- 29 Eylül 2016
- 9
- 1
- 1
- 42
- Konu Sahibi Hulya-deringumus
-
O ne ya ? ayrica burasi bdvKıl teknigi kas dolgusu suan cok trend.bende yaptirmak istiyorum ve arastirmaya basladim.anadolu yakasinda iyi bir yer bilen varmi acaba bana tavsiye edebileceginiz hanimlar?
Kaş kontürüO ne ya ? ayrica burasi bdv
Bdv nedir ya?!Kaş kontürü
Kıl tekniği güzel ama tavsiye ederim
Bdv bu forumun adı hanımefendi bunda Türkçelik bişey yok. Ayrıca Türkçe'nin "T" si büyük yazılır. Siz de öğrenin o halde.Bdv nedir ya?!
Önce türkceyi güzel kullan sonra baskalatina gül canim
Cok sevinirim tesekkürker.canım ben cumartesı bır yere yaptırıcam memnun kalırsam ozelden yazarım
Kız İngilizce konuşan YokBdv nedir ya?!
Önce türkceyi güzel kullan sonra baskalatina gül canim
Ha kaş, şu gözümüzün üstünde olan şey :))Kaş kontürü
Kıl tekniği güzel ama tavsiye ederim
Yerim seni, bebek nasıl oldu?Kız İngilizce konuşan Yok
Bdv=bir derdim var
Kız alemsinHa kaş, şu gözümüzün üstünde olan şey :))
Nebilim kas mas diyince dedim acaba kas'lı görünmek için elyaf gibi kıl'la dolgumu yapıyorlar biyerlerine :))
Diş çıkarıyor işte canımm huysuz malesefYerim seni, bebek nasıl oldu?
Anam hem güzel hemde uzman, yerim ben bunu ya :))Kız alemsin
Yok canım kaşı seyrek olanlara kıl tekniği yöntemiyle içini dolduruyorlar doğal duruyor 2-3 sene idare ediyor :)
Güzellik uzmanıyım ya bende yapmıştım bir kere tabii geliştiremedim kendimi kaşta kolay değil
Yaklaşık 3 yaşına kadar, en son azı dişler patlayana kadar bu ara ara böyle olacak..Diş çıkarıyor işte canımm huysuz malesef
Geceleri uyanıyor sürekli çok şükür ateşi düştü:)
Başladık bakalım diş sorunlarına dediğin gibi 2 sene daha çekeceğizYaklaşık 3 yaşına kadar, en son azı dişler patlayana kadar bu ara ara böyle olacak..
Oyüzden alış, relax..
Her ateşlendiğinde karalar bağlama güzel anne :)
Antibiyotiği her hastalandığında kullanma amaBaşladık bakalım diş sorunlarına dediğin gibi 2 sene daha çekeceğiz
Ateşlendiğinde çok korkuyorum canım allah korusun yüksek ateş bebeklerde indirilmediği taktirde hasar bırakabiliyormuş.. o yüzden antibiyotik kullanıyorum direk ateş düşürücü vs..
39.5 e kadar yükselmişti ateşi.. ister istemez geriliyorum zaten gece saatte bir uyanıyor meleğim uyuyamıyor bir türlü
Bende antibiyotik tercih etmezdim normalde fakat doktor verdi canımAntibiyotiği her hastalandığında kullanma amadoktr yazmadığı sürece verme.
Pedifen ver bi ölçek, ateşini düşürür rahatca uyutur.
10 aylık kilosuda iyi, bi ölçekde iyidir :)
Yerim seni, bebek nasıl oldu?
Diş çıkarıyor işte canımm huysuz malesef
Geceleri uyanıyor sürekli çok şükür ateşi düştü:)
Yaklaşık 3 yaşına kadar, en son azı dişler patlayana kadar bu ara ara böyle olacak..
Oyüzden alış, relax..
Her ateşlendiğinde karalar bağlama güzel anne :)
Başladık bakalım diş sorunlarına dediğin gibi 2 sene daha çekeceğiz
Ateşlendiğinde çok korkuyorum canım allah korusun yüksek ateş bebeklerde indirilmediği taktirde hasar bırakabiliyormuş.. o yüzden antibiyotik kullanıyorum direk ateş düşürücü vs..
39.5 e kadar yükselmişti ateşi.. ister istemez geriliyorum zaten gece saatte bir uyanıyor meleğim uyuyamıyor bir türlü
Antibiyotiği her hastalandığında kullanma amadoktr yazmadığı sürece verme.
Pedifen ver bi ölçek, ateşini düşürür rahatca uyutur.
10 aylık kilosuda iyi, bi ölçekde iyidir :)
Bende antibiyotik tercih etmezdim normalde fakat doktor verdi canım
Dolven şurup kullanıyorum ateşi çoksa fitil kullanıyorum birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?