- Konu Sahibi hezarfen20
Ben artık kıllarımdan bıktım.Tüylerimi almak için genelde sir ağda kullanıyorum.Bacaklarım da hala sir ağda kullanmaya devam etsem de artık bikini bölgemde jilete geçtim.Hem ağdanın acısına katlanamaz oldum hem de arka ksımlarımı kendim ağdayla alamamıyorum ve kuaföre gitmeye de hem utanıyorum hem de her ay o kadar parayı kuaföre veremem:S Tüylerim normal bayanlarınkinden oldukça fazla ve cok kısa sürede çıkıyor.3,4günlük bir sürede hemen cıkıyor.O 3,4 gün içinde de tam bi gönül rahatlığı ile kullanamıorum.bacaklarımda benek benek lekeler var.hiçbir zaman bacağım tam olarak alınamıyor sanki.Bir ara kuaföre de aldırdım sonuçta değişen bişey olmadı.Her neyse psikolojim bozulmuş olsa da artık çok takmamaya çalışıorum.Benim size asıl sormak istediğim şey şu.Ayşe armanın bir yazısını okudum.Yazıda bayanlar için üretilmiş bir jiletten söz ediyor.Sistem bıçakları olarak bahsediyor bundan.İnternetten araştırdım fakat bir bilgi bulamadım.Nerde satılır bu,ne kadardrı,nasıl kullanılır.Bilgisi veya deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim