna degil, bilin bakalim kimlere...
Kılıçdaroğlunun bu konuşmasının tamamını izledim .
Gayet celallenmiş ve kendinden artık ne kadar olursa , emin bir şekilde devam ederken ; diktatör bozuntusu , şeref , namus , haysiyet diye sayarken sesi titredi .
Hayır yani sen böyle bir adam değildin , değilsin . Ali kıran baş kesencilik oynamak neden ?
Rol modelinin sesi titriyor mu bi bak hele ?
Ayrıca sunacağı deliller , dosyalar varmış .
Ooo bir wikileaks mi bekliyor bizi yoksa Rus görüntüleri gibi tırt mı ?
Neyse , sen çal ben oynarım siyaseti bu . Karşılıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?