• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Aile boyu yolsuzluk ilk kez gerçekleşiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi weiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her insan hata yapar ve ağzından yanlış bir şey çıkabilir.
Asıl önemli olan yanlışın farkına varabilmektir bu da bir erdemdir.
Kılıçdaroğlu hatasının farkına varmış ve hatasından utanç duymuş.
Darısı tüm siyasetçilerin başına.

Sanırım site kuralları, siyaset bölümü kriterleri yeterince anlaşılmamış.

Konu dışı yazmak, polemiğe girmek, hakaret, aşağılama, alaycı tavır vb yasaktır.

Forumun hiçbir bölümünde 3. kişilere hakaret edemezsiniz( yani siteye üye olmayanlara)
Herhangi bir devleti, kurum ya da kuruluşları, kişileri karalamak, küçültücü resim, yazı, alıntı vb paylaşmak yasaktır.

Ayrıca bakınız özellikle bu bölümde Yasalara göre suç kapsamına giren haller... başlıklı bir konu açıldı. Yazdıklarınıza dikkat etmeniz, bilmiyorsanız öğrenip bilgi edinmeniz için.

Bunlar sitenin bir kısım kuralları, en azından siyaset bölümünde dikkat etmeniz gereken hususlardan en önemlileri bunlar.

Siyaset bölümü kurallarına gelirsek, burda açtığınız konular haber kaynaklı olmak zorunda, siyasi görüşlerinizle ilgili kişisel topikler açamazsınız, siyaset bölümü bu amaçla açılmadı. Ayrıca konuları dilinize dolamanız için kapamadım, her bölümde uygulandığı gibi bölüm kuralları dışına çıkan konulara uygulanan prosedür yerine getirilmiştir.

Şayet ben sadece kişisel düşüncelerimi, iddialarımı yazacağım diyorsanız bunun yeri burası değil, bloglardır.
Blogs

Ve lütfen umarım artık dikkat edilir, burdaki paylaşımlarınıza özen gösterin hepiniz.
Çoğu konu siyasiler hakkında ve site kuralları yanısıra yasalar gereği de yorumlarınızda hakaret, aşağılama, karalama, iftira vb yer almamalıdır.

Sevgili mune siyaset konusunda tarafinizi biliyoruz zira bunda bir sikinti yok.herkes istedgi tarafta olur...yalniz sizin bir admin olarak daha profesyonel davranmanizi beklerdm.yasaklari guzelce siralamssiniz lakin sozden ibaret oldgunu goruyorz.basbakana karşı soylenen hakaret küçük dusurucu vb sozlere sessiz kalip cezaa vermezken basbakn yandaslarnin konularini bir bir kapatp ceza veriyorsunuz.gecen hafta hadi akp liler gelsin aciklasin sunlari diye polemige davet eden bir konu karsisnda "burda boyle atmaca gibi bekliyorsunuz" dedgm icin 1 hafta ceza verdiniz..atmaca bir kuş türü hakaret vs iceren bir durum degildi.keske biraz araştırmayi deneseydiniz de atmacanin ne anlama geldgini ogrenirdiniz...bu kadar açık yandaşlik dedgim gibi bir admine yakismadi biraz profesyonnellik lutfen...

Siyaset bölümünün seviyesi öyle düsürüldü ki, artik insanlarin yanlislikla agzindan cikan cümlelere partizanlik ruhuyla saldirilmaya baslandi. Ben paylasilan haberin videosunu izledim, Kilicdaroglu "annesi dedikten sonra pardon annesi degil, Allah rahmet eylesin" diyor.

Biri cikip bu konuyu paylasiyor, digeri de cikip Tayyip Erdogan`in bugünkü gafini yayinlasin:

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/..._gaf__Evlatlarima_helal_lokma_yedirmedim.html

"Evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde" demis Basbakan videoda izleyebileceginiz gibi.

Cok merak ediyorum, Kilicdaroglu`nu neredeyse topa tutacak insanlar, bunu dinlediginde ne yapiyor? Nasil tepki veriyor?
Birini savunmaya gecerken, digerini sirf bir partiyi tutuyoruz diye elestirmenin hicbir insan evladina yakismadigini düsünüyorum.
Basbakan`in gafini dinlediginizde "anam gördün mü itiraf etti" diyip evde, arkadaslarla, aile arasinda dalga gecebiliriz ama sirf dalga gecmek, agizdan yanlis cikan bir laf yüzünden kötülemek icin KK`da konu acmak neyin nesi olur düsünebiliyor musunuz?

