Kılcal Damar problemi...?

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
42
selam arkadaslar,

Ust bacaklarımda cok fazla ince kılcal damarlarım var
gozume cok takılıyor..
daha 27 yaşındayım.
varis kadar kalın değiller ama ince damarlar var,
sağ bacağımda daha çok var

bununla ilgili bilgisi olan yada tedavi görenleriniz varsa paylaşımda bulunmasını rica ediyorum sizlerden..

hepinize sağlıklı günler..

Canım netten araştırdım varis 65 yaşından sonra başlayan bir hastalık.Genellikle böyle olmakta beraber çok nadir de olsa gençlerde de görülebiliyormuş ...Yani bacaklarındaki kılcal damar gibi görünen morlukların ya da kırmızılıkların "çatlak"lardan olduğu yüksek ihtimal, varis olsa bi an bile duramaz doktora giderdim eminim.. Özellikle bacak bölgelerinde olanlar çatlaktır :) a.s.

canım pdl lazer yöntemi ile kılcal damar tedavisi yapılıyor istersen bir araştır belki çözüm olur sana.sağlıkla kal.

merhaba öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.bende de aynı problem var.bundan 6-7 yıl önce bir sağlıkçı arkadaşa sormuştum.önemli değil demişti.ama şuan ne büyük bir hata yaptıgımı anladım.sordugum kişinin ya bilgisi yoktu ya da beni yanılttı.keşke o zamanlar doktora gitseydim.şuan daha da çoğaldılar.bundan 6 ay önce doktora gittim.(kalp damar cerrahına gitmen gerekiyor bu arada.cilt doktoru değil.)çıkan sonuçlar da iç varis varmış.iç taraftaki venlerde geriye kaçak varmış.bu nedenle böyle kılcal damarlar oluşuyormuş.belki seninki farklı olabilir ama benim tavsiyem bir an önce doktora git.ihmal etme.ben daha erken gitmediğime pişmanım.

Ya bende de war o problem ama ben daha 17 yaşındayım ya . Bende de 2 aydır faln var tam hatırlamıorm ama günden güne artıyo. Kadın hastalkları doğum doktoru tanıdğımız vardı ona gösterdim internette ince damar varisi yazıo aynısı dedim baktı varis değil vücudun yağ dengesi değişti içindir dedi bi de ben kilo aldım bacaklarımda cok kalın acaba onun dediği doğru mu ? Mutlaka doktora gidicem ama cildiyeye mi gitsem ? kalp damara mı ? Cok korkuyorum yaa :KK43:

Ya bende de war o problem ama ben daha 17 yaşındayım ya . Bende de 2 aydır faln var tam hatırlamıorm ama günden güne artıyo. Kadın hastalkları doğum doktoru tanıdğımız vardı ona gösterdim internette ince damar varisi yazıo aynısı dedim baktı varis değil vücudun yağ dengesi değişti içindir dedi bi de ben kilo aldım bacaklarımda cok kalın acaba onun dediği doğru mu ? Mutlaka doktora gidicem ama cildiyeye mi gitsem ? kalp damara mı ? Cok korkuyorum yaa :KK43:

bence acilen kalp damar doktoruna git.o seni yönlendirir.geçmiş olsun.

mutlaka kalp damar doktoruna gidin ve bu kılcal damar görüntüsünün altında yatan sebebi öğrenin. geç kalındığında ağır ameliyatlar ve zor bi iyileşme dönemi gerekiyor ( ben ameliyat oldum) ama 1mm kadar genişlikte olan kılcallar için lazerle tedavi mümkün oluyor. ( lazer de yaptırdım ) bu konuda yaşanmışlığa ve araştırmalarıma dayanan sağlam bir tecrübem var tek diyebileceğim, erken tanı hayat kurtarır...

mutlaka kalp damar doktoruna gidin ve bu kılcal damar görüntüsünün altında yatan sebebi öğrenin. geç kalındığında ağır ameliyatlar ve zor bi iyileşme dönemi gerekiyor ( ben ameliyat oldum) ama 1mm kadar genişlikte olan kılcallar için lazerle tedavi mümkün oluyor. ( lazer de yaptırdım ) bu konuda yaşanmışlığa ve araştırmalarıma dayanan sağlam bir tecrübem var tek diyebileceğim, erken tanı hayat kurtarır...

canm ayni durumdan sıkıntidayim eğer bana deneyimini ve yer önerirsen cok sevinirim
yüzümde kılcallar aldi basini gidio iz miz diolar okudum korktum bilgi verirsen inan seviricem:KK43: akannehir

X