• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kıl teknigi

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Ben de düşünüyorum, ancak korkuyorum da bazıları çok doğal bazıları yapay duruyor. Zamanla renk değişikliği oluyor mu bilgisi olan var mı?

Merhaba ben iki gün önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim Etiler hisarüstünde es kuaför'e çok memnun kaldım çok tedirgin gittim ama bilgilendirme ve öncesinde yaptığı çizimle tamda hayal ettiğim gibi doğal duran bir kaşım oldu ve fiyat olarakta çok iyiydi arkadaşlar tavsiye ederim

Ben de düşünüyorum, ancak korkuyorum da bazıları çok doğal bazıları yapay duruyor. Zamanla renk değişikliği oluyor mu bilgisi olan var mı?
canım kullandıkları boya çok önemli bana yapan yer bitkisel olduğunu ve renk değişimi olmayacağını söyledi ve sonuç gerçekten doğal oldu,

Merhabalar ben bir kaç ay önce yaptırdım hem kaşlarıma hemde gözüme eyeliner. Çok memnun kaldım hiç acı olmadı zaten şişlik bile olmadı. Ama 15 gün sonra rötuşa gitmek gerekiyordu bende gitmedim şuan biraz silindi. Tekrar gideceğim. Anadolu yakasında Ataşehir de saloons var ben orada yaptırdım ismini bilmiyorum ama orada hafif kilolu bir bayan var o yapmıştı.

Arkadaşlar benim pimpirikli bir kuzenim var. Kuzenimi bir arkadaşı koşuyolu'nda kendi kaşını yaptırdığı yere götürmüş zorla . O da kıl tekniği vs hepsini yapıyormuş. Meral demirkol diye birisiymiş. Kaş konusunda işinin duayeni diyor.(bunu diyen kuzenimse doğru diyordur valla.herkesi herşeyi beğenmez çünkü çok mükemmeliyetçi:)) ) Uluslararası eğitimleri falan varmış. Kalıcı makyajdı kaştı bunlar bence riskli işler. Onu tavsiye ederim bende çok doğal yapıyormuş. Bir kaç kişi yolladı kuzenim onlarda çok memnun kaldılar. Lazım olan olursa numarasını falan isterim tam adresini öğrenirim sizin için. Belki indirim bile yapar o kadar kişi yollamışlar dimi ama:)

bende en çok reklam yapan yerlerden birine yaptırdım bir hafta içinde silindi gitti.hiç tavsiye etmem,yaptırmayın
Zaten mekan yer önemli değil bu tarz işlerde kişi önemli ben çok memnun kaldım hem doğallık hemşerim fiyat olarak.

Merhaba ben Beylikdüzü civarında oturuyorum ve kıl tekniği ile kaşlarıma dolgu yaptırmak istiyorum. Bu yakınlarda önerebileceğiniz bir yer var mı hanımlar?

Back