Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kıl teknigi

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Hulya-deringumus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
9
1
1
42
Kıl teknigi kas dolgusu suan cok trend.bende yaptirmak istiyorum ve arastirmaya basladim.anadolu yakasinda iyi bir yer bilen varmi acaba bana tavsiye edebileceginiz hanimlar?

Yanlış yere açmışsınız konuyu. Dert niteliğinde bir konu olmadığı için "Güzellik" benzeri bir adı olan bölüme açmanız lazımdı, onu kastediyor arkadaşlar. BDV, Bir Derdim Var'ın kısaltması.

Ha kaş, şu gözümüzün üstünde olan şey :))
Nebilim kas mas diyince dedim acaba kas'lı görünmek için elyaf gibi kıl'la dolgumu yapıyorlar biyerlerine :))
Kız alemsin
Yok canım kaşı seyrek olanlara kıl tekniği yöntemiyle içini dolduruyorlar doğal duruyor 2-3 sene idare ediyor :)
Güzellik uzmanıyım ya bende yapmıştım bir kere tabii geliştiremedim kendimi kaşta kolay değil

Anam hem güzel hemde uzman, yerim ben bunu ya :))
He biliyom kız anladım sonradan kaş diyince sen :)
Bana hiç gerekmediği için ilgimi çekmedi gerçi :))

Yaklaşık 3 yaşına kadar, en son azı dişler patlayana kadar bu ara ara böyle olacak..
Oyüzden alış, relax..
Her ateşlendiğinde karalar bağlama güzel anne :)
Başladık bakalım diş sorunlarına dediğin gibi 2 sene daha çekeceğiz
Ateşlendiğinde çok korkuyorum canım allah korusun yüksek ateş bebeklerde indirilmediği taktirde hasar bırakabiliyormuş.. o yüzden antibiyotik kullanıyorum direk ateş düşürücü vs..
39.5 e kadar yükselmişti ateşi.. ister istemez geriliyorum zaten gece saatte bir uyanıyor meleğim uyuyamıyor bir türlü

Antibiyotiği her hastalandığında kullanma ama doktr yazmadığı sürece verme.
Pedifen ver bi ölçek, ateşini düşürür rahatca uyutur.
10 aylık kilosuda iyi, bi ölçekde iyidir :)

Bende antibiyotik tercih etmezdim normalde fakat doktor verdi canım
Dolven şurup kullanıyorum ateşi çoksa fitil kullanıyorum birde

Yerim seni, bebek nasıl oldu?
Diş çıkarıyor işte canımm huysuz malesef
Geceleri uyanıyor sürekli çok şükür ateşi düştü:)
Yaklaşık 3 yaşına kadar, en son azı dişler patlayana kadar bu ara ara böyle olacak..
Oyüzden alış, relax..
Her ateşlendiğinde karalar bağlama güzel anne :)
Bende antibiyotik tercih etmezdim normalde fakat doktor verdi canım
Dolven şurup kullanıyorum ateşi çoksa fitil kullanıyorum birde

İyi de arkadaşın konusunun neden dışına çıkıyorsunuz arkadaşlar ..Konuyu katletmişsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…