• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Aile boyu yolsuzluk ilk kez gerçekleşiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi weiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başbakan kendisi ifade etmişti ya:"hırsızlık babadan oğula geçer" diye.

belki kılıçdaroğlu da "anadan oğula geçer" mantığına binaen, söyleyecek olmuştur :)))

bu arada videoyu izlemedim. ensonhaberin kendisi de montajlı haber yapma ihtimali yüksek bi site. siteye girerken uyarı olması lazım zaten bence: "dikkat, yüksek sadakat" (hakaret etmeden, yalakalıklarının derecesini ancak bu kadar ifade edebilirim)

Tüm aile yaptığı için bir an , "annesi" diye dilinin sürçmesinin normal olduğunu düşünüyorum ben şahsen :ssz:

Tüm aile yaptığı için bir an , "annesi" diye dilinin sürçmesinin normal olduğunu düşünüyorum ben şahsen :ssz:

belki kayın-annesi dicekti adam, onlar da aileden :)) dünürleri unutmak ayıp olur hem :))

belki kayın-annesi dicekti adam, onlar da aileden :)) dünürleri unutmak ayıp olur hem :))

Ahahaha ... Tabi o da olabilir :))

Yani şimdi şunu anlamadım ben, "neredeyse ölmüş annesini dahil ettikleri düşünülerek yazık " deniyor.

Eee bu dil sürçmesini de bu kadar abartıp , malzeme etmek de biraz fazla gözünün üstünde kaşın var demeye benziyor.

Son düzenleme:
alt metinde diyor ki: "adamlar fersah fersah malları götürdüğü halde; kendisi malı götüremediği gibi, götürenleri bile düzgünce ifade edemiyor" :)))

Konuları birer birer kapatılan konu sahibi çareyi yine Kemal Kılıçdaroğlu komik videolarında buldu.Zaytung haber :1:
Umarım rahatlamışsındır şahsen benim keyfim yerine geldi sabah :)

Bu arada Twitter da 20-30 bin takipçili Almanyada yaşayan bayan bir AK fan var.Kadıncagız gözünü RTE'ye şükrederek açıp en son Melik Gokcege iyi geceler baskanım Allah Ak partiyi başımızdan eksik ekmesin diye dualarla kapatıyor ve hesabının fotografları sadece Kemal Kılıçdaroğluyla capsleri var :) Yani Türkiye batsa çıksa hala gandi capsleri paylaşacak.
Arada demiyorum değil acaba o hesabın sahibi bayan ??? Aklıma geliyor hanii :) Eğer öyleyse takibindeyim :34:

Konuları birer birer kapatılan konu sahibi çareyi yine Kemal Kılıçdaroğlu komik videolarında buldu.Zaytung haber :1:
Umarım rahatlamışsındır şahsen benim keyfim yerine geldi sabah :)

Bu arada Twitter da 20-30 bin takipçili Almanyada yaşayan bayan bir AK fan var.Kadıncagız gözünü RTE'ye şükrederek açıp en son Melik Gokcege iyi geceler baskanım Allah Ak partiyi başımızdan eksik ekmesin diye dualarla kapatıyor ve hesabının fotografları sadece Kemal Kılıçdaroğluyla capsleri var :) Yani Türkiye batsa çıksa hala gandi capsleri paylaşacak.
Arada demiyorum değil acaba o hesabın sahibi bayan ??? Aklıma geliyor hanii :) Eğer öyleyse takibindeyim :34:

Başbakanı seven kişiler azımsanamayacak kadar çok.Yani orda burda gördüğünüz kişileri tek bir kişi olarak düşünmeyin.Milyonlar var.. Sizler nasıl başbakanı eleştiriyorsanız KK'yı da eleştiren olacaktır.Hoşçakalın

Miting sirasinda " bunlar aile boyu yolsuzluk yapiyor " dedikten sonra saymaya basliyor " annesi " dedikten sonra " afedersiniz annesi Allah rahmet eylesin" diyor.
Eger ölmemis olsa onuda katacaklar yani:))
Yazik ya duruma bak!

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/kilicdaroglu-aile-boyu-yolsuzluk-ilk-kez-gerceklesiyor

Ölen insanların arkasından konuşulması ne kadar yanlış değil mi ? Ama sadece bazı insanlara işliyor bu durum.

bkz :İki ayyaş mevzusu.

Başbakanı seven kişiler azımsanamayacak kadar çok.Yani orda burda gördüğünüz kişileri tek bir kişi olarak düşünmeyin.Milyonlar var.. Sizler nasıl başbakanı eleştiriyorsanız KK'yı da eleştiren olacaktır.Hoşçakalın
Milyonlar degil yuzmilyonlar olabilir.ELestiri elestirmeme maksatlida soylemedim dedigimi.baya zaman olmustur acilan basliklari bana hatirlatti ve ona binaendi yorumum.farkli yorumlamissiniz.Saygilar.

Aman yarabbim:))
Konular kapatilmis ve birileri " ohhhhh konularida kapatildi" der gibi yorum yapip birde surda burda gördügü insanlari ben zannetmeye baslamis.

Ne kadar vahim bir bilinc alti.
Sanirim insanlar sebeplerini anlamadigi ve süreklilik arzeden bir yenilgi sonrasi paranoyaya kapiliyor:)))

Evet evet nerede Almanya da yasayan ve KK nin akillara durgunluk veren hallerini paylasan bir bayan görürseniz o benim:)))))))

Allah immm:)))))) Yani insan bazen gercekten hayret ediyor:)))))))))))))))))))))))))

Bu arada konularin kapatilmasi beni hiccccc gocundurmaz:))
Sizi sevindirebilir ama ben yapilan bir isin nasil döndügüne bakarim:))))

Siz susturuluyor diye sevinirsiniz bense gercekleri gören insanlarin icinde olusan "O" duyguya bakarim:))))))

Evet ölen insanlar hakkinda konusmak vahim, onlara yolsuzlu yaptirmak dahada vahim.

Herzaman ki durumun vahametine hicbir elestiri yok:))
Nasil savunsak cabasi.

Iki ayyasi kime demis daha önce burada anlttim hic girmeyecegim.
Zira yasayan insan onduklarini o yazilarimi okuyan biliyor.

Son düzenleme:
Sanırım site kuralları, siyaset bölümü kriterleri yeterince anlaşılmamış.

Konu dışı yazmak, polemiğe girmek, hakaret, aşağılama, alaycı tavır vb yasaktır.

Forumun hiçbir bölümünde 3. kişilere hakaret edemezsiniz( yani siteye üye olmayanlara)
Herhangi bir devleti, kurum ya da kuruluşları, kişileri karalamak, küçültücü resim, yazı, alıntı vb paylaşmak yasaktır.

Ayrıca bakınız özellikle bu bölümde Yasalara göre suç kapsamına giren haller... başlıklı bir konu açıldı. Yazdıklarınıza dikkat etmeniz, bilmiyorsanız öğrenip bilgi edinmeniz için.

Bunlar sitenin bir kısım kuralları, en azından siyaset bölümünde dikkat etmeniz gereken hususlardan en önemlileri bunlar.

Siyaset bölümü kurallarına gelirsek, burda açtığınız konular haber kaynaklı olmak zorunda, siyasi görüşlerinizle ilgili kişisel topikler açamazsınız, siyaset bölümü bu amaçla açılmadı. Ayrıca konuları dilinize dolamanız için kapamadım, her bölümde uygulandığı gibi bölüm kuralları dışına çıkan konulara uygulanan prosedür yerine getirilmiştir.

Şayet ben sadece kişisel düşüncelerimi, iddialarımı yazacağım diyorsanız bunun yeri burası değil, bloglardır.
Blogs

Ve lütfen umarım artık dikkat edilir, burdaki paylaşımlarınıza özen gösterin hepiniz.
Çoğu konu siyasiler hakkında ve site kuralları yanısıra yasalar gereği de yorumlarınızda hakaret, aşağılama, karalama, iftira vb yer almamalıdır.

