İşte ben de diyorum ki gaf konusunda tüm parti liderleri gülmeye müsait zeminleri özenle hazırlıyorlar. Kemalat sahibi bir parti lideri gösterebilir misiniz bana? Lakin böylesine saçma bir gündem ve tartışma yeterince asap bozucu iken, bir de parti başkanlarının samimiyetten uzak ve itici yorumlarına değinmek bu tür gündemleri canlı tutmaktan başka işe yaramaz diyorum. Diyebiliyor muyum bilmiyorum :)
Kim ne derse desin bu gaf tarihe gececek
Birde konusmasinin sonunda söyle dediDD
"Biz tepki verecegizde, böylece bakin CHP ahlaksizlara sahip cikti diyecekler, cikmiyoruz" dediDD
Yani adam acikca kiz erkek birlikte kalanlara ahlaksizlar dedi yahuDD
Yani ben saskinlik icindeyim, bunu diyen Bahceli, Erdogan yada bir baskasi olsa CHP liler " sen kim oluyorsunda bize ahlaksiz diyorsun" derler ama Klicdaroglu deyince " iyi yapti diyorlar" yahuD
O zaman basbakanin sözleri uygulamaya dökülmedigi sürece iyi yapti öylemiDD
Israrla yalanlarina devam edip komik oluyorsun. Yukarda tirnak icinde alarak yazdigin ve Kilicdaroglu'na ait oldugunu soyledigin konusmanin asli iste bu, "ahlaksizlara sahip cikiyoruz" diyen yok, "onlara ahlaksiz diyor" diyen var, isteyen izlesin:
Kemal Kılıçdaroğlu : Kızlı erkekli evleri desteklemiyoruz - YouTube
Israrla yalanlarina devam edip komik oluyorsun. Yukarda tirnak icinde alarak yazdigin ve Kilicdaroglu'na ait oldugunu soyledigin konusmanin asli iste bu, "ahlaksizlara sahip cikmiyoruz" diyen yok, "onlara ahlaksiz diyor" diyen var,yazdiginin tam tersine "genclerimize sahip cikiyoruz" diyen var, isteyen izlesin:
Kemal Kılıçdaroğlu : Kızlı erkekli evleri desteklemiyoruz - YouTube
Kilicdaroglu nun konusmasinin o bölümü:
" mecliste basörtülü vekiller dolayisi ile ezberi bozuldu basbakanin, biz tepki vermedik ya, simdi kizli erkekli ögrenci yurtlarini biz savunacagiz, " Bakin CHP ahlaksizlara sahip cikiyor" diyecekler, hayir efendim, cikmiyoruz, biz bu ülkenin degerlerine saygiliyiz"
ahahahahDDD konusmanin tam hali DDD
Video açılmıyor
Kılıçdaroğlunun gafına çok güleceğim galiba
Bana itici gelsede,komik adam
Gercekten mi?Akp'nin sansurune takilmistir, Turkiye'de Youtube'ta bile sansur oldugunu unutmustum. Buraya yuklemeyi deneyecegim.
Bende cok gülüyorumD
Ama bu gafi, "biz basbakan gibi söz veripte sözünün arkasinda duran adam degiliz" gafinin arkasindan 2. ye geliyorD
Ya saolsun aslinda Kilicdaroglu, siyasette hep gerginlik olmuyor sayesinde.
Tüm liderler gaf yapiyor ama ben Kilicdaroglu nu tek gecerimDD
Bir tane video vardi gandi style mi neydi adi cok komikti
Ama yinede cok fazla üzerine gidilmemesi lazim, siyaset cok masum birsey degil.
Bırakın reşit insanların hayatlarına müdahale etmeyi çocuk yasta zorla evlendirilen kızlarımıza bakalım onlara nikah kıyan imamları denetleyin reşit olmuş insanın şerefi de namusu da kendinden sorumludur
Ben videosunu koydum, bu durumda sen karnindan konusmus oluyorsun, deyimin tam anlamiyla...
Benim aslinda merak ettigim, neden buraya bu tarz konular acip her seferinde AKP zihniyetine uymayan kim varsa (Ataturk ve Cumhuriyet'ten tut, Kilicdaroglu'na kadar) yaptiklari ve soyledikleri herseyi degistirip AKP lehine carpitarak getirip kk ye yaziyor, kim ne derse, nasil dediklerini curuturse curutsun aldirmiyor, hala belki uc bes kisiyi daha kandiririm havasi vererek ayni seyleri israrla yazmaya devam ediyorsun? Neden KK kadinlarina aptal muamelesi yapiyorsunuz? Oradan oyle mi gorunuyoruz? Bizler senin dediklerini arastirmadan etmeden inanacak kadar saf mi gorunuyoruz sana ve seninle ayni ugurda savasanlara, yani AKP zihniyetine? AKP sana burada herseyi carpitip onlarin istekleri dogrusunda israrla kk ye belletmen icin para mi oduyor? Yani gercekten merak ettigim icin soruyorum, senin kadar atesli bir sekilde AKP zihniyetini israrla savunan bir baskasi yok bu forumda, takipcilerin bir kac kisiden baska, o bakimdan yani..
İnsanın zikri neyse,fikride o olurmuş.İçinde saklamaya çalışsada bu fazla sürmemiş gaf olarak çıkmış ağzından.
Kis geliyor komur yakacak lazimdir belki
Birbirinizle çekiştiğiniz, parti liderlerinden bahsederken alaycı bir üslup takındığınız sürece siyaset konuşsanız ne olur?
Hepinizi esefle kınıyorum, bir taraf akp zihniyeti akp zihniyeti der, makarna, kömürcülükle suçlar, akp lehine yorum yapanlara akp size para mı ödüyor diye iftira eder, diğer taraf savunduğu siyasiyi yüceltmek için başka bir siyasetçiyi alaycı üslubuyla yerden yere vurur ama her iki taraftanda tek bir üye çıkıpta kendi gibi düşünen ama düşüncesini uygunsuz yazanı bildirmez, tarafsız değilsiniz bunu anladık, kazıdınız aklımıza fakat objektifte değilsiniz.
Şu topikte başka bir siyasi alaycı bir üslupla eleştirilse parmaklar işlerdi ya da başka bir partili için size para mı ödüyorlar denseydi kiblemeyen kalmazdı.
Siyaset mi? Sizin için sadece karşı fikre savaştan başka anlam taşımıyor.
Mune,nezman 3cü dünya savasi cikicak diye bekliyoruz,bu siyaset bölümünde cikar cikarsa
saka yaptim ceza alimimda bu sakam icin :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?