Yani o kadar mi iclerimizi kin doldurdu da, yapilanlari konusmayi gectik, artik agizdan yanlis cikan laflar üzerinden dalasmaya gectik.
Nasil bir ülke haline geldik ya, ben anlam veremiyorum!

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/kilicdaroglu-aile-boyu-yolsuzluk-ilk-kez-gerceklesiyor

Buyrun su videoyu izleyin. Kilicdaroglu`nun nasil utandigi belli oluyor zaten, elini adetlerimize göre gögsüne de götürüyor otomatik olarak, af edersiniz diyor. "Allah rahmet eylesin" diyor, öne egiliyor. Daha ne yapmasi gerekir, yanlislikla oldugunu ifade etmesi icin?
ne güzel yazmıssın lambım..
gerçekten izlemesek de weissin yoruma göre hareket etsek durduk yere günaha gireceğiz.:ssz:
sırf karalamak adına da suizan yapılmaz yani...

Sevgili mune siyaset konusunda tarafinizi biliyoruz zira bunda bir sikinti yok.herkes istedgi tarafta olur...yalniz sizin bir admin olarak daha profesyonel davranmanizi beklerdm.yasaklari guzelce siralamssiniz lakin sozden ibaret oldgunu goruyorz.basbakana karşı soylenen hakaret küçük dusurucu vb sozlere sessiz kalip cezaa vermezken basbakn yandaslarnin konularini bir bir kapatp ceza veriyorsunuz.gecen hafta hadi akp liler gelsin aciklasin sunlari diye polemige davet eden bir konu karsisnda "burda boyle atmaca gibi bekliyorsunuz" dedgm icin 1 hafta ceza verdiniz..atmaca bir kuş türü hakaret vs iceren bir durum degildi.keske biraz araştırmayi deneseydiniz de atmacanin ne anlama geldgini ogrenirdiniz...bu kadar açık yandaşlik dedgim gibi bir admine yakismadi biraz profesyonnellik lutfen...

işte bir iftira da burada :ssz:
ben başbakanı eleştirenlerdenim. ve bu konuda polemiğe girdiğimden dolayı iki kere 1er hafta ceza aldım benimle beraber birçok kişi de ceza aldı.
peki buna ne diyeceksiniz??.:ssz:

işte bir iftira da burada :ssz:
ben başbakanı eleştirenlerdenim. ve bu konuda polemiğe girdiğimden dolayı iki kere 1er hafta ceza aldım benimle beraber birçok kişi de ceza aldı.
peki buna ne diyeceksiniz??.:ssz:

Ben gördüğüm kadaryla ceza alani gormedim.nerden bileceksn ceza almadgini diyorsan bazi kalemler araliksz yaziyor çünkü. Ceza verilmemiş diyorum.herkesn tek tek ceteresini tutacak halim de yok.istisnalar da kaideyi bozmaz demişler...

Ben gördüğüm kadaryla ceza alani gormedim.nerden bileceksn ceza almadgini diyorsan bazi kalemler araliksz yaziyor çünkü. Ceza verilmemiş diyorum.herkesn tek tek ceteresini tutacak halim de yok.istisnalar da kaideyi bozmaz demişler...

ceza verilmemiş demediniz. basbakanı eleştiren kimse ceza almıyor dediniz. isterseniz alıntılayayım yazınızı.
bu da zaten iftiraya giriyor.
herkesin tek tek çetelesini tutacak haliniz olmadıgı için bu kadar emin konuşmayın.:34:
ayrıca ben istisna değilim. bu sitede en cok siyasetten ceza almış biriyim. sadece ben değil birçok kişi ceza aldı. buraya cok takılmadıgınız için bilmezsiniz kim nerden ceza almış...

Son düzenleme:

ceza verilmemiş demediniz. basbakanı eleştiren kimse ceza almıyor dediniz. isterseniz alıntılayayım yazınızı.:ssz:
bu da zaten iftiraya giriyor.
herkesin tek tek çetelesini tutacak haliniz yoksa madem bu kadar emin konuşmayın.
ayrıca ben istisna değilim. bu sitede en cok siyasetten ceza almış biriyim. sadece ben değil birçok kişi ceza aldı. buraya cok takılmadıgınız için bilmezsiniz kim nerden ceza almış...

