Kilicdaroglu: Desteklemiyoruz...

Diyorsunuz, diyorsunuz da, henüz bunlari kenara atip, tarafsiz ve gercekci konusmalar yapilacak tekamül olusmadi.
Siz bu basligi cok ziyaret etmiyorsunuz galiba:)) Bosverin bullasmayin bence:))
Yemininizi bozmayin:))

Israrla yalanlarina devam edip komik oluyorsun. Yukarda tirnak icinde alarak yazdigin ve Kilicdaroglu'na ait oldugunu soyledigin konusmanin asli iste bu, "ahlaksizlara sahip cikmiyoruz" diyen yok, "onlara ahlaksiz diyor" diyen var,yazdiginin tam tersine "genclerimize sahip cikiyoruz" diyen var, isteyen izlesin:

Kemal Kılıçdaroğlu : Kızlı erkekli evleri desteklemiyoruz - YouTube

Son düzenleme:
Kilicdaroglu nun konusmasinin o bölümü:

" mecliste basörtülü vekiller dolayisi ile ezberi bozuldu basbakanin, biz tepki vermedik ya, simdi kizli erkekli ögrenci yurtlarini biz savunacagiz, " Bakin CHP ahlaksizlara sahip cikiyor" diyecekler, hayir efendim, cikmiyoruz, biz bu ülkenin degerlerine saygiliyiz"

ahahahahDDD konusmanin tam haliDDD

Ben videosunu koydum, bu durumda sen karnindan konusmus oluyorsun, deyimin tam anlamiyla...

Benim aslinda merak ettigim, neden buraya bu tarz konular acip her seferinde AKP zihniyetine uymayan kim varsa (Ataturk ve Cumhuriyet'ten tut, Kilicdaroglu'na kadar) yaptiklari ve soyledikleri herseyi degistirip AKP lehine carpitarak getirip kk ye yaziyor, kim ne derse, nasil dediklerini curuturse curutsun aldirmiyor, hala belki uc bes kisiyi daha kandiririm havasi vererek ayni seyleri israrla yazmaya devam ediyorsun? Neden KK kadinlarina aptal muamelesi yapiyorsunuz? Oradan oyle mi gorunuyoruz? Bizler senin dediklerini arastirmadan etmeden inanacak kadar saf mi gorunuyoruz sana ve seninle ayni ugurda savasanlara, yani AKP zihniyetine? AKP sana burada herseyi carpitip onlarin istekleri dogrusunda israrla kk ye belletmen icin para mi oduyor? Yani gercekten merak ettigim icin soruyorum, senin kadar atesli bir sekilde AKP zihniyetini israrla savunan bir baskasi yok bu forumda, takipcilerin bir kac kisiden baska, o bakimdan yani..

Kılıçdaroğlunun gafına çok güleceğim galiba

Bana itici gelsede,komik adam

Son düzenleme:
Kılıçdaroğlunun gafına çok güleceğim galiba

Bana itici gelsede,komik adam

Bende cok gülüyorumD
Ama bu gafi, "biz basbakan gibi söz veripte sözünün arkasinda duran adam degiliz" gafinin arkasindan 2. ye geliyorD

Ya saolsun aslinda Kilicdaroglu, siyasette hep gerginlik olmuyor sayesinde.
Tüm liderler gaf yapiyor ama ben Kilicdaroglu nu tek gecerimDD

Bir tane video vardi gandi style mi neydi adi cok komikti

Ama yinede cok fazla üzerine gidilmemesi lazim, siyaset cok masum birsey degil.

İnsanın zikri neyse,fikride o olurmuş.İçinde saklamaya çalışsada bu fazla sürmemiş gaf olarak çıkmış ağzından.

Cok gulenler bu yorumada guluyorlar mi acaba

Yada din kisvesi altinda ozellikle yasli kesimin sirf eski vefat etmis esin emekli maastan yararlanmak icin imam nikahli yasayanlara da guluyorlar mi

Yada sirf devletin acmayi beceremedigi yurtlarin durumuna da guluyorlar mi

Helal sana Kilicdaroglu sozum ona dediklerine gulenlere firsat vermedigin icin
Eger es kaza bir yanlis laf ciksa agzindan basta senin ve tum Chp lilerinin ne namusu ne ahlaki kalmisti da ondan

Kis geliyor komur yakacak lazimdir belki

Kilicdaroglu'nun "Kemal Kılıçdaroğlu: Kızlı-Erkekli Öğrenci Evlerini DestekleMİyoruz " konusmasinin tam metni.. Genclere ahlaksiz yaftasini yapistirmaya calisan o muymus, yoksa birilerinin "kizli erkekli ayni evlerde yasiyorlar, o evlerde neler yapildigi belli degil, karmakarisik, muhafazakar bir parti olarak buna izin vermeyiz" diyenlerin laflarina ithafen soylenilmis bir laf miymis, ve ardindan "biz genclerimize sahip cikiyoruz" diyen mi oymus herkes gorur. Videonun kendisini buraya yapistiramadim, ama bu da acilmazsa google veya youtube'a Kemal Kılıçdaroğlu: Kızlı-Erkekli Öğrenci Evlerini DestekleMİyoruz yazdiginizda Kilicdaroglunun kendi agzindan soylediklerini dinleyebilirsiniz. Herkesin kendi akli var, duydugunu anlayabilme yetisi var, Kimsenin doldurusuna gelmeye gerek yok. Onlar kaldiklari yerden cevap yerine beni "kib"lemeye devam edebilirler..

Kemal Kılıçdaroğlu: Kızlı-Erkekli Öğrenci Evlerini DestekleMİyoruz - YouTube

Hıııım demek ki, Kılıçdaroğlu küçük ama etkili bir adammış. Baksanıza birilerinin kafası bayaa bi karışmış yada Akepe taktiği, sunii gündem yarat, konuyu çarpıt, geriye ne kalırsa artık....
Yapılan açıklama tarzındaki yorumlarda boşuna olmuş sanki, konu sahibi bildiğini okuyor. Sanırım konu popülerliğini korusun diye bool bol kahkahalar atarak dalga geçiyor. :44:
Ne diyelim hayırlısı artık...

İnsanın zikri neyse,fikride o olurmuş.İçinde saklamaya çalışsada bu fazla sürmemiş gaf olarak çıkmış ağzından.

Cok ayip cmrmduru:)))

Insan öyle dermi bir muhalefet liderineD
Kendi kücük gaflari amannn icraatlari büyük Muhalefet liderimiz oD
Izmir in akdenizin incisi oldugunu Kilicdaroglu olmasa kimden ögrenecektik.
Yada Mersinin güneydogunun yildizi oldugunu:))
Hele hele oy verebilmenin ne kadaaannn önemli oldugunu:))
Istirham ediyorum lütfen.
Seni simdi kib lerdim ama belki Mune hanim sana gelip " weiss seni kib ledi " der diye kib lemiyorum:))
Evet bir gaf yapmistir ama ben hergün dua ediyorum.

Allah immmmm sen Kilicdaroglu nu CHP nin basindan eksik etmeee, Allah immm Kilicdaroglu gibi bir muhalefet liderimiz oldugu icin sana sükürler olsun:)

Son düzenleme:
Birbirinizle çekiştiğiniz, parti liderlerinden bahsederken alaycı bir üslup takındığınız sürece siyaset konuşsanız ne olur?

Hepinizi esefle kınıyorum, bir taraf akp zihniyeti akp zihniyeti der, makarna, kömürcülükle suçlar, akp lehine yorum yapanlara akp size para mı ödüyor diye iftira eder, diğer taraf savunduğu siyasiyi yüceltmek için başka bir siyasetçiyi alaycı üslubuyla yerden yere vurur ama her iki taraftanda tek bir üye çıkıpta kendi gibi düşünen ama düşüncesini uygunsuz yazanı bildirmez, tarafsız değilsiniz bunu anladık, kazıdınız aklımıza fakat objektifte değilsiniz.

Şu topikte başka bir siyasi alaycı bir üslupla eleştirilse parmaklar işlerdi ya da başka bir partili için size para mı ödüyorlar denseydi kiblemeyen kalmazdı.

Siyaset mi? Sizin için sadece karşı fikre savaştan başka anlam taşımıyor.

Mune,nezman 3cü dünya savasi cikicak diye bekliyoruz,bu siyaset bölümünde cikar cikarsa

saka yaptim ceza alimimda bu sakam icin :18::18::18:

Mune,nezman 3cü dünya savasi cikicak diye bekliyoruz,bu siyaset bölümünde cikar cikarsa

saka yaptim ceza alimimda bu sakam icin :18::18::18:

Sert ve kaba çıkışlar yapıyorum belki ama amacım kimseyi rencide etmek değil, doğrudan aklımdan geçeni yazdığım için kötü görünüyor olabilir lakin son zamanlarda hepinizin affına sığınarak söylüyorum siyaset bölümünde yorum kalitesi kalmadı, siyaset konuşulduğu zannediliyorsa, kusura bakmasınlar dışardan sadece okuyan birinin gözüyle söylemek gerekirse siyaset konuşulmuyor, konuşulduğu sanılıyor.

Sürekli bir kendini ispatlama, benim söylediğim, benim bildiğim doğru havası var, tabii birde fikir dayatması yapılıyor.
Ah birde seni duymuyorum, görmüyorum, ben kafamdakini yazarım tavrı var, karşılıklı diyalog kavgadan oluşuyor, iki farklı fikri savunanlar karşılıklı görüş beyan edemiyorlar, hep tek taraflı yorum olarak kalıyor, oysa şurda açılan bir konuda sen düşünceni yazsan ben düşüncemi yazsam, karşılıklı katıldığımız katılmadığımız noktaları paylaşsak, karşılıklı ama tartışmadan dayatmadan diyaloğa girsek ne sen birşey kaybedersin ne ben, kimse korkmasın, karşı fikri savunanla yazışınca siyasi görüşlerine ihanet etmiş olmazlar.

Bu bölüme girince ilk sayfadaki topiklere bir girilsin rica ediyorum, siyaset konuşuluyor mu yoksa fanatikler kavgasına mı şahit olunuyor?
Siyasetten soğudum, göresim gelmiyor bu bölümü, yok birşeyde kazandırmıyor yazılanlar, bilmediğim birşey öğrenirim belki diyorum, kavga kültüründen başka hiçbirşey öğrenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…