Kıl tüy derdinden bunaldım

Alex yuzde kalin ve siyahlari yok eder. Ince sari olanlari tetikler uyandirir

kendim yazmışım gibi hissettim... seni çok iyi anlıyorum. aynı durumdayız her yerimde ince ama siyah tüyler var. yazalı uzun zaman olmuş fakat sen bir çözüm bulabildin mi? liseden beri psikolojimi bozdu bu durum. öğretmen oldum hala çaresini bulan yok. parayı falan gözden çıkardım yeter ki biri gelsin desin ki gövde kısmındaki tüyleri yok edecek yöntem şudur. bankadan kredi bile çekmeye hazırım. kafayı yemek üzereyim. ağda da çare olmuyor.iğrenç bir his kızarıklık kaşıntı sivilce.. ben iğneli epilasyona başladım. bir kadına gidiyorum. göğüsten başalayalım dedim. ama dayanamıyorum 2 saat boyunca çıplak uzanıp her kıla elektrik verilmesine. üstüne bi de izler var. kadın tamamen gececeğini söylüyor. umarım gecerseneye evleneceğim o zamana kadar yaptırabildiğim kadar yaptıracağım. ama o kadar çok zamanım ve param gidiyor ki. allah yardımcımız olsun. sen kurtulabildin mi nasıl başa çıkıyorsun?

Bende de bu sorun var malesef genetik olarak düşünüyorum ben çünkü annemde hiç tüy yokken babamdan gelen bişey.. bende lazer makinasını almayı düşünüyorum en azından 1 ay idare eder ağda hem acılı hemde çıkarken de sorun yaratıyor eğer başka bi çözüm bulursan banada söyle

hangi makinalardan söz ediyorsunuz? eğer şı braun philips tarzı ıpl makinalarını diyorsanız hiç almayın derim. braun unkini aldım gecen sene. kollarım için kullanıyorum. bir süre rahat ettiriyor kıllar çıkarken rahatsız etmiyor. fakat ince siyah tüyleri belirginleştiriyor. başka bir yerimde kullanamıyorum.zaten çok da vakitini alıyor insanın sinir bozucu.sırf para verdim diye kullanıyorum. göğüs arama göbeğime atış yapmıştım daha belirgin şekilde çıktılar

Ben Philips markasının Lumea Prestige olanı alıcam zaten tüy ince olan yerleri almıyorum ben kıl tarzında olan yerlere kullanıcam inceltsin azaltıp 1 ay rahat ettirse yeter zaten bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…