Mune nin gönüllü avukati misiniz yoksa siz?burda cok yazim olmasa da hergun takip ediyorum..benm muhatabim mune ben ona yazdim ayrica..

Mune nin gönüllü avukati misiniz yoksa siz?burda cok yazim olmasa da hergun takip ediyorum..benm muhatabim mune ben ona yazdim ayrica..

neden ki ben yaşadığımı söylüyorum. kime olursa olsun atılan iftiraya susmam yani. mune ya da başkası farketmez.
haklı oldugumu görünce avukat damgası yedim ama
avukat diyip kestireceğinize evet herkese eşit davranılıyormuş diye kabul etseydiniz ne güzel olurdu halbuki:34:

neyse zaten mune gelince de daha ayrıntılı anlatır. o zaman daha iyi anlarsınız :6:

illaki hakaret etmek gerekmiyo ki
ben geçen ay bana hakaret eden birine cevap yazıp polemiğe girdim diye 5 gün ceza aldım
benim sözlerimde de hakaret yoktu ama polemiğe girmiştim
site kuralları belli dayanamayıp polemiğe girerseniz ve konu uzayıp tatsız bi hal alırsa ceza alınıyo illa ki hakaret etmek gerekmiyo
sadece size yapılan birşey değil yani kişisel algılamayın bence

Ben de basbakani elestirdigim icin ustelik hakaret de etmemisdim ve Mune bana ceza verdi.
Elestirmeden ve yandaslikla suclamadan once biraz arastirin lutfen !!!

illaki hakaret etmek gerekmiyo ki
ben geçen ay bana hakaret eden birine cevap yazıp polemiğe girdim diye 5 gün ceza aldım
benim sözlerimde de hakaret yoktu ama polemiğe girmiştim
site kuralları belli dayanamayıp polemiğe girerseniz ve konu uzayıp tatsız bi hal alırsa ceza alınıyo illa ki hakaret etmek gerekmiyo
sadece size yapılan birşey değil yani kişisel algılamayın bence

Bunu soylemeniz iyi oldu amacm kimseyi suclamk degil...Çünkü benm sozlerm hakaret icermiyordu bazi sert yazilarn yazmaya devam ettgini görünce de ortada hakszlk oldgunu düşündüm belki de genelleme yapmam hata oldu.dedgm gibi de durduk yere böyle bir dusunceye kapilmadim...

Farrahdiba`nin yazisinda, benim konum isaret edildigi icin cevap vermek istiyorum. Eger kendi bakis acimizla bakarsak elbette konuyu polemige davet eder gibi algilayabiliriz. Dolayisiyla, sormadan, etmeden direk önyargi ile konuya gelir ve gelir gelmez yargilarsak aslinda olmayan polemigi fark etmeden baslatmis oluruz. "Bunlar ateist, solcu, terörist" baslikli konum haber kaynakliydi. Haberin videolarini da eklemistim. Weiss`in bu actigi konuda anladigim kadariyla haber videosu dahi yoktu, Mune`nin uyarmasi üzerine eklenmisti. Üstelik iki konu arasinda amac bakimindan da daglar kadar fark var. Ben ortada olan bir gercegi sorguluyorum. Burada ise takdir edebileceginiz gibi, agizdan yanlis cikan sözler üzerine kurulmus, kisi özür dahi dilemis, yani "POLITIKA" ile uzaktan yakindan alakasi olmayan bir konu var. Benim konum, siyaset bölümünün amaci olan, bir seyleri seviyeyi koruyarak tartisabilme amaci tasiyordu, 3 soru sormustum ve hepsi de politika, secmen, demokrasi, oy kullanma ile ilgili. Eger gercekten düzgün tartisilabilse, derinlere inildiginde cok önemli konulari tartismaya acabilecek bir konuydu. (Ayrica Weiss`in bir sürü kendi görüslerini ekleyerek actigi konular da mevcuttur kapanmamistir onlara da göz atabilirsiniz.) Bir de siyaset bölümünün kurallari dönemin kosullarina göre degisiyor. Önceden sirf yorum odakli konular acilirdi, konusmak ve konusmaya davet icin. Sonra gazetelerden konular acmaya basladik, insanlar kaynak kullanmadan birbirine satasmaya baslayinca, birden bire her sey icin kaynak kullanma zorunlulugu getirildi. Yani diyecegim, degisen bütün kurallar da ihtiyactan doguyorlar ve saniyeler icinde de degisebilirler. Hicbir sey durduk yere degil.

