• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilicdaroglu: Desteklemiyoruz...

Sert ve kaba çıkışlar yapıyorum belki ama amacım kimseyi rencide etmek değil, doğrudan aklımdan geçeni yazdığım için kötü görünüyor olabilir lakin son zamanlarda hepinizin affına sığınarak söylüyorum siyaset bölümünde yorum kalitesi kalmadı, siyaset konuşulduğu zannediliyorsa, kusura bakmasınlar dışardan sadece okuyan birinin gözüyle söylemek gerekirse siyaset konuşulmuyor, konuşulduğu sanılıyor.

Sürekli bir kendini ispatlama, benim söylediğim, benim bildiğim doğru havası var, tabii birde fikir dayatması yapılıyor.
Ah birde seni duymuyorum, görmüyorum, ben kafamdakini yazarım tavrı var, karşılıklı diyalog kavgadan oluşuyor, iki farklı fikri savunanlar karşılıklı görüş beyan edemiyorlar, hep tek taraflı yorum olarak kalıyor, oysa şurda açılan bir konuda sen düşünceni yazsan ben düşüncemi yazsam, karşılıklı katıldığımız katılmadığımız noktaları paylaşsak, karşılıklı ama tartışmadan dayatmadan diyaloğa girsek ne sen birşey kaybedersin ne ben, kimse korkmasın, karşı fikri savunanla yazışınca siyasi görüşlerine ihanet etmiş olmazlar.

Bu bölüme girince ilk sayfadaki topiklere bir girilsin rica ediyorum, siyaset konuşuluyor mu yoksa fanatikler kavgasına mı şahit olunuyor?
Siyasetten soğudum, göresim gelmiyor bu bölümü, yok birşeyde kazandırmıyor yazılanlar, bilmediğim birşey öğrenirim belki diyorum, kavga kültüründen başka hiçbirşey öğrenemiyorum.

söylediklerine tamamiyle katiliyorum Mune :31:

bu siyaset bölümü kalksa ne güzel olur :31:

Başbakanın kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklama:

[video=youtube;BvNyC-yg7TA]http://www.youtube.com/watch?v=BvNyC-yg7TA[/video]

Tamam tamam:)) CHP ye laf söyletmek istemiyorusunuz anladik:)
Zaten bizim ki yapici elestiri üzmeyin kendinizi, bir kez olsun dogru muhalefet et diyoruz.
Basbakanda zaten " kizli erkekli ayni evde kalinmasini desteklemedigi" icin tartisma baslatti:)
Neyse biz CHP yi destekleyenlerin yerinede yapici elestiri yapalimda, artik muhalefet nasil yapilir ögrensin:)
Gerci tüm televizyonlar, tüm internet habercileri bu haberi böyle anlamis, demek ki hepimiz yanlis anlamisiniz:)

Ben de kizimin bir erkekle ayni evde kalmasini istemezdim. Ama bu basbakani destekledigim anlamina gelmez. Herkesin kararina saygi gosterir kendi degerlerime gore yasarim.Bence chp dogru bir durus sergilemis. Kizli erkekli kalinmasini desteklemiyoruz demek Basbakanin hukuk disi uygulamasina destek vermek demek degildir. burada nasil bi bag kurdunuz anlamadim.

Herşeyden nasıl cımbızla açık bulmaya çalıştığımızın son göstergesi bu olmalı:))
birşeyin sana ters gelmesi o şeyin yasaklanmasını gerektirmez.
birinin hayat tarzı birine yanlış gelebilir ama o bana göre yanlış yada çoğunluğa göre yanlış diye kalkıp bunu yasaklayamayız.
bu demokrasiyle bağdaşmaz. bu kişinin yaşam şekline karışmaktır. ki buna hiç kimsenin hakkı yoktur.
örneğin,sen eşcinsel hayatı desteklemezsin ,sana ters gelebilir.
ama evlerine girip o insanları polisle rahatsızda ettiremezsin.saçma bahanelerle cezada yazamazsın..
beraber kalamazsınız diyemezsin( ki. hoş işin komiği kızlı erkekli kalmaya karşı çıkan başbakan, erkek erkeğe yada kızkıza muhabbeti normal karşılıyor sanırım diyede bir espride yapayım bu arada:)..)
kılıçdaroğluda bunu demek istemiş. bana uymayabilir ama uymuyor diye insanların özel hayatını ihlal edemeyiz. bu yanlıştır.anlamında konuşmuş.
ama insanlarin içinde hep art niyet aramak olunca sözlerden açık yakalamak çok kolaydır. istersen ben a derim bundanda bir şey bulursun. işte aynen böyle olmuş :)

Son düzenleme:
Sert ve kaba çıkışlar yapıyorum belki ama amacım kimseyi rencide etmek değil, doğrudan aklımdan geçeni yazdığım için kötü görünüyor olabilir lakin son zamanlarda hepinizin affına sığınarak söylüyorum siyaset bölümünde yorum kalitesi kalmadı, siyaset konuşulduğu zannediliyorsa, kusura bakmasınlar dışardan sadece okuyan birinin gözüyle söylemek gerekirse siyaset konuşulmuyor, konuşulduğu sanılıyor.

