• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl tüy problemi

Agdanın azalttığına inanmıyorum, o zügürt tesellisi bence. 30 yıldır ağda yapip ama bak seyreldi azaldi diyorlar. Artik 70-80 yasinda tamamen biter. Sen en iyisi lazere git. Jilete adgaya vereceğin parayı bir kenara koy git. Bazi Kızılay'larda varmış mesela lazer. Hem surekli gitmene de gerek olmuyor lazere gidince. Hem uzun sure Tüysüz kalacaksın hem de birkaç seans sonra tamamen kurtulacaksın. Aklın yolu bir

Ayrıca ağda genital bölge ve koltukaltinda cok zararlı cunku gözenekler açılıyor ve o yerler cabuk terleyen genelde kapalı kalan yerler oldugu icin hemen bakteri üretiyor. Sarkması da cabası. Ayrica koltukaltinda lenf bezleri var ağda mecburen hızlı çekiliyor ve oradaki lenf bezlerine zarar veriyor. Yani ben öyle okudum şahsen tecrube ettiğimden değil ama hep öyle diyorlar

vallah supersınız! Ben agdayı baskasına hıc yapdırmadım, ama dusunuyorum ozel yer harıc...dugunden bır kac gun once butun vucudu agda vurduracagım.. Yanlız burdakıler agda ıcın 100 euro ıstıyor.. Bu cok degılmı.. Turk parası ıle kıyaslarsak 200 tl oluyor sanırım

ay canım o neymiş öyle yaa çoook aşırı pahalı burada tüm vucut ağda ortalama 25 euro falan herhalde en fazla 50 60 tl olsun...

ay canım o neymiş öyle yaa çoook aşırı pahalı burada tüm vucut ağda ortalama 25 euro falan herhalde en fazla 50 60 tl olsun...

bende bu yuzden baskasina hic agda yaptirmadim.. biraz tuzlu buluyordum.. ama bu yaz turkiyeye gelme riskim hic yok.. belki ceyiz icin gele bilirim.. o arada turkiyede artik yaptiririm.. burda resmen adami dolandiriyorlarya... birde bu dedigim rakami zadece evde yaptiranlar istiyor.. artik ozel yerlerde kacadir bilemeyecegim...

ablam bir ay icinde tr gidecek belki ona aldirim su arkadaslarin bahsettigi sir agdasini. Nerden tr de bulunuyor? eczanede bulunurmu?

bende bu yuzden baskasina hic agda yaptirmadim.. biraz tuzlu buluyordum.. ama bu yaz turkiyeye gelme riskim hic yok.. belki ceyiz icin gele bilirim.. o arada turkiyede artik yaptiririm.. burda resmen adami dolandiriyorlarya... birde bu dedigim rakami zadece evde yaptiranlar istiyor.. artik ozel yerlerde kacadir bilemeyecegim...

ablam bir ay icinde tr gidecek belki ona aldirim su arkadaslarin bahsettigi sir agdasini. Nerden tr de bulunuyor? eczanede bulunurmu?

Sir ağda tüm kozmetikcilerde, alışveriş merkezlerindeki market reyonlarında eczanelerde hepsinde bulunur. Bu sitelerde filan siparişle de getirtebilirsin.

Back