Demem o ki, konuyu polemik amaciyla acmadigim halde üslup korunmayarak, "Atmaca gibi beklemek" deyiminin cümlede nasil ve ne anlamla kullanildigini gectim, "Cöreklenmeyi bekliyorsunuz" gibi affiniza siginiyorum argo kabul edilebilecek bir ifade ile direk yargilama yapildigi unutulmasin, dileyen girip konuya bakabilir. Bir kere daha söylüyorum, konumun Polemik amaci tasimadigi o kadar belli ki, ben politik bilimler ögrencisiyim, dolayisiyla insanlarla seviyeli bir sekilde bazi konulari konusup tartisabilmek umudunu bazen yitirsem de, sonra yine yitirmiyorum, yitirmedigim umut ettigim anlarin birinde acmistim o konuyu. Evet karsit görüsten birilerinin gelip ne düsündüklerini seviyeli bir sekilde aciklamasini istedim, konusalim, tartisalim diye. Birbirimizin bakis acisini, mantikli cevaplarini duymazsak, nasil ilerleriz ki? Ki demokrasi böyle böyle gelisir bir ülkede. Ama polemiklere döndügünü fark ettigimde, kendim Mune`ye mesaj attim ve konumu kapatmasini rica ettim. Neden? Cünkü amacim insanlarin polemiklere girmesi degildi. Bekledigim zengin bir tartismanin cikmayacagini görünce, benim icin hicbir anlami kalmadi konunun.

Kimse Mune`nin avukati degil ama belirteyim; ben de ceza aldigimda, aslinda hic hak etmedigimi düsünmüstüm, üslubum bile oldukca kibardi. Ve bütün konuya sadece 1 kere yazmistim, o da birinin hatasini düzeltmek icin. Ama yine de polemik olarak ceza yedi. Mune beni banladiginda ve pek cok AKP karsiti görüs banlandiginda, ben hic düsünmedim bile Mune senin tarafin belli diye. Ki AKP karsiti olup neredeyse dakika basi ban yiyen kisileri de taniyorum. Sürekli banlandiklarindan sohbet etmeye bile vakit kalmiyor. :34:

Uzun zamandir bu sitedeyim, siyaset bölümü acildigindan beri de zaman zaman bunalip gelmesem de, her görüsten insanin Mune`yi yanli olmakla sucladigina sahit olmusumdur. Bu da dipnot olsun.

Son düzenleme:
Sanırım site kuralları, siyaset bölümü kriterleri yeterince anlaşılmamış.

Konu dışı yazmak, polemiğe girmek, hakaret, aşağılama, alaycı tavır vb yasaktır.

Forumun hiçbir bölümünde 3. kişilere hakaret edemezsiniz( yani siteye üye olmayanlara)
Herhangi bir devleti, kurum ya da kuruluşları, kişileri karalamak, küçültücü resim, yazı, alıntı vb paylaşmak yasaktır.

Ayrıca bakınız özellikle bu bölümde Yasalara göre suç kapsamına giren haller... başlıklı bir konu açıldı. Yazdıklarınıza dikkat etmeniz, bilmiyorsanız öğrenip bilgi edinmeniz için.

Bunlar sitenin bir kısım kuralları, en azından siyaset bölümünde dikkat etmeniz gereken hususlardan en önemlileri bunlar.

Siyaset bölümü kurallarına gelirsek, burda açtığınız konular haber kaynaklı olmak zorunda, siyasi görüşlerinizle ilgili kişisel topikler açamazsınız, siyaset bölümü bu amaçla açılmadı.
Ayrıca konuları dilinize dolamanız için kapamadım, her bölümde uygulandığı gibi bölüm kuralları dışına çıkan konulara uygulanan prosedür yerine getirilmiştir.

Şayet ben sadece kişisel düşüncelerimi, iddialarımı yazacağım diyorsanız bunun yeri burası değil, bloglardır.
Blogs

Ve lütfen umarım artık dikkat edilir, burdaki paylaşımlarınıza özen gösterin hepiniz.
Çoğu konu siyasiler hakkında ve site kuralları yanısıra yasalar gereği de yorumlarınızda hakaret, aşağılama, karalama, iftira vb yer almamalıdır.

