• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIL TÜY MESELELERİ

bacak için olabilir belki ama sağlıkçı arkadaşlarım koltukaltı ve bikini bölgesi için önermediler. çoğu jinekolog bikini bölgesinde lazere tamamen karşı zaten. uzun vadede zararları araştırılmamış diyorlar. bende yaptırdıktan sonra öğrendim maalesef. koltukaltımda yaptırdığıma çok pişman oldum ben, ter bezlerim farklı çalışır oldu lazerden sonra. kişiden kişiye değişen bir durum galiba.
Nasl farkli calsti ter bezlernz? Daha mi cok calsti? Cok soruyorum kusura bakmyn..bicok dr da kndsi hamileykn bile bikini bolgesine yaptryorms diye blyorum. Bikini bolgesi de en illet yer ya..igneli de cok acitir.

Nasl farkli calsti ter bezlernz? Daha mi cok calsti? Cok soruyorum kusura bakmyn..bicok dr da kndsi hamileykn bile bikini bolgesine yaptryorms diye blyorum. Bikini bolgesi de en illet yer ya..igneli de cok acitir.
evet daha fazla çalıştı. birde koku olmazdı ne kadar terlesemde. koku olmaya başladı. kesin araştırılmış sonuçlar olmadığı için bu kadar farklı görüş var zaten. çok sormak sorun değil, ciddi bir işlem araştırmadan, sormadan başlamamak lazım zaten. bikini bölgesinin, dudakların daha doğrusu tamamen kılsız olması çok zararlı, azalsın yeter. ona dikkat edin.

evet daha fazla çalıştı. birde koku olmazdı ne kadar terlesemde. koku olmaya başladı. kesin araştırılmış sonuçlar olmadığı için bu kadar farklı görüş var zaten. çok sormak sorun değil, ciddi bir işlem araştırmadan, sormadan başlamamak lazım zaten. bikini bölgesinin, dudakların daha doğrusu tamamen kılsız olması çok zararlı, azalsın yeter. ona dikkat edin.
Ben de yaptrdm ama koku olayi dikkatimi cekti. Hm cok ilginc. Kollarm ve bikini bolgesi azaldi ama tam gecmedi. Bacak ve koltuk alti bitti sayilir. Koku olayi dogru olablr ya..sasrdm valla.cok tesekkur ederim sagolun.

cok memnunum ben dusunen herkese al dıyorum hep... bırebır uyguluyorum ama hıc ıhmal etmedım kullanma kılavuzunda ne yazıyorsa aynen uyguladım bu onemlı ıpl ısık yontemı ıle tuyu uyutma seklıdır lumıa gıbı ev tıpı lazerler bırakırsanız ıhmal edersenız gerı cıkarlar duzenlı uygulayınca en az 1 sene ondan sonra zaten senede 2 kere yapsanız yetıyor cıkanlar tk tuk cılız oluyor bıttı cıkmıyor artık kurtuldum deyıp bırakmamak gerek cıkmasa da uygulamanız gerek duzenlı
Anladım çok teşekkür ederim 😊

18 yas mi ideal yas? Bunu cok merak edyordm d

ben 33 yaşındayım, lazere doğum yaptıktan sonra başladım işte çocuk sahibi olmakta veya kadınsan mevzularda sıkıntı yaşarım belki diye düşünerek. fakat bir çok arkadaşım 18-20 yaşında yaptırmasına rağmen herhangi bir sorun yaşamadı doğum veya başka konularda. doktoruma da sorduğumda epilasyonun böyle yan etkileri olmadığını, en büyük yan etkisinin kişide dermatolojik bir rahatsızlık varsa ondan kaynaklanabileceğini söylemişti.

ben 33 yaşındayım, lazere doğum yaptıktan sonra başladım işte çocuk sahibi olmakta veya kadınsan mevzularda sıkıntı yaşarım belki diye düşünerek. fakat bir çok arkadaşım 18-20 yaşında yaptırmasına rağmen herhangi bir sorun yaşamadı doğum veya başka konularda. doktoruma da sorduğumda epilasyonun böyle yan etkileri olmadığını, en büyük yan etkisinin kişide dermatolojik bir rahatsızlık varsa ondan kaynaklanabileceğini söylemişti.
Tesekkur ederim cvp icin ..Koltukaltina yaptrdnz mi? Koku problmi oldu mu?

Tüy dökücü ve jilet Aynı şey zaten. Bende kullandım tek kıl kökünden üç tane filan çıkıyordu ve kalinlasmisti. Ağda en iyisi bikini bölgesi ve koltuk altına el agdasi kullanıyorum. Azalma ve incele oldu.

sadece iki seans lazere gittim bugün 3.seansıma gidicem bacaklarım tamamen bitmiş bikini bölgem üstü tamamen birtmiş sadec menli olacak olan bölgede var şaşırtıcı ama çok güzel

Merhaba canım kadınlar:)

Sizlerden bir konuda fikir istiyorum.

Kızım 12 yaşında henüz regl olmadı.

Bacaklarını yazın tüy dökücüyle kendisi alıyor 1 yıldır.

Koltuk altı ve bikini bölgesininde artık alınması gerekiyor.

Ağdanın çok acıtacağını düşünüyor ve kati suretle istemiyor.

Kızlarınızın yada kendinizin ilk tüy alma deneyiminiz nasıldı?

Ve özellikle bikini bölgesi için hangi yöntemi tavsiye edersiniz ?

