- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
- Konu Sahibi Hulya-deringumus
-
Kıl teknigi kas dolgusu suan cok trend.bende yaptirmak istiyorum ve arastirmaya basladim.anadolu yakasinda iyi bir yer bilen varmi acaba bana tavsiye edebileceginiz hanimlar?
Tesekkur ederimYanlış yere açmışsınız konuyu. Dert niteliğinde bir konu olmadığı için "Güzellik" benzeri bir adı olan bölüme açmanız lazımdı, onu kastediyor arkadaşlar. BDV, Bir Derdim Var'ın kısaltması.
Cok karisik geldi bu site bana.Daha adapte olamadim.ayrica fazla zaman gerektiriyorTesekkur ederim
Merhaba Hülya hanımKıl teknigi kas dolgusu suan cok trend.bende yaptirmak istiyorum ve arastirmaya basladim.anadolu yakasinda iyi bir yer bilen varmi acaba bana tavsiye edebileceginiz hanimlar?
canım kullandıkları boya çok önemli bana yapan yer bitkisel olduğunu ve renk değişimi olmayacağını söyledi ve sonuç gerçekten doğal oldu,Ben de düşünüyorum, ancak korkuyorum da bazıları çok doğal bazıları yapay duruyor. Zamanla renk değişikliği oluyor mu bilgisi olan var mı?
Kıl teknigi kas dolgusu suan cok trend.bende yaptirmak istiyorum ve arastirmaya basladim.anadolu yakasinda iyi bir yer bilen varmi acaba bana tavsiye edebileceginiz hanimlar?
Zaten mekan yer önemli değil bu tarz işlerde kişi önemli ben çok memnun kaldım hem doğallık hemşerim fiyat olarak.bende en çok reklam yapan yerlerden birine yaptırdım bir hafta içinde silindi gitti.hiç tavsiye etmem,yaptırmayın
Benimki de silindi gitti malesef ama mutlaka iyi yapan yerler vardır iyi araştırmak lazım.bende en çok reklam yapan yerlerden birine yaptırdım bir hafta içinde silindi gitti.hiç tavsiye etmem,yaptırmayın
Merhaba ... instadan bakabilirsinizKıl teknigi kas dolgusu suan cok trend.bende yaptirmak istiyorum ve arastirmaya basladim.anadolu yakasinda iyi bir yer bilen varmi acaba bana tavsiye edebileceginiz hanimlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?