Mune sanırım şu kırmızı ile işaretlediğim kısım akıllarda soru işareti bırakıyor .

Konu açıldığında , haberin iletildiği kaynak belirtiliyor , video ise video , köşe yazısı ise köşe yazısı , gazete haberi vs... ise yine aynı şekilde kaynaktan haber yazılıyor.

Lakin zaman zaman açılan konular , konuyu açan kişinin kişisel yorumları ile açılıyor , yani haberi yazdı , linki verdi dışında , konu kendi düşünceleri ile yorumlanarak açılıyor . Bence bu şekilde açılmasında bir sakınca olduğundan yazmıyorum bunu , senin yazdığın kurallarla örtüşmediğinden yazıyorum .

Bu tarz konular her zaman kapatılmıyor .Bu tarz konuları şikayet etmek aklımıza da gelmiyor belki , konuyu kendi yorumunu katarak açmış diye . Akılları karıştıran kısım bu sanırım.

Bunu soylemeniz iyi oldu amacm kimseyi suclamk degil...Çünkü benm sozlerm hakaret icermiyordu bazi sert yazilarn yazmaya devam ettgini görünce de ortada hakszlk oldgunu düşündüm belki de genelleme yapmam hata oldu.dedgm gibi de durduk yere böyle bir dusunceye kapilmadim...

Ceza sistemi öncelikle şikayet edilen mesajlar üzerinden gidiyor. Mesajınız ''KİB'' lenmiş ise , okuduğunda ceza alacak bir mesaj ise ceza almıştır (hakaret içermesi gerekmez , üyelerle karşılıklı polemik / tartışma da ceza sebebidir)

Yine de munenin zaman zaman kiblenen mesajlar haricinde fazladan zaman ayırarak özellikle hareketli başlıkları tek tek okuyarak , şikayet edilmese bile , tabiri caizse arada kaynayan polemik / hakaret vs.. mesajlarına ceza verdiği de olur . Ama dediğim gibi öncelik üyelerden gelen şikayetlerin değerlendirilmesi ile oluyor .

Siz de forumda rahatsız olduğunuz , hakaret içerdiğini düşündüğünüz mesajları KİB butonu ile (sol alttaki ünlem) şikayet ederseniz , şikayetiniz değerlendirilir mutlaka , ceza alacak bir mesaj ise de hangi düşünceyi savunduğuna bakılmaksızın işlem uygulanır :34:

Ben de "tapmak" kelimesini kullandığım için 1 hafta ceza yedim hanımefendi. Koyu bir hükümet karşıtıyımdır.
Son 3 banımı hakettiğimi düşünmüyorum ama munenin siyaset topiğinde yanlı olduğunu hiç düşünmedim.

Hani ağzını açan banlanıyor diye bir sitemde bulunsanız bir derece ama "yanlı davranıyorsunuz, akp yandaşları banlanırken, karşıtları ceza almıyor" derseniz haksızlık etmiş olursunuz.

Ayrıca 'atmaca gibi beklemek' tabiri -bana göre- karşıt düşüncedeki insanları yaftalamaktır. Atmaca yırtıcı bir hayvandır ve avını parçalamak için bekler pusuda. Şimdi biri de kalkıp "yılan gibisiniz" dese ne olacak? Yılanın da bir hayvan olduğunu biliyoruz ama kişiliği kusurlu insanlar için kullanılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyasi görüşüm açıkça bellidir ve şimdiye kadar 4 kere ceza aldım 3ü siyaset yüzünden.Yani cezaların haklılığı tartışılır ama kesinlikle tarafsızdır.Site kurallarına aykırı olduğuna kanaat getirilen her mesaj ceza alır.

Ben de "tapmak" kelimesini kullandığım için 1 hafta ceza yedim hanımefendi. Koyu bir hükümet karşıtıyımdır.
Son 3 banımı hakettiğimi düşünmüyorum ama munenin siyaset topiğinde yanlı olduğunu hiç düşünmedim.

Hani ağzını açan banlanıyor diye bir sitemde bulunsanız bir derece ama "yanlı davranıyorsunuz, akp yandaşları banlanırken, karşıtları ceza almıyor" derseniz haksızlık etmiş olursunuz.