Şimdiden teşekkürler
Annem tuysuz ve korkak oldugundan (cani tatli) jilete yonlendirdi, kuzenlerim catir cutur anneleriyle karsilikli agda yaparken maalesef ki jiletle iki tuyum oldu 2bin tuy, bilmiyorum o yastaki cocuga igneli epilasyon yapilir mi?
Eger yapilirsa direkt olarak igneli yaptirin, gelecege yatirim ;)

Benim de lazer sonrası kalan açık renkli tüyler var, eldivenle alıyorum. Lumea bunları görür mü tavsiye eder misiniz ?
Bilemiyorum ki ne kadar açık ? Benim önceden siyah olan tüylerim lazerden sonra yok denecek kadar azaldı çıkanlarda baya cılız ve siyah değil. Hani sarı da diyemem.. Bilemiyorum çok sarıysa görür mü

Bilemiyorum ki ne kadar açık ? Benim önceden siyah olan tüylerim lazerden sonra yok denecek kadar azaldı çıkanlarda baya cılız ve siyah değil. Hani sarı da diyemem.. Bilemiyorum çok sarıysa görür mü
Açık kumral diyeyim sapsarı da değil, bacaklarımdaki sarı mesela onda hiç lazer yaptırmadım bacaklar hep ağda 😊

Merhaba canım kadınlar:)

Sizlerden bir konuda fikir istiyorum.

Kızım 12 yaşında henüz regl olmadı.

Bacaklarını yazın tüy dökücüyle kendisi alıyor 1 yıldır.

Koltuk altı ve bikini bölgesininde artık alınması gerekiyor.

Ağdanın çok acıtacağını düşünüyor ve kati suretle istemiyor.

Kızlarınızın yada kendinizin ilk tüy alma deneyiminiz nasıldı?

Ve özellikle bikini bölgesi için hangi yöntemi tavsiye edersiniz ?

Şimdiden teşekkürler
Merhaba ne karar verdiniz acaba benim ponçikte 11 yasında tüylerimiz çıktı, cok mutsuz ama nenbana yaptırmak istiyor nede kendisi yapıyor. Eldiven ile özel bölgeyi denedi canı acımıs vaz gectı bana izin verse agda ile baslıyayım dedım. Zaten nekadar olabilir ki. Koltuk altı da baslamıs ilk onu alıp sakınlestırsemmı, ay cok üzülüyorum ne çabuk buyuyorlar cocuklar. Anestezi için kullanılan kremler dıye duydum onu sursek yapsak daha mı az acır acaba. Bıde ben yapınca karınca yağı baslıyayım dıyorum ne kaybederiz kı. Azalırsa karımız olur.

Merhaba ne karar verdiniz acaba benim ponçikte 11 yasında tüylerimiz çıktı, cok mutsuz ama nenbana yaptırmak istiyor nede kendisi yapıyor. Eldiven ile özel bölgeyi denedi canı acımıs vaz gectı bana izin verse agda ile baslıyayım dedım. Zaten nekadar olabilir ki. Koltuk altı da baslamıs ilk onu alıp sakınlestırsemmı, ay cok üzülüyorum ne çabuk buyuyorlar cocuklar. Anestezi için kullanılan kremler dıye duydum onu sursek yapsak daha mı az acır acaba. Bıde ben yapınca karınca yağı baslıyayım dıyorum ne kaybederiz kı. Azalırsa karımız olur.
Merhaba

Valla gözümü karartıp jiletle başladım ben. Daha çok küçük canı çok acır ve travma olur , kıyamadım açıkçası.

Ayrıca ne kadar fazla olabilir ki demeyin benim kızımın bikini bölgesi tüyleri baya fazlaydı .

Birlikte banyoya girdik nasıl yapacağını anlatıp ilk sefer kendim yaptım güzelce hem bikini bölgesini hemde koltuk altını temizledim jiletle. Sonrada bir güzel keseleyip yıkadım pakladım :) (2 yıldır kendi yıkanıyor)

15 16 yaşına geldiğinde , biraz daha büyüyüp güçlendiğinde kendin ağda yaparsın o zamana kadar böyle ilerleyelim dedim. Çok korkuyordu ağdadan , böyle olunca çok mutlu oldu canı yanmadığı için.

Biliyorum jilet tüylerini kıl yapacak daha fazla çıkartacak ama kızımın canı sağolsun ilerde lazer yaptırıp kurtulur hepsinden.

Şimdiden ağda acısıyla kadınlıktan soğutmaktan istemedim.

Biz bu süreci böyle yönettik size de bol şans :)

Merhaba

Valla gözümü karartıp jiletle başladım ben. Daha çok küçük canı çok acır ve travma olur , kıyamadım açıkçası.

Ayrıca ne kadar fazla olabilir ki demeyin benim kızımın bikini bölgesi tüyleri baya fazlaydı .

Birlikte banyoya girdik nasıl yapacağını anlatıp ilk sefer kendim yaptım güzelce hem bikini bölgesini hemde koltuk altını temizledim jiletle. Sonrada bir güzel keseleyip yıkadım pakladım :) (2 yıldır kendi yıkanıyor)

15 16 yaşına geldiğinde , biraz daha büyüyüp güçlendiğinde kendin ağda yaparsın o zamana kadar böyle ilerleyelim dedim. Çok korkuyordu ağdadan , böyle olunca çok mutlu oldu canı yanmadığı için.

Biliyorum jilet tüylerini kıl yapacak daha fazla çıkartacak ama kızımın canı sağolsun ilerde lazer yaptırıp kurtulur hepsinden.

Şimdiden ağda acısıyla kadınlıktan soğutmaktan istemedim.

Biz bu süreci böyle yönettik size de bol şans :)
Haklısınız aslında benımkı jiletten de korkar son care tüy dökücü krem alırım. Su okul kapansın da özel ilgilenirim artık 🤭

Back