• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Ankara'da ölenlerin şehit sayılması için kanun teklifi vereceğiz

haydi diyelim kanunen şehit oldular ki hiç adil bi karar değil... Allah katında ne olcak peki?? asıl önemli olan o... Allah yukarda. sonucta onlarınki ne millet savaşı ne din savaşı. nasıl şehitlik mertebesine ulaşacaklar cok merak ediyorum dogrusu. Barış mitingi adı altında bölücülerin toplandıgı bi miting!

size söyleyecek bir şeyim yok.
lafım yok bizi bölmek için dış mihrak vıdı vıdı yazan arkadaşç
Bunların hepsi Ermeni....
buyrun, ne kadar birliğizi ne kadar sevgi, saygı, tahammül doluyuz, okuyun, ibret alın.

Sen bisey soyle diye msj atmadim zaten ben ermeni lafima ermeni soykırıminda Türkiyenin gördüğü zararlardan bahsetmiycem size eger bunlara karsi benim ermeni lafım dokunduysa sevindim RTE veye akp yi bölücülükle suclarken vidi vidi olmuyor ben ermeni bunlar deyincemi dokundu ay ne sevindim :D :D yineliyorum Allah firsat vermesin..!!!!!!!!

haydi diyelim kanunen şehit oldular ki hiç adil bi karar değil... Allah katında ne olcak peki?? asıl önemli olan o... Allah yukarda. sonucta onlarınki ne millet savaşı ne din savaşı. nasıl şehitlik mertebesine ulaşacaklar cok merak ediyorum dogrusu. Barış mitingi adı altında bölücülerin toplandıgı bi miting!
Kanunen bile şehit olamazlar..!! Benim vergimden nem alamaz oyle teröristler ülkeyi terk etme noktasina gelinir ic savas çıkar. Zaten şuan ki büyüklerde buna musaee etmez kemal'in isi bu vakit geliyo hdp nin oylarının birzini alirsa kâr kârdir sasirmadim.

Acaba bunu soyleyenler Sehitlik mertebesinin yuceligini biliyor mu once bunu sormak lazim.

Kanunen bile şehit olamazlar..!! Benim vergimden nem alamaz oyle teröristler ülkeyi terk etme noktasina gelinir ic savas çıkar. Zaten şuan ki büyüklerde buna musaee etmez kemal'in isi bu vakit geliyo hdp nin oylarının birzini alirsa kâr kârdir sasirmadim.
ben zaten kılıcdaroglunu tutmuyorumki dediklerini zaten hic mi hic tasvip etmiyorum. sadece bi varsayım yaptım. Allah görüyo diye. Adam zaten nerden nasıl oyları çoğaltabilirim diye düşünüyo...

Chp ve Hdp vekilleri heryerden cikiyorlar da Ankaradaki bu mitinge niye katilmamislar acaba

O kadar destekciye nasil.bir vekil bile katilmaz
Ya akil var mantik var tabi kullanana adamlar kendilerini canli bomba yapiyor her yerde zirt pirt patliyorlar hdplilerin hepsi patlamis cok mu yada dert mi? Akp nin oyunu onlar burada yoktu cunku. Ya zaten r.t.e cok mal bir adamdi boyle ufak planlar yapar bide adam patlatmak hobisi yersen... evlaefe evlaefe adamlar delimi patlatacaklari alana gitsinler?

O değilde atatürke hakaretten hapis cezasi alanlarla beraber sözde barış mitingi yapan chpliler tuhah degilmi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Chp nin hdp ye calistigini yag surdugunu ona saksakcilik ettigini her yerde beraber boy gosterdiklerini bilmeyen yokki...

Ya akil var mantik var tabi kullanana adamlar kendilerini canli bomba yapiyor her yerde zirt pirt patliyorlar hdplilerin hepsi patlamis cok mu yada dert mi? Akp nin oyunu onlar burada yoktu cunku. Ya zaten r.t.e cok mal bir adamdi boyle ufak planlar yapar bide adam patlatmak hobisi yersen... evlaefe evlaefe adamlar delimi patlatacaklari alana gitsinler?
Mal adam dediğin Türkiyenin Cumhurbaşkanı. Sevmiyo olabilirsin ama hakaret etmekte nedir?? ve ne alaka akp patlatsın seçin öncesi kaos istermi sanırsın.. cok saçma bişey olsa akp den bilinyo

Ben ölenlerin hepsinin terörist olduğunu düşünmüyorum.
Haa yokmudur içlerinde vardır elbette. Bunlar kolaylıkla tespit edilebilir.
ama onlar dışında kalanlar bir terör saldırısı neticesinde hayatlarını kaybetmiştirler. Oyüzden şehit sayıllırlar

Terör magduru olmak ile şehit olmak arasında anlamsal olarak büyük fark var ancak devletin verdiği statü açısından ve bundan sonra devletin yardım, maas vermesi gibi yönlerden bir fark var mı bilmiyorum. Şehit sayilmalari büyük hatadir. Her mitingde ölen şehit sayamazsiniz. ..

Yaaaa ama bu cevabi sen niye veriyorsun canmmm baskalarinin vermesi gerekiyordu...

Terör magduru olmak ile şehit olmak arasında anlamsal olarak büyük fark var ancak devletin verdiği statü açısından ve bundan sonra devletin yardım, maas vermesi gibi yönlerden bir fark var mı bilmiyorum. Şehit sayilmalari büyük hatadir. Her mitingde ölen şehit sayamazsiniz. ..

Şehit sayılması için çatışmada olması mı gerekiyor?
Çünkü askerde trafik kazasında ölenlerde şehit sayılıyor bunlar neden sayılmasın ki?

insanların acılarına da saygıları yok valla davutoğlu'yla paylaşamadılar ölenleri ya da yakınlarını.

Şehit sayılması için çatışmada olması mı gerekiyor?
Çünkü askerde trafik kazasında ölenlerde şehit sayılıyor bunlar neden sayılmasın ki?
Pelinim dur sozluk kullanayimm.
Sehit:kutsal bir ülkü, din veya inanç uğrunda ölen kimse.
(Islam icin gecerli sehit mertebesi)

Asker polis vatani gorevdeyken kutsal gorevde sayiliyorlar.

Yanlisim varsa duzeltilsin tabii ki

Back
X