• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl tüy problemi

saniyorum yurt disinda yasiyorsun arkadasim internetten sir agdalar siparis et makinesiyle birlikte. Makine alman sart degil mikro dalga ile 3 dakika isit ,hazir hale geliyor.Verdigin jilet parasina yazik. Zamanla azaliyor ben denedim 6 ay icinde %60 azaldi ve cok gec sikiyor.

Limonlu tuzu da tavsiye ederim. Ilk basta agdadan daha fazla aci yeriyor. Ben bagira bagira bir hal olmustum. Sonra sari tüylerim cikmaya basladi :)) koltuk altinda özellikle. Normalde kumralim tüylerimde siyah cikiyor . Özellikle bikini bölgesi icin sir agda ve limon ikilisi süper. bazi bölgeler kel oldu diyebilirim. sikinca komik oluyor bir yer bos bir yerden tek bir tel :))

cogu yurt disinda yasayan bolgelerde turk marketlerde var.. ve tabiki agdada ama cam ve bir tane daha var suan aklima gelmiyor. Bunlarin disinda sizin dediginiz agdanin kendi ismimi sir agdasi oluyor? ama cam agdasini biliyormusunuz? agdayi ben beceremiyorumki... birde canimi cokmu seviyorum ne kiyamiyorum...:(

ama hafta sonu agda deneyecegim sorla artik.. basarirsam limon-tuz tafsiyelerini kezinlikle denerim! ben bikini yerlerim daha yeni yeni cikiyor.. o taraflari hic cilete vurmadim.. cok hasas bir yer oldugunu soyluyorlar ( yani aciyormus)

siz anlatinca boyle ne hos geliyor kulga hic bir sey tuy olmadigini duymak. Insallah bizde bu tulerden kurtuluruz..

lazer epilasyon niye düşünmüyorsun canım.orada ücretleri nasıl.burada oldukça uygun da.mesela tüm vücut 600 e yaptırdı arkadaşım bir arkadaşım da 400 e yaptırdı.

aboooooooooowww!! super fiyat! turk parasi bu dediginiz rakamlar degilmi? burda benim tanidiklarim yapiyor, ama dunya parasi.. siz ama zadece bir keremi yapdirdiniz? bunu bir kac defa tekrarlanmazi gerekdigini duymusdum..!

selam kızlar tüyleri alacakken özellikle adet bitiminden 3-4 gün sonra alın hem fazlaacımaz bide hicri ayınsonunda alırsanız çıkması daha uzun süre alır mesela bugün hicri ayın 4 ü bide tüyleri alınca hergün aynı saatte karınca yumurtası yağı kullanın azaldığını göreceksiniz

tüm vücut komple 40 tl'ye yaptırıyorum ben kesinlikle jilet falan sürme canım ben bir iki defa özel bölgeme ve koltuk altıma veet tüy dökücü krem kullanmak zorunda kalmıştım resmen jilet gibi kökler sert çıktı kuaföre gidiyorum inan çok rahat sürekli aynı kişiye yaptırırsanız bi süre sonra utanmanız geçiyor başlarda bende çok utanıyodum ama sonradan o kişinin benim gibi onlarca kişininde ağdasını yapığını düşününce zamanla geçti utanma:1:

bayanlar bu arada benim lazeri neden yapdirmadigim baska nedeni ise.. sagliksiz oldugunu dusunmusdum, yani kanser olma riski olabilir diye. Birde eyitimsiz kisiler bile burda makineyi alip yapiyor bu yuzden. Ozel bir yerde yapdirmak icinde inanin dunyanin parasini istiyorlar... bu yuzden bunu ancak bir gun turkiyeye gelirsem yapdira bilirim ama dahaonce dedigim gibi bu bir kerede olacak hic olmadigini soylemislerdi.. bir kac kez tekrarlanmaliymis yoksa belirli bir sure sonra tekrar cikiyormuymus ne...

biri en iyisi eyer mumkunse su sir adasinin resmini bulup buraya ekleye bilirmi? belki bulabilirim buralardan, ve ya internetden, yada tr'ye giden birisinden siparis etire bilirim...

selam kızlar tüyleri alacakken özellikle adet bitiminden 3-4 gün sonra alın hem fazlaacımaz bide hicri ayınsonunda alırsanız çıkması daha uzun süre alır mesela bugün hicri ayın 4 ü bide tüyleri alınca hergün aynı saatte karınca yumurtası yağı kullanın azaldığını göreceksiniz

aynen! bu biyik ve kas icinde aynisi gecerli. off ya insan turkiyede yasamali! burda hic bir sey bulamiyoruz!....

limon asitli degilmis herhalde :))

vallah ıkı tur lımon vardı bırı eskıydı dıyerı ıse yenı gelmısdı ben onu aldım ( ılkı yumasak nerdeyse kuflenecek gıbı dıyerı ıse rengı sap sarı ve sertdı.. Sıkınca bayada cıkdı..) asıtlı nasıl oluyor anlamadım.. Bıraz acıklaya bılırmısın?

