kıldan tüyden sorunlar :(

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.309
Puanlar
448
bilim adamlarını göreve çağırıyorum artık şu kıl tüy olaylarına çözüm bulmalılar.neler neler yapıyorlar uzaya çıkıyorlar da şu kıl olayına bir çözüm bulamadılar.ağda ne yaa ölüm makinası.zaman çalıyor acısı zaten ayrı dert heryer pislik içinde kalıyor.her ay dert koludur genitalidir koltuk altıdır.çok dertliyimm çoookkk :( :.(

Ah keskee ama yok iste :(

Bacak ve koltuk altı kolay. Genitale bir çözüm bulaydık iyidi. Hamilelikte hiç çekilmiyor. :KK43: Hazır konu açılmışken o bölgeleri ağdayla almanın bir zararı olur mu hamilelikte.? Normalde gözümü karartıp epilasyon aletini bile devreye sokarım ama göbişte bebek olunca korktum. o_O

Bacak ve koltuk altı kolay. Genitale bir çözüm bulaydık iyidi. Hamilelikte hiç çekilmiyor. :KK43: Hazır konu açılmışken o bölgeleri ağdayla almanın bir zararı olur mu hamilelikte.? Normalde gözümü karartıp epilasyon aletini bile devreye sokarım ama göbişte bebek olunca korktum. o_O

allah size kolaylık versin hele o göbişle cidden ne zordur almak :(( ağda zaten sağlıklı değil diye okumuştum deride sarkma yapıyor diye.bence gözü karartıp kuaför bulmak en iyisi ama ya da lazer :/

allah size kolaylık versin hele o göbişle cidden ne zordur almak :KK43:( ağda zaten sağlıklı değil diye okumuştum deride sarkma yapıyor diye.bence gözü karartıp kuaför bulmak en iyisi ama ya da lazer :/

Kuaföre kaş göz için gidiyorum ama özel bölge için nasıl gidilir ki? Utandığımdan değil de çok hijyenik bulmuyorum malesef. Herkese aynı malzemeleri kullanıyorlar. :KK20: O spatula ağdaya girip girip çıkıyor.

hormonal bir problem yoksa lazer tek çare gibi duruyor.

Kuaföre kaş göz için gidiyorum ama özel bölge için nasıl gidilir ki? Utandığımdan değil de çok hijyenik bulmuyorum malesef. Herkese aynı malzemeleri kullanıyorlar. :KK20: O spatula ağdaya girip girip çıkıyor.

sürekli gittiğiniz bir kuaför varsa anlaşıp tüm malzemeleri dışardan kendiniz alıp gidebilirsiniz sanki.benimde gitmeye cesaretim yok çekingen biriyim.

hormonal bir problem yoksa lazer tek çare gibi duruyor.

istanbulda lazerciler kasap gibi güzel yer bulmak sıkıntı.siz yaptırdınız mı mesela genital sıkıntılı oluyor mu ?? annem sürekli sağlıksız diye izin vermiyor bıktım artık her ay almaya çalışmaktan :((

sürekli gittiğiniz bir kuaför varsa anlaşıp tüm malzemeleri dışardan kendiniz alıp gidebilirsiniz sanki.benimde gitmeye cesaretim yok çekingen biriyim.
Tek çare lazer gibi. Ben hamile kalır mıyım yarıda kesilir mi diye başlamamıştım ama doğumdan sonra kesinlikle istiyorum. Çok uzun bir süreç diye anlatıyorlar ama kesin çözümse yapılmalı bence.

istanbulda lazerciler kasap gibi güzel yer bulmak sıkıntı.siz yaptırdınız mı mesela genital sıkıntılı oluyor mu ?? annem sürekli sağlıksız diye izin vermiyor bıktım artık her ay almaya çalışmaktan :KK43:(

ben de yaptırmadım ama yer araştırmaya başladım güvenilir bir yer bulursam yaptırıcam. ağdayla almayı sevmiyorum.yapış yapış.kuaföre gitmek için de uzatmasını beklemek lazım falan onu da istemiyorum.makinayla alıyorum.bir iki tane çıksa bile.

Lazer epilasyon tavsiye ederim. Benim 6. seansım bitti şuanda bile çok memnunum ki 12 seanslık paket almıştım. Zaten %100 tüysüz olunmuyor ama inanılmaz azalıyor ve kıllar inceliyor.

istanbulda lazerciler kasap gibi güzel yer bulmak sıkıntı.siz yaptırdınız mı mesela genital sıkıntılı oluyor mu ?? annem sürekli sağlıksız diye izin vermiyor bıktım artık her ay almaya çalışmaktan :KK43:(
Kk' da lazer epilasyon bolumunde istanbul'da bulunan saglam guzellik merkezlerini bulabilirsin canim.
Ben 1 senedir devam ediyorum lazere. Su an gittigim merkezden evvel ilk gittigim yer felaketti. Dovmemi yaktilar, uyardigim halde ustelik.
Ozellikle genital bolgede tuylerim inanilmaz azaldi. Kol alti, bacaklarim, kollarim, karnim, biyiklarim kalmadi neredeyse.
Kalanlar da ayva tuyu gibi.
Gercekten rahatlik. Ha kesin cozum mu lazer? Degil elbette ama 3 ay suruyor artik cikmalari.
Cok acil durumdaysa jiletle temizliyorum. Artan, kalinlasan olmadi simdilik.
Bir de benim killarim siyah degil. Kumral kumral boyle. Buna ragmen acayip basarili oldu lazer bende. Koyu renk killarda daha da etkili oluyormus.

Lazer epilasyon tavsiye ederim. Benim 6. seansım bitti şuanda bile çok memnunum ki 12 seanslık paket almıştım. Zaten %100 tüysüz olunmuyor ama inanılmaz azalıyor ve kıllar inceliyor.

nasıl yani? tamamen tüylerden kurtulma yok mu?

Kesinlikle lazer! İyi bir yer ve iyi bir makine buldun mu kurtulmamak mümkün değil neredeyse. Benim 5 seans oldu ve genitalde kalanları resmen sayıyorum o kadar azaldı.

Kesinlikle lazer! İyi bir yer ve iyi bir makine buldun mu kurtulmamak mümkün değil neredeyse. Benim 5 seans oldu ve genitalde kalanları resmen sayıyorum o kadar azaldı.

lazere başlamadan hormon testi falan yaptırdınız mı? yoksa direkt başladınız mı?

Lazer epilasyon muhteşem birşey gebe kalmadan önce koltukaltı ve genital için gidiyordum nerdeyse tamamen bitti ama tamamlayamadan gebe kaldım. Genital Bölge için ağda da epilatörde denedim ama hepsi kıl kökü iltihabı yaptı dermatoloğum en sonunda gebelik bitene kadar traş etmemi söyledi zor oluyor ama başka çare yok zaten kadın doğumcularında çokkkk umrunda değil bu durum.

nasıl yani? tamamen tüylerden kurtulma yok mu?

Kıl/tüy hormonlarn etkilediği şeyler. Olan kıllar/tüyler dökülüyor ancak vucudunuzla ilgili bir durum, hormonlarınız tekrar çıkmasına sebep olabilir. Tamamen gıcır gıcır olacağım diye düşünmeyin. Özellikle kalın siyah kıllarda çok daha güzel dökülüyor. Arkadaşın dediği gibi de tek tük sayılıyor. Zaten çıkanlarda incecik çıkıyor belli belirsiz.

Erken doğuma sebep oluyormus doktorlar önermiyor agdayi.e gobekten o kısmı görüp kendimiz ne yapıcaz bilmem

Back