Ayrıca 'atmaca gibi beklemek' tabiri -bana göre- karşıt düşüncedeki insanları yaftalamaktır. Atmaca yırtıcı bir hayvandır ve avını parçalamak için bekler pusuda. Şimdi biri de kalkıp "yılan gibisiniz" dese ne olacak? Yılanın da bir hayvan olduğunu biliyoruz ama kişiliği kusurlu insanlar için kullanılır.

Konu içinde cevap vermekten hoşlanmıyorum fakat malesef açıklamak zorunda bırakılıyorum.

Siyasi görüşleriniz ne olursa olsun yönetim olarak sizin siyasi görüşlerinizle ilgili hiçbir sorunumuz yok, ister iktidarı desteklersiniz, ister muhalefeti.
Bizi ilgilendiren düşüncelerinizi dile getiriş biçiminiz.

Sizler eleştiriyle hakareti birbirine karıştırıyorsunuz, herhangi bir siyasi partiyi eleştiren yorum yapmışsanız kalkıpta o yoruma ceza vermeyiz ama siz partiye veya parti seçmenine koyun, putperest, makarnacı, o, bu, şu derseniz bu eleştiri değil hakarettir anında ceza alırsınız.

Neden herkes ceza almıyor, neden yorumların bazıları ceza alıyor? Çünkü yorum farkı var, ben muhalefeti zayıf buluyorum, yetersiz kalıyor demekle muhalefetin başındaki adam mı, hırsızın teki demek arasında dağlar kadar fark vardır.

Ayrıca sitede sadece site kuralları değil yasalarda düşünülmeli, sizler internet ortamındasınız diye hakaret, aşağılama, karalama ve iftira suçlarından muaf olduğunuzu mu sanıyorsunuz, siyaset bölümündeki yasaların paylaşıldığı konuyu okuyunuz bir zahmet.

Sayın farrahdiba,
ceza aldığınız yorum budur :

Burda boyle atmaca gibi akp li biri gelsin de coreklenelim ustune diye bekliyorsunuz ya tartsmaya girilmez siznle.soylecek lafim olmadgndan degil havanda su dovemem...sadece yazaym dedm akp liyim RTR yi de cok severim bunun icn yüzüm de kizarmaz.hazmedemeseniz de Türkiye nin ve dunya nin buyuk lideri o! Ve herzaman ki gibi secimde galibiyet nidalaryla inleyecek ülkem. ..

Başka bir topikte melekyavrum'da haksız ceza aldığını yazmış, onunda ceza aldığı yorumu buraya kopyalıyorum:

lamb beni tahrik ediyorsun:52::52:

dedim ya duble yol yaptı akp secmeni baska ne desin
hala savunuyorlar ya pes diyorum

şuraya da yazıyorum yakında öyle olaylar cıkacakki
gezi olayları solda sıfır kalacak
çünkü artık bıktık tükendik
kendi adıma akp secmenine inanılmaz kızgınım
benim gözümde reza zerrab neyse onlarda o hiçbir fark yok

çünkü ne demiş Hz.Muhammed

haksızlık karsısında susan dilsiz şeytandır

Cezayı haksız yere aldığını yazdığı yorumda hırsıza hırsız demek suç oldu demiş, yukarıdaki yorumda işadamına laf söylerken seçmeni de onunla aynı kefeye yani kendi sözleriyle hırsız yerine koyduğu için ceza aldı, seçmene bunu söylemeye hakkınız var mı?

Med,
seninde yorumlarını biliyorum, haksızlık olduğunu düşünmüyorum, sizleri diğer topikler için ikaz ettim defalarca, üyelerle şahsi sorunlarınızı kendileriyle halledin, o tip mesajlar olmuyor, sizlere yakıştıramıyorum.

He hala derseniz haksızlık o zaman bize ulaşın'dan yazıp şikayet edin, cezalarınızın incelenmesini talep edin.

Ama şunu asla kabul etmiyorum, ne yanlıyım ne de taraf tutuyorum, özellikle konu siyasetse siyaset bölümünde iktidar sempatizanları kadar muhalefet sempatizanları da ceza alıyor, hatta muhalefet edenlerden ceza aln sayısı çok daha fazla.

