• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl tüy problemi

hezarfen20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
9
1
36
Denizli
Ben artık kıllarımdan bıktım.Tüylerimi almak için genelde sir ağda kullanıyorum.Bacaklarım da hala sir ağda kullanmaya devam etsem de artık bikini bölgemde jilete geçtim.Hem ağdanın acısına katlanamaz oldum hem de arka ksımlarımı kendim ağdayla alamamıyorum ve kuaföre gitmeye de hem utanıyorum hem de her ay o kadar parayı kuaföre veremem:S Tüylerim normal bayanlarınkinden oldukça fazla ve cok kısa sürede çıkıyor.3,4günlük bir sürede hemen cıkıyor.O 3,4 gün içinde de tam bi gönül rahatlığı ile kullanamıorum.bacaklarımda benek benek lekeler var.hiçbir zaman bacağım tam olarak alınamıyor sanki.Bir ara kuaföre de aldırdım sonuçta değişen bişey olmadı.Her neyse psikolojim bozulmuş olsa da artık çok takmamaya çalışıorum.Benim size asıl sormak istediğim şey şu.Ayşe armanın bir yazısını okudum.Yazıda bayanlar için üretilmiş bir jiletten söz ediyor.Sistem bıçakları olarak bahsediyor bundan.İnternetten araştırdım fakat bir bilgi bulamadım.Nerde satılır bu,ne kadardrı,nasıl kullanılır.Bilgisi veya deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim

tatlım sen ağda kullanmaya devam et neden diye sorarsan bende öyle öyleydim ama şimdi çok seyrek kıllarım var ağdadan sonra gözenekler kapanmadan limon suyu sür azıcık yakar ama değer bee sonra kıllar çıkana dek hergün sür zamanla kıllar seyrekleşir hep devam edersen yavaş yavaş yok olur

jilet yaparsan daha da bıkarsın kıl tüyden çünkü hem gürleşir hem de daha sık alman gerekir
ben jiletten dönmek için okadar uğraştım ki önce 6-7 ay falan kuaföre gittim biraz zayıflasın diye sonra kendim almaya başladım
şimdi kökü iyice zayıfladı eskisi kadar da acımıyor bence biraz sabret ağdaya devam:34:

kendim ağdayla alamamıyorum ve kuaföre gitmeye de hem utanıyorum hem de her ay o kadar parayı kuaföre veremem:S

turkiyede kuaforde agdayi kaca yapiyorlarki?

kendim ağdayla alamamıyorum ve kuaföre gitmeye de hem utanıyorum hem de her ay o kadar parayı kuaföre veremem:S

turkiyede kuaforde agdayi kaca yapiyorlarki?

bua rada yaz geliyor tabi tuyler yine buyuk bir sorun haline geldi...! ben yakinda evlenecegim bu yuzden bende ne yapacagimi hic bilmiyorum.. benimki bana kili diyor artik ve bu beni gercekden olduruyor... agdayla aldirmakda olduruyor.. makine ilede aldirmak olduruyor.. ciletde tam bir rezilik.. bu arada ablam bana bir tane cilet almis bugun resimini bulursam eklerim. Belki turkiyedede aynisi vardir..

bence lazer epilasyon yaptır canım hem acısı az hem tüyler bitiyor ben koltuk altı ve genital yaptırıyorum daha iki seans oldu inan tek tük çıkıyor çok rahatım daha önce yaptırmadığıma pişmanım:50:

bence jileti bırak dahada gürleşir jiletle .sirle ağlmaya devam et düzenli alırsan azalır zaten .benim kollarım bitti sirle .bacağımda biter inşş.

resmini cekdim artik senin icin ama bence ayni markadan daha iyileride vardir. Bu ciletde en azindan o noktalari olusdurmuyormus... umarim orda bulursun ve en azindan ise yarar. bu arada bir arkadas limon tafsiyesini vermis.. ben sabah ise gitmeden, alir almaz surdum ama hic yakmadi, yoksa tuz karisimimi olmali? limon baska ne ise yariyor?