Ahh konu sahibi ahh hep karşıt görüşlülerin söylediklerini hatta söylemediklerini görüp yazıyorsunuz değil mi.

Peki hatırlatalım, Başbakanın bu ülkeyi kurtaran, bunun için canını ortaya koyan iki yiğit için iki ayyaş demesi.. Ölmüş insanların arkasından konuşmak değil miydi..

Bahçeli'nin eşi, çocuğu yok diye bunun ailesi yok ne anlar aileden deyip insanlığı evlenmekle çocuk sahibi olmakla bağdaştıran, en kötüsü siyasete özle hayatı karıştıran ve vahimi çocuk sahibi olmak isteyip olamayan birçok kadını ağlatan o değilmiydi ! ki bir tanesi çok yakın arkadaşımdı akp liydi o sözünden sonra artık görmek bile istemiyor.

Bunun gibi çok örnek sayarım size Kılıçdaroğluna ettiği tonlarca lafı var ailesiyle ilgili çıkartın derseniz çıkartırım.

Sanırım site kuralları, siyaset bölümü kriterleri yeterince anlaşılmamış.

Konu dışı yazmak, polemiğe girmek, hakaret, aşağılama, alaycı tavır vb yasaktır.

Forumun hiçbir bölümünde 3. kişilere hakaret edemezsiniz( yani siteye üye olmayanlara)
Herhangi bir devleti, kurum ya da kuruluşları, kişileri karalamak, küçültücü resim, yazı, alıntı vb paylaşmak yasaktır.

Ayrıca bakınız özellikle bu bölümde Yasalara göre suç kapsamına giren haller... başlıklı bir konu açıldı. Yazdıklarınıza dikkat etmeniz, bilmiyorsanız öğrenip bilgi edinmeniz için.

Bunlar sitenin bir kısım kuralları, en azından siyaset bölümünde dikkat etmeniz gereken hususlardan en önemlileri bunlar.

Siyaset bölümü kurallarına gelirsek, burda açtığınız konular haber kaynaklı olmak zorunda, siyasi görüşlerinizle ilgili kişisel topikler açamazsınız, siyaset bölümü bu amaçla açılmadı. Ayrıca konuları dilinize dolamanız için kapamadım, her bölümde uygulandığı gibi bölüm kuralları dışına çıkan konulara uygulanan prosedür yerine getirilmiştir.

Şayet ben sadece kişisel düşüncelerimi, iddialarımı yazacağım diyorsanız bunun yeri burası değil, bloglardır.
Blogs

Ve lütfen umarım artık dikkat edilir, burdaki paylaşımlarınıza özen gösterin hepiniz.
Çoğu konu siyasiler hakkında ve site kuralları yanısıra yasalar gereği de yorumlarınızda hakaret, aşağılama, karalama, iftira vb yer almamalıdır.

Siyaset bölümünün seviyesi öyle düsürüldü ki, artik insanlarin yanlislikla agzindan cikan cümlelere partizanlik ruhuyla saldirilmaya baslandi. Ben paylasilan haberin videosunu izledim, Kilicdaroglu "annesi dedikten sonra pardon annesi degil, Allah rahmet eylesin" diyor.

Biri cikip bu konuyu paylasiyor, digeri de cikip Tayyip Erdogan`in bugünkü gafini yayinlasin:

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/..._gaf__Evlatlarima_helal_lokma_yedirmedim.html

"Evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde" demis Basbakan videoda izleyebileceginiz gibi.

Cok merak ediyorum, Kilicdaroglu`nu neredeyse topa tutacak insanlar, bunu dinlediginde ne yapiyor? Nasil tepki veriyor?
Birini savunmaya gecerken, digerini sirf bir partiyi tutuyoruz diye elestirmenin hicbir insan evladina yakismadigini düsünüyorum.
Basbakan`in gafini dinlediginizde "anam gördün mü itiraf etti" diyip evde, arkadaslarla, aile arasinda dalga gecebiliriz ama sirf dalga gecmek, agizdan yanlis cikan bir laf yüzünden kötülemek icin KK`da konu acmak neyin nesi olur düsünebiliyor musunuz?