İlk başta da dediğim gibi siyasi görüşlerinizle ilgilenmiyorum, ilgilendiğim tek şey bunu dile getiriş biçiminiz.

-------

Ausencia,
Senin söylediğin şeye gelince, üyeler burda haber paylaşıyor, paylaştıkları haberi de kaynağıyla birlikte vermek zorundalar, şimdi ben kalkıpta burda konu açarken bir haberin videosunu ekler, başlığa kafama göre dikkat çekici birşeyler yazarsam ve konuyu açarken ilk mesajda videouyu kendimce yorumlarsam olmaz. Ayrıca kişisel kanaatler üzerine konu açıldı, dayanak olarakta birkaç kaynak kullanıldı, kaynaklarda çok başka şeylerden bahsediliyor, konuysa üyenin kendi kanaati üzerine, ben burda bu tip konular görmedim, konu açanlar belli insanlar zaten, onlarda haberi olduğu gibi kopyalıyor, altına kaynak belirtiyor, daha sonra haberi konuyu açanda dahil herkes yorumluyor.

Burda tüm üyeler kendi kanaatleri üzerine konu açar, bu kanaatleri içinde kaynak nedir denmesin diye birkaç siteden kaynak gösterirse olmaz, buranın ne hale geleceğini düşünebiliyor musun? Ben düşünemiyorum, düşünmekte istemiyorum, kanaatlerin, bireysel görüşlerin yer aldığı konular olacaksa bloglara buyursunlar.

Kaldı ki ben Dualarımız Sizinle bölümünde bile yazı dizisi tarzındaki konuları kapatıp blog açmalarını rica ediyorum.

Med,
seninde yorumlarını biliyorum, haksızlık olduğunu düşünmüyorum, sizleri diğer topikler için ikaz ettim defalarca, üyelerle şahsi sorunlarınızı kendileriyle halledin, o tip mesajlar olmuyor, sizlere yakıştıramıyorum.

He hala derseniz haksızlık o zaman bize ulaşın'dan yazıp şikayet edin, cezalarınızın incelenmesini talep edin.

Ama şunu asla kabul etmiyorum, özellikle konu siyasetse siyaset bölümünde iktidar sempatizanları kadar muhalefet sempatizanları da ceza alıyor, hatta muhalefet edenlerden ceza aln sayısı çok daha fazla.

İlk başta da dediğimi gibi siyasi görüşlerinizle ilgilenmiyorum, ilgilendiğim tek şey bunu dile getiriş biçiminiz.

Benim siyaset bölümüyle ilgili bir sıkıntım yok mune, arkadaşın "yanlı" düşüncesinin yanlış olduğunu dile getirmek için kendi cezamı örnek verdim. Kaldı ki siyasette en çok banlanan üyelerden biriyimdir. Ama hiç yanlı olduğunu düşünmedim. Dile getirmek istediğim buydu...Bu bölümde taraflı olduğunu söyleyen sana haksızlık etmiş olur.

Ha siyaset bölümüyle ilgili son zamanlarda ciddi bir kıyım yaşanıyor -her iki taraftan da-, belki bu tartışılabilir, eleştiriye açık olduğunu biliyorum zira....Belki biraz sınırlar yumuşatılabilir...
Tabi hakaret, aşağılama, küfür, argo v.s bu sınırlara dahil edilmemelidir.

Diğer bölümlerde aldığım cezaları da seninle özel olarak konuştum zaten. Son aldığım ceza dahil..Zira seninle halledilmesi taraftayım, bize ulaşından çoğu zaman bir sonuç alamayabiliyoruz. Ben hiç ulaşmadım, ulaşan arkadaşların yalancısıyım :)

Benim siyaset bölümüyle ilgili bir sıkıntım yok mune, arkadaşın "yanlı" düşüncesinin yanlış olduğunu dile getirmek için kendi cezamı örnek verdim. Kaldı ki siyasette en çok banlanan üyelerden biriyimdir. Ama hiç yanlı olduğunu düşünmedim. Dile getirmek istediğim buydu...Bu bölümde taraflı olduğunu söyleyen sana haksızlık etmiş olur.

Ha siyaset bölümüyle ilgili son zamanlarda ciddi bir kıyım yaşanıyor -her iki taraftan da-, belki bu tartışılabilir, eleştiriye açık olduğunu biliyorum zira....Belki biraz sınırlar yumuşatılabilir...
Tabi hakaret, aşağılama, küfür, argo v.s bu sınırlara dahil edilmemelidir.

