• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kil teknigi

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bıçakla iğneli olan arasında ne fark bilgi verirmisiniz? ikiside kıl tekniğimi oluyor?
Bicakla olan microblading oluyor daha dogal duruyor fakat omru daha kisa ve acisi daha fazla maddi acidanda daha tuzlu kil teknigi ise dovme gibi igne ile yapiliyor daha uzun omurlu ve daha hesapli ve duyduguma gore bicakla yapilanda ileride iz kalma ihtimali varmis

Her konuya ya fake ya reklam yazmayanı dövüyorlar sanırım.
Hanfendiyi tanımıyoruz, reklam yapmaya gelmemiş diye kefil olamayız ama sorulan bir soruya cevap vermiş ki yaptırmak isteyen başkaları olursa iyi bir bilgi.
Ne var bunda anlamadım.
Tamam ben inanmadım ve kib butonunu kullandım bu butonu kullanmak serbest istersen sende kullanabilirsin, bu seni neden ilgilendirdi canım :KK51:

Bicakla olan microblading oluyor daha dogal duruyor fakat omru daha kisa ve acisi daha fazla maddi acidanda daha tuzlu kil teknigi ise dovme gibi igne ile yapiliyor daha uzun omurlu ve daha hesapli ve duyduguma gore bicakla yapilanda ileride iz kalma ihtimali varmis

peki iğneli de sonuç olarak kıl tekniği dimi ?
çok sordum ama son soru bakımını nasıl yaptınız yaptırdıktan sonra..

Tamam ben inanmadım ve kib butonunu kullandım bu butonu kullanmak serbest istersen sende kullanabilirsin, bu seni neden ilgilendirdi canım :KK51:
Empati yaptım ve kırıcı bir davranış olduğunu düşünüp fikrimi belirttim. Yoksa serbest tabi. Neyse.

peki iğneli de sonuç olarak kıl tekniği dimi ?
çok sordum ama son soru bakımını nasıl yaptınız yaptırdıktan sonra..
Rica ederim sorabilirsiniz reklam yapiyorum diye algilaniyor bazi bayan arkadaslarim tarafindan ama olsun seve seve cevaplarim :) evet igneli kil teknigi diye geciyor ve vazelin suruyorum canim kasima

Rica ederim sorabilirsiniz reklam yapiyorum diye algilaniyor bazi bayan arkadaslarim tarafindan ama olsun seve seve cevaplarim :) evet igneli kil teknigi diye geciyor ve vazelin suruyorum canim kasima

peki bu cildi yağlı olanların kaş kontürü tutmazmış hurafesi hakkında bilginiz var mı?

haha siz cevapladıkça bende sorular tükenmeyecek sanki :KK70:

Back