Eklentiler

• $cilettt.jpg
    $cilettt.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 527
resmini cekdim artik senin icin ama bence ayni markadan daha iyileride vardir. Bu ciletde en azindan o noktalari olusdurmuyormus... umarim orda bulursun ve en azindan ise yarar. bu arada bir arkadas limon tafsiyesini vermis.. ben sabah ise gitmeden, alir almaz surdum ama hic yakmadi, yoksa tuz karisimimi olmali? limon baska ne ise yariyor?

bende yakıyo canım limonu kıllar çıkana kadar sürcen

limon dudak üstüne de sürülür mü acaba
benimde dudak üstü acayip hızlı çıkıyor 3-4 günde

saniyorum yurt disinda yasiyorsun arkadasim internetten sir agdalar siparis et makinesiyle birlikte. Makine alman sart degil mikro dalga ile 3 dakika isit ,hazir hale geliyor.Verdigin jilet parasina yazik. Zamanla azaliyor ben denedim 6 ay icinde %60 azaldi ve cok gec sikiyor.

Limonlu tuzu da tavsiye ederim. Ilk basta agdadan daha fazla aci yeriyor. Ben bagira bagira bir hal olmustum. Sonra sari tüylerim cikmaya basladi :)) koltuk altinda özellikle. Normalde kumralim tüylerimde siyah cikiyor . Özellikle bikini bölgesi icin sir agda ve limon ikilisi süper. bazi bölgeler kel oldu diyebilirim. sikinca komik oluyor bir yer bos bir yerden tek bir tel :))

Son düzenleme:
bende tuylu bır ınsan grubundayım jılet sakın kullanma cunku sert ve sık olmasına neden oluyor ben bacaklarıma eldıven kullanıyorum .bıraz uzun suruyo ama ıncelıyo bence,ve kollarımda ve bacaklarımın ust kısmında cok vardı bu ay ılk olarak orıelle sararttım ve memnun kaldım.tamam kokten kaybolmadı ama sarı yok gıbı gozukuyo ve ben begendım bunu orıel zamanla sacları zayıflattıgı gıbı kıl koklerını de zayıflatacagı dusuncesındeyım...:52:

bende tuylu bır ınsan grubundayım jılet sakın kullanma cunku sert ve sık olmasına neden oluyor ben bacaklarıma eldıven kullanıyorum .bıraz uzun suruyo ama ıncelıyo bence,ve kollarımda ve bacaklarımın ust kısmında cok vardı bu ay ılk olarak orıelle sararttım ve memnun kaldım.tamam kokten kaybolmadı ama sarı yok gıbı gozukuyo ve ben begendım bunu orıel zamanla sacları zayıflattıgı gıbı kıl koklerını de zayıflatacagı dusuncesındeyım...:52:

Oriel markasini duymadim. Bildigim kadariyla tüyleri sarartan ürünler zamanla daha gür cikartiyor . Köklerinide zayiflatmak yerine daha da kalinlastiriyor. Bilginiz olsun .

Komple sir ağda = 30 tl

Komple ağda 25 tl canım. Benim gittiğim yerde. Ama bacaklarını ve koltuk altını kendin makine ile alabilirsin.

Ama özel bölge önemli. O da tek başına 10-12 tl. Bence çok değil yani...

hayatın boyunca ağdaya vereceğin para 10 seans lazerden az olur herhalde diye düşünüyorum. kıl tüy derdin yok istediğin mevsim istediğini giyebiliyorsun, temiz iş :) üstelik azalıyor zamanla yani 3 seans gidip bırakıp normal normal makineyle de alabilirsin. bence en mantıklısı bu. ağdadan da biraz fazla acıyor. ben bir yıl gittim 5 seans. kol bacak koltuk altı ve bıyık bitti sayılır son bi seansım kaldı. çok tüylüysen ve hızlı çıkıyorsa ağdayla jiletle hiç uğraşılmaz. ben 2 tel tüyümle uğraşmaya üşeniyorm :S

kizlar almanyada bu sir adayi nasil siparis edebiliriz? site falan varsa linkini verebilirmisiz?

lazer epilasyon niye düşünmüyorsun canım.orada ücretleri nasıl.burada oldukça uygun da.mesela tüm vücut 600 e yaptırdı arkadaşım bir arkadaşım da 400 e yaptırdı.

Back