Sürekli bir kendini ispatlama, benim söylediğim, benim bildiğim doğru havası var, tabii birde fikir dayatması yapılıyor.
Ah birde seni duymuyorum, görmüyorum, ben kafamdakini yazarım tavrı var, karşılıklı diyalog kavgadan oluşuyor, iki farklı fikri savunanlar karşılıklı görüş beyan edemiyorlar, hep tek taraflı yorum olarak kalıyor, oysa şurda açılan bir konuda sen düşünceni yazsan ben düşüncemi yazsam, karşılıklı katıldığımız katılmadığımız noktaları paylaşsak, karşılıklı ama tartışmadan dayatmadan diyaloğa girsek ne sen birşey kaybedersin ne ben, kimse korkmasın, karşı fikri savunanla yazışınca siyasi görüşlerine ihanet etmiş olmazlar.

Bu bölüme girince ilk sayfadaki topiklere bir girilsin rica ediyorum, siyaset konuşuluyor mu yoksa fanatikler kavgasına mı şahit olunuyor?
Siyasetten soğudum, göresim gelmiyor bu bölümü, yok birşeyde kazandırmıyor yazılanlar, bilmediğim birşey öğrenirim belki diyorum, kavga kültüründen başka hiçbirşey öğrenemiyorum.

Bu ülkede siyasetçiler bile siyaset yapmiyorlar, sadece birbirlerine çamur atma çabisindalar. Iktidar insanlarin özel hayatina karismak istiyor, gencler protestolarda ölüyor ve siz halktan siyaset ve sagduyu bekliyorsunuz?

Halktan degil, siyasetçilerden sagduyu beklenilmesi gerekiyor!

Aslinda bilerek yapmistim:)
Bazen kasidiginiz zaman gercekler ortaya dökülür, bende bu baslikta onu yaptim, kasidim.
Siyaset bölümünde, agzi olupta konusan, sacma sapan insanlarin demecleri bile hükümeti elestirmek icin basamak yapildi ve " hamileler sokaga cikmasin" gibi abuk bir fikri savunan adam bile sanki hükümet sözcüsüymüs gibi gösterilip " daha durun bu hükümet sayesinde iran olacagiz" gibi seylere kadar vardi yorumlar.

Ayni sekilde " kizlarimizin memesi cikinca güle güle kullan kizim demeli babalari" diyen bir sacmaliklar pirinin yazisi elestirilmek istenildiginde " aa ne var bunda" denilebildi:)

Kimse hükümeti sevmek, desteklemek zorunda degil ama elestirileriniz gercekci olmali, disardan bakan biri " aa bak dogru söylüyor" diyebilmeli.
Burada " marmaray " basligi bile elestirildi hemde " sanki kendileri yapti japonlar yapti" gibi " kendi parasiyla mi yapti bizim paralarimizla yapti" gibi, hatta hatta " marmaray bozuk, insanlarin cani tehlikede" ye kadar götürüldü is.

Ama tüm dünyanin gipta ettigi bir is icin , " cok güzel bir proje" diyemedi insanlar.

Buna karsin bu hükümete oy verenler " satiliklar, makarnacilar, cahiller" gibi gayet bayagi bir sekilde yaftalandi.
Hatta bu baslik altinda bile yapildi.
Bu sözler bu forumda o kadar cok söylendiki artik forum yönetimi tarafindan bile kaniksandi.

Oysaki, hükümeti elestirdigini zannederek, secmene hakaret eden insanlar sunu hic düsünmedi " biz insanlari böyle yaftalayarak, daha fazla bu hükümete destek vermelerine neden oluyoruz" bunu hic düsünmediler.

Ayni seyi hükümeti kiyasiya karalarken, yapilan güzel seylere bile bir kulp bulmaya calisirken, muhalefete toz kondurmayarakta yaptilar.
Oysaki her gecen secimde AKP nin oyunu katlayarak cogaltmasinin nedenleri arasinda muhalefetin beceriksizligide vardi.
Ama bu hep göz ardi edildi.

Bu basligi acmamin sebebide tam olarak buydu.
Sayin Kilicdaroglu nun göz göre göre " bize tuzak kuruyorlar, biz kizli erkekli evlere destek verecegizde, bak CHP ahlaksizlara sahip cikiyor" sözü bile elestirilemedi.

OYsaki CHP ye oy verenlerin büyük cogunlugu Kilicdaroglu nun etkisizliginden, bu isi becerememesinden, gaflarindan rahatsiz oldugunu biliyorum.
Ama " evet, yine gaf yapmis" diyemedi kimse:)) Hemen savunmaya gecildi.

AKP ye destek verenlere türlü hakaretler edilmesine ragmen AKP yi elestirmeleri beklendi ama kendileri asla muhalefeti elestiremedi.

Elbette elestireceksiniz, elbette rahatsizliklarinizi dile getireceksiniz, bozuk saat bile günde iki kez dogruyu göstrerirken, bu hükümetin hicmi iyi bir isi olmadi, hic mi bu ülkeye yararli bir is yapmadi ki bir kez olsun olumlu birsey yazmadiniz.
Siz bile begenmediginiz, desteklemediginiz, yetersiz buldugunuz liderlere toz kondurmazken, bu hükümete oy veren onca insani " satilik" olarak yaftalamakla, artik desteklemeyecegini yada elestirecegini mi zannediyorsunuz?

Karsi taraftan beklentilerinizi kendi davranislarinizi baz alarak belirleyin, böylece ne kadar bir bekletiniz olabilecegini görmüs olursunuz!

Son düzenleme:
Back