Diğer bölümlerde aldığım cezaları da seninle özel olarak konuştum zaten. Son aldığım ceza dahil..Zira seninle halledilmesi taraftayım, bize ulaşından çoğu zaman bir sonuç alamayabiliyoruz. Ben hiç ulaşmadım, ulaşan arkadaşların yalancısıyım :)

Med,
siyaset bölümünde kıyım neden yaşanıyor biliyor musun?
Siyasilere, ailelerine, seçmenlere, Atatürk'e kötü bir üslup kullanılıyor, ceza alan yorumları azıcık inceleyin, ne tip yazıların ceza aldığını göreceksiniz, farkındaysan seviyeli tartışmaların hiçbirine ceza vermiyorum, bu ara ceza alanların hepsi üsluptan aldı, aralarındaki tartışmayı uzatanlara bile ceza vermiyorum, seviye korunduğu sürece.

Bak gülüm, ne olursa olsun seçmenlere koyun, makarnacı, tapıyorlar, uyuyorlar vs yazarsanız basarım cezayı, keza karşı tarafta Atatürk'e dil uzatırsa, muhalefeti destekleyenlere sizin kime taptığınız belli, putperestler, dinsizler, çapulcular vs yazarlarsa onlarda ceza alır, siyasi kişilereyse hiçbir şekilde hakaret, aşağılama, karalama, iftira vb yapılamaz, eleştirirsiniz ama eleştirinin ötesine geçemezsiniz hem site kuralları gereği hemde yasalar gereği.

Hepiniz bu ülkenin bir parçasısınız, sırf iktidarı destekliyor diye insanları düşünemeyen, aklı ermeyen konumuna düşüremezsiniz, iktidar taraftarları da insanları bilmem nerenize kadar açıyorsunuz, dinsizsiniz, sizin kime taptığınız belli diyerek yaftalayamazlar.

Siz insanların ıq'sunu ölçen bilirkişiler değilsiniz, onlarda tövbe haşa Allah değil, kimin ne kadar inançlı olduğunu bilemezler.

Sizler sorununuzu dile getirdiniz, bende derdimin ne olduğunu:34:

Med,
siyaset bölümünde kıyım neden yaşanıyor biliyor musun?
Siyasilere, ailelerine, seçmenlere, Atatürk'e kötü bir üslup kullanılıyor, ceza alan yorumları azıcık inceleyin, ne tip yazıların ceza aldığını göreceksiniz, farkındaysan seviyeli tartışmaların hiçbirine ceza vermiyorum, bu ara ceza alanların hepsi üsluptan aldı, aralarındaki tartışmayı uzatanlara bile ceza vermiyorum, seviye korunduğu sürece.

Bak gülüm, ne olursa olsun seçmenlere koyun, makarnacı, tapıyorlar, uyuyorlar vs yazarsanız basarım cezayı, keza karşı tarafta Atatürk'e dil uzatırsa, muhalefeti desetekleyenlere sizin kime taptığınız belli, putperestler, dinsizler, çapulcular vs yazarlarsa onlarda ceza alır, siyasi kişilereyse hiçbir şekilde hakaret, aşağılama, karalama, iftira vb yapılamaz, eleştirirsiniz ama eleştirinin ötesine geçemezsiniz hem site kuralları gereği hemde yasalar gereği.

Hepiniz bu ülkenin bir parçasısınız, sırf iktidarı destekliyor diye insanları düşünemeyen, aklı ermeyen konumuna düşüremezsiniz, iktidar taraftarları da insanları bilmem nerenize kadar açıyorsunuz, dinsizsiniz, sizin kime taptığınız belli diyerek yaftalayamazlar.

Siz insanların ıq'sunu ölçen bilirkişiler değilsiniz, onlarda tövbe haşa Allah değil, kimin ne kadar inançlı olduğunu bilemezler.

Sizler sorununuzu dile getirdiniz, bende derdimin ne olduğunu:34:

İşin kolay değil :31:

Aslında seçmenler olarak gerçekten şu yaşanan olayları objektif olarak değerlendirebilsek, önceliğimiz parti ya da kişi sempatizanlığı değil de, vatanımız ve haklarımız olabilse, bu tablo biraz olsun değişecektir.

Back