- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
Sert ve kaba çıkışlar yapıyorum belki ama amacım kimseyi rencide etmek değil, doğrudan aklımdan geçeni yazdığım için kötü görünüyor olabilir lakin son zamanlarda hepinizin affına sığınarak söylüyorum siyaset bölümünde yorum kalitesi kalmadı, siyaset konuşulduğu zannediliyorsa, kusura bakmasınlar dışardan sadece okuyan birinin gözüyle söylemek gerekirse siyaset konuşulmuyor, konuşulduğu sanılıyor.
Sürekli bir kendini ispatlama, benim söylediğim, benim bildiğim doğru havası var, tabii birde fikir dayatması yapılıyor.
Ah birde seni duymuyorum, görmüyorum, ben kafamdakini yazarım tavrı var, karşılıklı diyalog kavgadan oluşuyor, iki farklı fikri savunanlar karşılıklı görüş beyan edemiyorlar, hep tek taraflı yorum olarak kalıyor, oysa şurda açılan bir konuda sen düşünceni yazsan ben düşüncemi yazsam, karşılıklı katıldığımız katılmadığımız noktaları paylaşsak, karşılıklı ama tartışmadan dayatmadan diyaloğa girsek ne sen birşey kaybedersin ne ben, kimse korkmasın, karşı fikri savunanla yazışınca siyasi görüşlerine ihanet etmiş olmazlar.
Bu bölüme girince ilk sayfadaki topiklere bir girilsin rica ediyorum, siyaset konuşuluyor mu yoksa fanatikler kavgasına mı şahit olunuyor?
Siyasetten soğudum, göresim gelmiyor bu bölümü, yok birşeyde kazandırmıyor yazılanlar, bilmediğim birşey öğrenirim belki diyorum, kavga kültüründen başka hiçbirşey öğrenemiyorum.
söylediklerine tamamiyle katiliyorum Mune
bu siyaset bölümü kalksa ne güzel olur