Yani o kadar mi iclerimizi kin doldurdu da, yapilanlari konusmayi gectik, artik agizdan yanlis cikan laflar üzerinden dalasmaya gectik.
Nasil bir ülke haline geldik ya, ben anlam veremiyorum!

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/kilicdaroglu-aile-boyu-yolsuzluk-ilk-kez-gerceklesiyor

Buyrun su videoyu izleyin. Kilicdaroglu`nun nasil utandigi belli oluyor zaten, elini adetlerimize göre gögsüne de götürüyor otomatik olarak, af edersiniz diyor. "Allah rahmet eylesin" diyor, öne egiliyor. Daha ne yapmasi gerekir, yanlislikla oldugunu ifade etmesi icin?

Son düzenleme:
Siyaset bölümünün seviyesi öyle düsürüldü ki, artik insanlarin yanlislikla agzindan cikan cümlelere partizanlik ruhuyla saldirilmaya baslandi. Ben paylasilan haberin videosunu izledim, Kilicdaroglu "annesi dedikten sonra pardon annesi degil, Allah rahmet eylesin" diyor.

Biri cikip bu konuyu paylasiyor, digeri de cikip Tayyip Erdogan`in bugünkü gafini yayinlasin:

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/..._gaf__Evlatlarima_helal_lokma_yedirmedim.html

"Evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde" demis Basbakan videoda izleyebileceginiz gibi.

Cok merak ediyorum, Kilicdaroglu`nu neredeyse topa tutacak insanlar, bunu dinlediginde ne yapiyor? Nasil tepki veriyor?
Birini savunmaya gecerken, digerini sirf bir partiyi tutuyoruz diye elestirmenin hicbir insan evladina yakismadigini düsünüyorum.
Basbakan`in gafini dinlediginizde "anam gördün mü itiraf etti" diyip evde, arkadaslarla, aile arasinda dalga gecebiliriz ama sirf dalga gecmek, agizdan yanlis cikan bir laf yüzünden kötülemek icin KK`da konu acmak neyin nesi olur düsünebiliyor musunuz?

Yani o kadar mi iclerimizi kin doldurdu da, yapilanlari konusmayi gectik, artik agizdan cikan laflar üzerinden dalasmaya gectik.
Nasil bir ülke haline geldik ya, ben anlam veremiyorum!

Buyrun su videoyu izleyin. Kilicdaroglu`nun nasil utandigi belli oluyor zaten, elini adetlerimize göre gögsüne de götürüyor otomatik olarak, af edersiniz diyor. "Allah rahmet eylesin" diyor, öne egiliyor.

Kesinlikle lambım...Adamın nasıl mahçup olduğu öyle aşikar ki..Bundan nasıl pay çıkarılıyor anlamak çok güç.
Ülke gündemini bırakıp böyle şeylerle uğraşmak bana hiç samimi gelmiyor.

Ayrıca kim nederse desin, Kılıçdaroğlu efendi ve saygılı bir siyasetçidir. En azından kendi halkına sayıp sövmüyor. Doğru düzgün muhalefet yapamaması, yeterince doğru adımlar atmaması bu gerçeği değiştirmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi kötü siyaset topiklerini takip edenler benim kişisel görüşümü bilir , siyasi tercihimi de.

Samimiyetle söylüyorum , şu videoyu izlediğim de '' vay anasını nasıl da insanın ölmüş annesine laf etmiş '' demedim .Demeyi bırakın aklımdan geçirmedim . Tıpkı bir üst mesajda Erdoğanın gafını '' eee işte Allah söyletmiş '' diye düşünerek izlemediğim gibi.

Binlerce insana her gün konuşuyor bu insanlar , hem de mevcut gündem dolayısıyla temiz bir siyasette yapılmıyor . Herkes birbirini nereden vursam derdinde .

Ama bu değil yani , bu hiç değil :19:

ay. izledim. resmen yanlış söylemiş ve üzülmüş. özür dilemiş. o kadar belli ki.
bunda da art niyet aranır mı yahu..

Son düzenleme:
Back