- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi hezarfen20
-
bende yakıyo canım limonu kıllar çıkana kadar sürcen
peki sürülünce tahriş kızarma falan oluyor mu diğer bölgelerde
saniyorum yurt disinda yasiyorsun arkadasim internetten sir agdalar siparis et makinesiyle birlikte. Makine alman sart degil mikro dalga ile 3 dakika isit ,hazir hale geliyor.Verdigin jilet parasina yazik. Zamanla azaliyor ben denedim 6 ay icinde %60 azaldi ve cok gec sikiyor.
Limonlu tuzu da tavsiye ederim. Ilk basta agdadan daha fazla aci yeriyor. Ben bagira bagira bir hal olmustum. Sonra sari tüylerim cikmaya basladi :)) koltuk altinda özellikle. Normalde kumralim tüylerimde siyah cikiyor . Özellikle bikini bölgesi icin sir agda ve limon ikilisi süper. bazi bölgeler kel oldu diyebilirim. sikinca komik oluyor bir yer bos bir yerden tek bir tel :))
lazer epilasyon niye düşünmüyorsun canım.orada ücretleri nasıl.burada oldukça uygun da.mesela tüm vücut 600 e yaptırdı arkadaşım bir arkadaşım da 400 e yaptırdı.
kizlar almanyada bu sir adayi nasil siparis edebiliriz? site falan varsa linkini verebilirmisiz?
cogu kisi tuz+ liman karisdirip kulaniyor.. siz oylemi yapiyorsunuz? ben zadece limon kulandim ve hic yakmadi... sanki su serpmis gibiydi...
selam kızlar tüyleri alacakken özellikle adet bitiminden 3-4 gün sonra alın hem fazlaacımaz bide hicri ayınsonunda alırsanız çıkması daha uzun süre alır mesela bugün hicri ayın 4 ü bide tüyleri alınca hergün aynı saatte karınca yumurtası yağı kullanın azaldığını göreceksiniz
limon asitli degilmis herhalde :))
tüm vücut komple 40 tl'ye yaptırıyorum ben kesinlikle jilet falan sürme canım ben bir iki defa özel bölgeme ve koltuk altıma veet tüy dökücü krem kullanmak zorunda kalmıştım resmen jilet gibi kökler sert çıktı kuaföre gidiyorum inan çok rahat sürekli aynı kişiye yaptırırsanız bi süre sonra utanmanız geçiyor başlarda bende çok utanıyodum ama sonradan o kişinin benim gibi onlarca kişininde ağdasını yapığını düşününce zamanla geçti utanma
bayanlar bu arada benim lazeri neden yapdirmadigim baska nedeni ise.. sagliksiz oldugunu dusunmusdum, yani kanser olma riski olabilir diye. Birde eyitimsiz kisiler bile burda makineyi alip yapiyor bu yuzden. Ozel bir yerde yapdirmak icinde inanin dunyanin parasini istiyorlar... bu yuzden bunu ancak bir gun turkiyeye gelirsem yapdira bilirim ama dahaonce dedigim gibi bu bir kerede olacak hic olmadigini soylemislerdi.. bir kac kez tekrarlanmaliymis yoksa belirli bir sure sonra tekrar cikiyormuymus ne...
biri en iyisi eyer mumkunse su sir adasinin resmini bulup buraya ekleye bilirmi? belki bulabilirim buralardan, ve ya internetden, yada tr'ye giden birisinden siparis etire bilirim...
vallah ıkı tur lımon vardı bırı eskıydı dıyerı ıse yenı gelmısdı ben onu aldım ( ılkı yumasak nerdeyse kuflenecek gıbı dıyerı ıse rengı sap sarı ve sertdı.. Sıkınca bayada cıkdı..) asıtlı nasıl oluyor anlamadım.. Bıraz acıklaya bılırmısın?
limon dudak üstüne de sürülür mü acaba
benimde dudak üstü acayip hızlı çıkıyor 3-4 günde
Taze olanin asiti fazla oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?