tüm vücut komple 40 tl'ye yaptırıyorum ben kesinlikle jilet falan sürme canım ben bir iki defa özel bölgeme ve koltuk altıma veet tüy dökücü krem kullanmak zorunda kalmıştım resmen jilet gibi kökler sert çıktı kuaföre gidiyorum inan çok rahat sürekli aynı kişiye yaptırırsanız bi süre sonra utanmanız geçiyor başlarda bende çok utanıyodum ama sonradan o kişinin benim gibi onlarca kişininde ağdasını yapığını düşününce zamanla geçti utanma:1:

vallah supersınız! Ben agdayı baskasına hıc yapdırmadım, ama dusunuyorum ozel yer harıc...dugunden bır kac gun once butun vucudu agda vurduracagım.. Yanlız burdakıler agda ıcın 100 euro ıstıyor.. Bu cok degılmı.. Turk parası ıle kıyaslarsak 200 tl oluyor sanırım

bayanlar bu arada benim lazeri neden yapdirmadigim baska nedeni ise.. sagliksiz oldugunu dusunmusdum, yani kanser olma riski olabilir diye. Birde eyitimsiz kisiler bile burda makineyi alip yapiyor bu yuzden. Ozel bir yerde yapdirmak icinde inanin dunyanin parasini istiyorlar... bu yuzden bunu ancak bir gun turkiyeye gelirsem yapdira bilirim ama dahaonce dedigim gibi bu bir kerede olacak hic olmadigini soylemislerdi.. bir kac kez tekrarlanmaliymis yoksa belirli bir sure sonra tekrar cikiyormuymus ne...

biri en iyisi eyer mumkunse su sir adasinin resmini bulup buraya ekleye bilirmi? belki bulabilirim buralardan, ve ya internetden, yada tr'ye giden birisinden siparis etire bilirim...

Internetten siparis et. Ama tek tek degil edeceksen paket seklinde al daha uygun oluyor.
$xxx.jpg

kesinlikle jiletten vazgeç derim ben, bayan için özel olan jiletler dahi olsa jilet yumuşak kılları sertleştiriyor, bu yüzden yayılmalara sebep oluyor.

benim eskiden malum bölge öyle çookkktu ki bi kere ağda yaptırdım mı aylarca jilet yapardım oyüzden ağda da işe yaramazdı. 4 yıldır (maşallah:) ) jilet yapmadım çok ender durumlar hariç, ve gerçekten eskiye göre değişti tamam yol olmuyor ama enazından daha uzun süre temiz kullanıyorsun ve acısı çok azalıyor çünkü zamanla kökler zayıflıyor.

ben çok çekerim şu kıl tüy meselesinden vücudumun heryeri çok kıllı maalesef:( oyüzden seni anlıyorum çok şey denedim en iyisi sirağdalar gerçekten. buarada bence enazından özel bölge için her ay düzenli kuaföre gitmelisin. insan kendi zor yapar gibi gelio bana,kuaför hem doğru çeker hemde 5 dk sürmüyor:)

buarada pahalı geliyorsa şehir fırsatlarında hergün birsürü kuaför indirimlere giriyor, bir göz at bence:)

vallah ıkı tur lımon vardı bırı eskıydı dıyerı ıse yenı gelmısdı ben onu aldım ( ılkı yumasak nerdeyse kuflenecek gıbı dıyerı ıse rengı sap sarı ve sertdı.. Sıkınca bayada cıkdı..) asıtlı nasıl oluyor anlamadım.. Bıraz acıklaya bılırmısın?

Taze olanin asiti fazla oluyor :))

Son düzenleme:
limon dudak üstüne de sürülür mü acaba
benimde dudak üstü acayip hızlı çıkıyor 3-4 günde

Benim arkadaş bıyık alınca direk limon sürerdi hep, özellikle yazın sıcaktan daha hızlı çıktığından her aldığında sürerdi. Zaten hergün sürmeyeceksiniz. Aldıktan sonra.

Onun dışında jilet resmen eziyet. eğer özel bölge için acıya dayanamıyorsanız eczaneden EMLA kremini alığ sürün 1,5 saat bekleyin. Ne acı ne başka birşey. Uyuşturuyor. Ben kuaföre gitmeden sürerim giderim. Hiç anlamam yapıldığını da. Ayrıca kuaföre aldırıyorsanız dikkat edin, bacak için roll on şeklinde olan ağdayı kullanır, özel bölge için kutuda ki ağdadan kullanır. Spatula ile sürülen. O kutudaki ağda gerçek sir ağdaymış. Kılları tamamen azaltan ağda ve batıkları da önlüyormuş. Diğer rollon şeklinde olanlar şekerli sir ağdaymış. Şeker olduğundan hemen çıkartırmış. Kuaförlerde tekrar tekrar gelsin diye onu tercih edermiş. O nedenle kuaförünüze söyleyin bacaklarınızı kollarınızı falan kutudakinden yapsın. En yakın arkadaşım kuaför olduğundan kendisi söyledi.

sir ağdaya ingilizcede wax deniyor bildiğim kadarıyla. illa ki satılıyordur yurt dışında. bir de cold wax denilen soğuk sir ağda bantları var onlar çok pratik, bacaklarıma ondan yapıyorum ben.

Lazer diyorum başka da birşey demiyorum. Paket programlar var artık. Gayet uygun fiyata tüm vücut komple temizliyorlar. Bence çektiğinize değmez. Özellikle koltuk altı genital ve bacaklar için. Benim bacak diz altı bitti kaç senedir hiç dokunmuyorum öyle çok az tek tük var ama onlarda farkedilmiyor ben onu sonra iğneliyle aldırmayı düşünüyorum. Koltuk altı bitti tertemiz. Genital bölge biraz inatçı ama bir seansa gittiğimde en az 4 5 ay rahatım. Biraz daha azalsın o kısımda da iğneliye geçeceğim. Yüzüm çok sıkıntıydı benim lazer yaptırdım yüz bölgesinde çok faydalı değil ama en az bir iki ay rahat mıydım evet onun için bile değerdi ama tavsiyem yüz için iğneli şu an iğneli yaptırıyorum bitti gibi bir şey. İnanın çok zor hele ben gibi özgüven eksikliğine bile yol açacak derecede etkilenenler için kesinlikle tavsiye ederim. Bir de genital bölge için ağda filan pek bana uygun gibi gelmiyor. Sarkmalara yol açabilir ya da sivilcelenmeler yaralar filan.

Back